Najdi forum

IZKUŠNJE Z TERAPEVTI

Pozdravljeni,

kakšne izkušnje imate z psihoterapevti mogoče temi, ki jih je GittaAna objavila v “Seznam psihoaterapevtov, ki znajo z MOM ” ali mogoče kakimi drugimi?

Resno razmišljam o obisku enega terapevta, da skupaj pobrskava po mojem življenju in srečanjih z MOM….

Alek

Imel sem eno uro z http://www.pti.si/, ampak me ni prevec prepricala, pa drago je 60e.

lp

svo

Jaz sem pa lani kakšnega pol leta redno, vsak teden hodila na terapije k Leonidi Zalokar, ki je na seznamu GittaAne.

Zelo fajn ženska, jasna, energična, odločna in tudi ne pretirano draga. Veliko pametnega in koristnega mi je povedala in mi pomagala bolj ozavestiti moj način delovanja v bližnjih odnosih, predvsem ko sem imela problem s sestro in v službi s šefico. Ko sem prišla k Leonidi, sem bila čisto na dnu, totalno izmučena od nekakšnega na pol intimnega odnosa z MOM prijateljico, vsa zamegljena v glavi in nisem se znala postaviti zase v odnosu z agresivno sestro in s šefico. Leonida mi je pomagala osvetliti obe situaciji, tako da sem potem naredila kar dobre korake naprej. Odlična učiteljica je za tiste, ki v odnosih z drugimi ne znamo postavljati meja in se kar naprej prilagajamo, ker so nas tako naučili v primarni družini.

Tako da mislim, da je super terapevtka za reševanje kriznih situacij, ker hitro vidi, kje je problem in te zna prav usmeriti. Ni pa psihoanalitičarka, ne poglablja se zelo v kakšne podzavestne tokove in ne zdi se ji smiselno preveč brskati po otroštvu, bolj pragmatične sorte je in zna pomagati pri konkretnih vsakodnevnih težavah in dilemah.
No, vsaj takšen je bil moj vtis oz. izkušnja.

New Report

Close