Najdi forum

Povedala bi vam rada, da sem včeraj kljub dežju z veliko prijateljic potovala v italijansko vrtnarijo Susigarden na nakupovalni izlet in niti veter, ne dež, ne marele, ne mokre hlače do gležnjev nam niso mogli vzeti veselja in zabave. Čeprav mokre, smo bile zadovoljne tako z organizacijo izleta (revija Rože in vrt) kot s prijazno pogostitvijo, celim koncertom v rastlinjaku in odlično 1A ponudbo vrtnarije, ki je za nas obračunavala celo 10 odstotni popust, tako da smo si nakupile za polne avtobusne prtljažnike rastlin, ki se pri nas ne dobijo, ali pa le redko.
Kupila sem si, za tiste, ki se spoznate na rastlinje, 4 pelargonije z različno obarvanimi listi, od rumeno, rdečerjavo do pisanih, sadiko modre hortenzije, tamariše, krem roza obarvanega kit. hibiskusa, pa nekaj različnih naprstecev, eno hosto in še eno sobno rastlino guzmanijo, ki jo sin želi imeti v sobi.
Sicer pa so znani še po veliki izbiri vrtnic, hortenzij, vijolic in vsega ostalega., skupaj 3300 različnih vrst in sort.
Fino smo se imele na ta deževni dan in še nekaj dni bomo pod vtisi iz vrtnarije in strokovnih razlag sodelavcev revije z užitkom urejale svoje balkone in vrtičke.

Lep deževni pozdrav vsem!
Miranda

Kaj mi lahko poves kje se nahaja ta Susigarden?

Hvala in lep pozdrav.

Andreja

http://www.susigarden.com/dove.htm

Imajo zemljevidek na svoji strani, tam je lepo narisano.

Miranda

Hvala. Sem ze pogledala.

A imajo vse vrste roz in grmov, tudi azaleje, camelije, jasmin?

Vse in še več. Res popolna ponudba!
Miranda

Hvala. Torej bo treba enkrat v tisti konec.. Lep dan.

Kakšne so pa kaj cene, oz. koliko si ti dala za svoje rastlinice?

lp

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

New Report

Close