Izgubila sem ga…
Nina, napisala si tole: “in taki si konec koncev niti ne zasluzijo, da bi jih kdo res imel rad”
Kako si upaš kaj takega napisat??? A si sploh kaj pomislila, preden si to napisala?
Kako bi se pa ti počutila, če ti zdajle napišem, da je itak prav, da je tvoja ljubljena oseba umrla, ker si ne zaslužiš, da bi ostala s tabo?
Boli, ne? Fajn boli? Naslednjič pa razmisli, preden opletaš z jezikom po drugih. Beseda ni konj, pa vseeno močno brcne.
Če bi Mio prijazno preusmerila, se jaz niti oglašala ne bi. Samo takih nesramih, škodoželjih in zlobnih opazk pa od nobenega ne mislim tolerirati. Pa tvoja izguba gor ali dol, še zmeraj si zavezana k enem normalnemu bontonu.
Da pa ne bo spet katera pametovala, kako nimam pojma, meni je umrla sestra. Stara ni bila niti tri leta. Pa zaradi tega nimam nobene pravice srati po tuji bolečini, ker je moja pač drugačna. Tudi če se pojavi na napačnem forumu ali v napačnem trenutku. Bolečina je bolečina, tudi če je po našem mnenju manjša, kot je naša in si zasluži SPOŠTOVANJE. Amen.
> Nina, napisala si tole: “in taki si konec koncev niti ne
> zasluzijo, da bi jih kdo res imel rad”
>
> Kako si upaš kaj takega napisat??? A si sploh kaj pomislila,
> preden si to napisala?
>
> Kako bi se pa ti počutila, če ti zdajle napišem, da je itak
> prav, da je tvoja ljubljena oseba umrla, ker si ne zaslužiš, da
> bi ostala s tabo?
>
> Boli, ne? Fajn boli?
Nic ne boli, je pa seveda podlo, da vnaprej delujes z namenom nekoga prizadeti. Zakaj ne boli? Preprosto, ker vem, da to ni res. Ta oseba si NI zelela oditi, se vec, umrla je na poti k meni. Miin fant si pa je zelel oditi poleg tega pa za vse ostale se vedno obstaja in v teh dveh podrobnostih je bistvena razlika…
Kako si upam napisati kaj takega? Ne le da si upam, do tega imam celo pravico: Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja (Ustava RS). Kar sem napisala, sem res mislila, ne z namenom koga prizadeti, ampak ker je bilo to moje stalisce. V to kar sem napisala, se vedno verjamem.
Pa, se tretjic:
Naslova dveh drugih forumov tukaj:
Ljubezenski nasveti
Primož in forum o ljubezni. Pogovor o ljubezni, reševanje težav, zapletov, svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ….nikoli ne veš, če ne vprašaš.
Partnerska posvetovalnica
Alenka Berlot Košiček vam bo pomagala pri težavah v partnerstvu.
Z minimalno napora bi se dalo objavit na bolj primernem mestu.
N.
Itak, da ti branje Ustave seže samo da tja, kjer piše, da imaš svobodo govora.
Na tvojo žalost pa v Ustavi piše tudi to, da je tvoja svoboda govora omejena s svobodo in pravicami drugega.
Drugače pa obstaja tudi zelo priročna knjižica Sodobni bonton.
Itak pa tisti, ki imajo srčno kulturo, ne potrebujejo ne Ustave in ne Bontona.
Tistim, ki je nimajo, pa itak ne pomaga nič od naštetega, ker ti zmeraj citirajo samo svoje pravice, pravice bližnjega so jim pa španska vas.
V tem, da jo nagnjaš s foruma, ki ni tvoja last in ji kršiš pravico do svobodnega izražanja tam, kjer nimaš absolutno nobenih pravic odločati.
Poleg tega jo pa še žališ s svojim “prepričanjem”, da ni vredna ljubezni, ker si je drznila oglasiti na forumu, ki ga ti očitno smatraš za svojo last, čeprav ne vem, od kod točno ti ta ideja. Banalnost brez primere.
