Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Izkušene mamice na pomoč

Izkušene mamice na pomoč

Moj osem mesečni sin je bolj izbirčen in noče skoraj nič jesti, rad ima samo kašico z jabolki in hruškami in dodanim keksom, polento z mlekom, pa morda kdaj še kako juhico. S tem da odklanja vse kar je malo večji košček. Vidim razliko. Ko mu dam jesti polento, jo bo pojedel poln krožnik, ko pa je kaj drugega, pa naredi samo nekaj grižljajev in noče več. Potem mu moram narediti stekleničko. Sicer je alergičen na beljakovine kravjega mleka in morda še na kaj in ima atopični dermatitis, vsaj tako mi je rekla njegova pediatrinja. Ima katera podobne izkušnje in kako si je pomagala. Prosim za nasvete in vaše izkušnje. Hvala in lep pozdrav.

moja hči je odklanjala in še odklanja hrano, po kteri je čez čas dobila izpuščaje. običajno je šlo za skrite mlečne produkte. vsi otroci res niso isti, samo jaz sem se po tem, ko sem jo nekajkrat prepričala da je kljub temu da ni hotela jesa določene hrane, prepričala da je le pojedla še malo in potem dobila izpuščaje, odločila da je ne silim z ničemer. ponujam ji hrano za katero vem da jo je, srečo pa imamo da ne mara sladkarij, tako da se z njimi ne prenajeda. obožuje sadje in zelenjavo.

New Report

Close