Najdi forum

Izcedek

Pozdravljeni

Moj problem je sledec. Danes naj bi dobila menstruacijo (36.dan ciklusa) vendar sem zjutraj opazila le rjavkast izcedek … vceraj sem opravila test nosecnosti in je bil negativen. Od odnosa pa je minilo 14 dni… ali je mozno da je to bila vgnezditev? (Ker obcutljive prsi imam in tudi mozolje kar je pri mojem pmsju vedno)..ali je to morebiti znak da bo prisla menstruacija?

Pozdravljeni!

Glede na to, da pričakujete menstruacijo in da imate tipične znake zanjo, bi stavil na menstruacijo. Sicer pa ponovite test čez en teden, če menstruacije ne bi bilo.

Matjaž

Sem bila tudi pri ginekologu vceraj in je opravil pregled. Rekel je da je sluznica zadebeljena 12 cm in pripravljena ali na menstruacijo ali nosecnost. Zasledil je krvavkast izcedek poleg rjavkastega. Saj ce bi bila noseca bi test ze pokazal plus ali ne?

Debelina sluznice ni 12 cm ampak 12 mm. Se strinjam z ugotovitvijo vaše ginekologinje. Z UZ morebitne nosečnosti še ne more ugotoviti. Načeloma so testi, opravljeni vsaj 14 dni po SO, zanesljivi, ampak nič ne škodi, če ga čez en teden ponovite.

Matjaž

Javljam da sem danes dobila rahle krce in pojavile so se krvave kepice in kri… je mozno da je to menstruacija koncno prisla ali je se vedno mozna nosecnost? Ker krvi je bilo kar dosti na vlozku pomesana z rjavim

Meni to zgleda kot menstruacija, ampak zakaj to sprašujete mene? Vaše menstruacije najbolj poznate sami, kajne? Razumem vašo skrb glede morebitne nosečnosti, zato je nastop menstruacije sedaj prioriteta številka ena, ampak nosečnost se ne ugotavlja z barvo in jakostjo in kepicami…

Matjaž

New Report

Close