Brez skrbi, da bi na sodišču, če bi te Mia tožila, potegnila ta kratko s takim “prepričanjem”. Lahko mi verjameš, sem iz foha.
Tukaj smo vsi uporabniki enakovredni, odločati sme samo Primož. Če ti kaj ni prav glede objavljanja prispevkov na forumu, se pritoži direktno naj, svoje žaljivke in “prepričanja” pa zadrži zase.
Jaz ti nimam več kaj drugega povedati, zato polemiko na tem mestu zaključujem. Če pa misliš takle tuš pripraviti še kakšni nesrečni duši, ki bo malenkost sfalila tematiko foruma, me pa prav zanima, kaj bo o tvojih “prepričanjih” menil Primož.
Ajde, bejba “iz foha”, dej mi razloz, kaj bi se zgodilo na sodiscu. To me pa res zanima! Pa, prosim, brez posplosevanj, temvec razlozi s kaksna skoda ji je bila povzocena in s cim, pa se visine odskodnine se lahko dotaknes, ko si ravno iz foha…
Da forum NI moja last, sm v zadnjem postu razlozila. Da pa menim, da Mia sem (na ta del foruma) ne sodi, je pa pac moje mnenje, lahko se postavis na glavo, pa ga ne spremenim in s tem nikako ne posegam v pravice koga drugega. Tako pac mislim in to povem.
BTW, ce si o nekom nekaj mislim, je fer da tudi povem, ne?
janis napisal:
> Tukaj smo vsi uporabniki enakovredni, odločati sme samo Primož.
> Če ti kaj ni prav glede objavljanja prispevkov na forumu, se
> pritoži direktno naj, svoje žaljivke in “prepričanja” pa zadrži
> zase.
Ravno to ti zelim dopovedati: da odloca Primoz in nihce drug, sama sem le podala svoje MNENJE, dalj od tega ne morem. Prepricanja naj zadrzim zase? Ja, cemu je pa potem namenjen tale forum? Da ga vsi samo gledamo in smo tiho? Da vsi objavljamo samo tisto, s cimer se vsi strinjamo?
LP
N.
Popravljam svoj prejšnji post, najbolj uboga tukaj je Nina in smili se mi tvoja duša, ki živi v bolečini in nikoli (vsaj v tem življenju ne, kako kaže) ne bo rešena… Jezna si na vse in se znašaš na druge, namesto, da bi premogla vsaj malo sočutja za sočloveka, pa kakršenkoli problem ima…
Kdo si ti, da lahko sodiš, kaj bolj boli?
Pa obnašaj se, res si primitivna in nesramna…
Nina, ne dam ti prav.
In, veš, nisem “besnež”, ki ni nikogar izgubil. In, veš, res, izguba ni samo smrt. Kajti izguba zame je tudi to, ko te nekdo za vedno zapusti in ostane živ, te pusti s tvojo bolečino in gre in je srečen.
No, pa naj ti še povem, da sem najprej izgubila sina, po 8 mesecih bolezni (levkemija, veš, mogoče si tudi ti gledala svojega lastnega otroka umirat 8 mesecev in nisi mogla pomagat in me popolnoma razumeš, kaj hočem povedat), nato si je mož našel ljubezen pri drugi, me zapustil in sem ga dejasnko izgubila in ostala sama z dvema otrokoma, da ne bi bilo to dovolj, sem nato v prometni nesreči izgubila tudi brata, upam, da bo tokrat več sreče in bo mami kemoterapija uspešno pomagala preboleti Hodkinov limfom (rak na bezgavkah).
Mii lahko samo povem, da ljudi, ki smo jih imeli res radi nikoli ne pozabimo. Res pa je, da čas celi rane. Vendar živeti je potrebno naprej zaradi sebe, zaradi svojih dragih, ki so nam ostali. Ni pa lahko srečevat nekoga, ki ti je pomenil vse na svetu.
Nina, upaj, da ne boš doživela toliko hudega kot kdo drug. Poznam jih ogromno, ki so izgubili vse….2 otoka, moža…. in vse te je vzela smrt. Dejansko so ostali sami in mislim, da ne bi mogli biti tako nestrpni do drugih kot si ti.