Najdi forum

izhod iz tega?nemogoce

Jaz iz tega ne vidim vec izhoda.sami da se odszranimo iz sveta.
Kriva za vse jaz,ker ni denarja,ker on ni hotel. 500 otrok,…
Ko ima svojj dan me objema naj ne skrbim ker bo on poskrbel za druzino ker si je to vedno zelel,ker moski mora poskrbet za druzino,no,jaz imam sluzbo in svojo placo,sedaj porodnisko.
Ko mu kaj ne gre oz nevem razloga zacne govorit da on ni rekel da bo poskrbel za druzino oz ne za 500 otrok ker sem se jaz tak odlocla….halooo?

Kaj te skace okrog mene drugace!
Potem pa ponizanje.
Za tretjega otroka je sam rekel da je zdaj zrel in si ga zeli….da bo vse popravil kaj ni pri prvih dveh…
Zdaj dem mu jaz oprala mozgane in sem ga prisilila da sva imela trejega otroka.
Enkrat je vesel da dela ,drugic mi rece da on nebo vec delal tolk zato ker nic nima od tega…????
Tolko krivde na mene.
Zarad mene je zivcn ker mu gusim in gnjavim non stop….
Zdaj ko je zacel svoj posel opravljat in vecinoma sodeluje z mladimi puncami si tak polni ego da ne morem povedat.
Mene ponizuje skoz,ker si mi po porodu ostale kile in seveda nisem vec tak lepa zdaj.
In ko mu recem da nimam kaj oblect da naj shujsam pa majn jem da on ni kriv da sem dvakrat bol siroka.ko gremo ven mi obvezno daje vedet kaki trebuh imam da naj se primerno oblecem ker je to grdo in. On hoce meni dobro.Vedno mi daje vedet kak je on se vedno postaven in ni debel….
Veckrat je rekel da je itak vedno korak pred mano.
Da on nima napak in je tipi topi,jaz sem bolana,podn,neandertalec….Saj res ker dnevno dozivljam zlome in ko zacnem ne morem nehat.on pa mirno rece:glej kak se obnasas,ti si bolana,….provocira na fin nacin,jaz nasedam….
Celi zivljenje je bil drug clovek ko je se delal v sluzbi.
Odkar ima svoj posel in je dal odpoved pa je druga oseba.
Poln sebe,brez custev,empatije,dela kaj mu pase,ceprav mu recem kaj me moti in kje je meja,on nadaljuje in rece da on nic ne dela narobe….ce mu kdaj ne ustrezem mu kdo ali katera druga,potem mi mece naprej da mu nikol ne pomagam,da sem mu najvecji sovraznik,….
Naj omenim ko je zacel s poslom,sem mu ful pomagala in mu nabavla kaj je rabil,sem bila noseca in sem skakala okol njega ko je rabil pomoc,prav smesno je bilo ko razmisljam…
Zdaj nisem vredna nic ker mu ze dve leti ne stojim ob strani,ni tiste T…,,ko je bila vcasih,ni ze vec,in take nocem ko si zdaj,to dnevno razlaga.red mu ne morem dat topline vec ker me je tolikokrat prizadel.
In kam dam denar da nikol nimam,s tem da skrbim za hrano in vse,sebi ne kupim nicesar ker potem imam slabo vest ce mi zmanjka….
Bila sem porok za kredit ki sva ga vzela skupaj,in ko je dal odpoved je nehal placevat,vsedli so se mi na placo,ib ko mu kaj recem mi rece da smo ga mi prisilili da je vzel kredit in da sva ga tak midva porabla.hocem mu povedat da je bistvo da sem mu zaupala in mu je dol viselo ce placa al ne.na banki so mi rekli da je neresen ker so mu dali cas da se dogovori in placa,ampak nic.
Vzela sem mu narocnino in gsm ko je rabil ter za sina aparat in narocnino,bilo je na mene,sem rekla da jaz nebom mogla placevat,je reko da bo on.in sinu ni placeval,so mu izklopili ter dolg dali v izterjavo,na mene seveda.svoj racun pa zvesto placuje.sem na sebe vzela kabelsko in internet ker on ne more vec,spet rekel da bo placal,vzel se velik lcd tv,saj bo na obroke placal,aha,nic s tega,spet izterjava na moj racun.
Smo imeli avto na lizing,na mene,sem rekla da ga vrneva ali menjava ker jaz ga ne morem placevat vec je rekel ne,saj bo on vse prevzel….
No prisli so izterjevalci po avto ker ga ni placeval,in s tem dodatni stroski,ter dodatna izvrsba na mojo placo….
Naivna sem bila zelo…ne razumljivo,ampak te zna tako obrnit in lepo govorit….
Tud vdaril me je ze,veckrat.enkrat tako mocno da sem imela modro okoli ocesa in sem nosila soncna ocala…
Najhuje je ker doben ne razume da ne mores kar odit iz tega odnosa.in na zunaj jw najboljsi in naj naj atek in clovek….v poslu tudi.prijatli ga imajo radi,skratla cudna in bolana sem jaz.
Izhod?
Ga ni….

Draga razverdnotena…
vedno je izhod, samo da ga sedaj v tej zmešnjavi ne vidiš.
Kot prvo; tvoj partner te nima rad. Niti otrok. Rad ima smo sebe.
Nate prelaga vso krivdo in odgovornost in ti mu to dopuščaš in sprejemaš z odprtimi rokami. S tem moraš nehat, ker ti bo znova in znova nasul novega sranja.
Ni drugega, kot pa da se postaviš zase in za svoje otroke.
Vztrajanje v takšni vezi te bo pripeljalo na rob blaznosti in bolezni. Pa se vprašaj, ali si to zaslužiš, ali si to želiš.
Njegovim besedam ne verjemi, verjemi njegovim dejanjem. Mogoče ti bo pomagalo, da si na list papirja napišeš vse kaj je v odnosu z njim slabega in kaj dobrega. Katerega je več?
POtem se vprašaj, zakaj to prenašaš? Morda si bila tako vzgojena in naučena.
In verjemi, nikoli ni prepozno za spremembe in predvsem nisi na tem svetu zato, da boš živela po pričakovanjih nekoga drugega in da boš živela njihove sanje.
Čas je, da se začneš poglabljat vase in poiskat tiste vzroke in vzorce, ki so te pripeljali tako daleč.

Želim ti vse dobro.

Jaz ne vidim niti enega same samcatega razloga, zakaj ostati z njim.
Razen vedno novih dolgov, zmerjanja, zanemarjanja, zalitev in celo udarcev…jaz ne vidim, kaj imaš
od njega. Ene same dobre stvari ne.
In kaj morajo otroci gledati in poslušati? A res misliš, da jim to ne škoduje?
Bodi pametna in zazivi svoje zivljenje, kjer boš vedela , kam gre denar, kjer boš sama odločala in
ne boš več vsakodnevno prenašala nasilja.
Vse se da, saj – če zmoreš zdaj, ko ti on ves čas nagaja in meče polena pod noge, boš potem toliko
lazje.

New Report

Close