Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina izguba vida

izguba vida

Pozdravljeni!
Zgodilo se mi je dvakrat ali trikrat v parih mesecih in sicer da za par minut nisem videl nič na desno oko. Nato se stanje popravi imam mogoče še glavobol naslednji dan in mesece teh problemov nimam nato pa zopet ?

Če je motnja vida vedno vezana na kasnejši glavobol, pomeni lahko le avro(predhodnico) migrenskega napada, vsekakor vam svetujem, da obiščete splošnega zdravnika, ki vas bo nato usmeril k ustreznim specialistom: okulistu in nevrologu.

Spoštovani Bojan!

Ker podoben problem zelo dobro poznam imam predlog: če imaš zraven teh motenj, ki si jih opisal še kakeršnekoli probleme z potenco, če si morda zelo malo poraščen po moškem tipu ali, če imaš čisto malo povečane prsi ( eno ali obe ), če te prsi na otip bolijo ali srbijo, potem prosi tvojega zdravnika naj ti da napotnico za kvantitativno preiskavo prolektina v krvi.To pa zato, ker je naša pot od okulista, do nevrologa pa do preiskav CT, MR in še marsikaj trajala skoraj dve leti , medtem ko bi z eno samo preiskavo krvi na prolektin imeli diagnozo v enem samem dnevu.
Kljub temu, da vse skupaj zveni kot kritika sem vsem zdravnikom, ki se trudijo, iz srca hvaležna.

Lep pozdrav in veliko sreče : Nada

New Report

Close