IVF September 2016
Ja pri meni je blo kar dosti krvi in nekaj je padlo v školjko, prav cel kos in me je peljal na urgenco, nič mi niso rekli, samo da je vse ok, da srček bije in da je vse normalno. Pa da med nosečnostjo pri večini žensk pride do raznih krvavitev in da so te krvavitve lahko tudi vsak mesec kot npr M ampak odvisno ene majo manj druge več. Nič drugega.
Ja, saj … tudi pri meni je bilo tako, da je bilo vidno že na dnevnem vložku, ki ga nosim zaradi estime, potem sem se obrisala, je bilo tega za cel papir in še nekaj je padlo v školjko.
Vidim, da je to res pogost pojav, ampak meni je pa tista dr. takrat pustila tak ne fajn občutek, ker je rekla, da nobena krvavitev v nosečnosti ni normalna. Ampak se tolažim, da dokler ni nekih hudih krčev in bolečine, menda nima bit kaj hudega. Upam, da se ne motim.
Samo, da srček bije . <3
Še tukaj punce…Jaz pa kar ne morem verjeeeeet…moj notranji občutek se ni motil 🙂 Sestre pravijo, da bova imela dojenčka <3 Beta HCG je tokrat lep 2437,7 in pravijo, da to kaže, da se lepo razvija, kajti prvič je bil zelo nizek. Seveda naju bo šele UZ pomiril, do takrat si ne upava veselit. Sploh pa še ko imam okoli sebe same slabe novice…moja sestra včeraj šla na abrazijo ponovno, prijateljica dobre tri tedne nazaj izgubila dvojčke v cca 18. tednu 🙁
Theya4 želim ti, da ti pokaže tudi krvni test pozitivno! 🙂
Zvezdica82, čestiiiitke! To pa je res lep beta. Želim ti, da bo vse tudi naprej potekalo dobro in poskusi ne preveč misliti na to kar se dogaja okoli tebe, čeprav je res žalostno. In vem, da bo to težko, ker jaz samo zgodbe po forumih berem in je že dovolj, da sem tudi prestaršena. Le kaj mora biti, da se detece poslovi v 18. tednu???? Mene je tega tudi najbolj strah 🙁
Amarillis, si se opogumila? Jaz sem ga delala na 11. dan in je bila rahla črtica, zatem pa vsak dan močnejša.
Zri, jutri pa čakamo tvoje UZ poročilo. 🙂 jaz bom morala počakat še dobrih 10 dni.
Amarillis, super! Čestitke tudi tebi in da bo vse dobro potekalo do konca!
Meni se pa poraja naslednje vprašanje, primerno za tiste, ki ste to že dale skozi. Kako izgleda prvi UZ pri osebni ginekologinji? Je še zmeraj vaginalni? Verjetno tudi kakšne meritve krvnega tlaka, teže ipd. Je smiselno, da gre z menoj tudi partner?
Oooo Zvezdica82 čestitkeeeee!!! Veš, sem danes ene parkrat pomislila nate, in upala, da se javiš z dobro novico! 🙂 Superca!! Žal mi je pa za tvojo sestro in prijateljico…ravno z njunima zgodbama si me v prejšnjih postih pomirila, sedaj pa tak žalosten konec 🙁
Marika – prvi pregled pri osebnem ginekologu je vaginalni, in prav tako tudi UZ. Pred tem te stehtajo in izmerijo pritisk. Dobiš tudi materinsko knjižico, v kolikor je vse ok. Glede partnerja ni potrebe, da hodi s tabo, ker tako ali tako ne more iti s tabo notri, ker je pregled vaginalni. Lahko pa ti seveda dela družbo v čakalnici 😉 Vsaj pri moji ginekologinji je tako, ne vem pa kako je pri ostalih, verjetno isto.
Hvala, xLalax za info. Saj je verjetno tu tudi tako. No, potem bo moral pa še malo počakat. Je bil tako prisrčen pred 1. UZ, ki sem ga imela po krvnem, ker on je mislil, da bo lahko šel zraven in mu je bilo žal, ker seje tiste dni ravno planirala zanj neka službena pot. In sem mu hitro povedala, da je vaginalni, tako da to ne bo šlo, ker še nisem videla, da bi koga tam od moških spuščali noter 🙂
Mogoče pa res gre z menoj vsaj za oporo v čakalnici.
Kako se sicer ti počutiš, xLalax?
Zakaj pa možje ne smejo zraven na pregled, če je vaginalni??? Halo, saj ja dobro poznajo ta naš del spodaj, sigurno ne bodo videli nič novega in pretresljivega :))) moj je bil od prvega pregleda naprej vedno zraven, čeprav so bili na začetku vaginalni in so tudi vzeli bris. Je vsaj videl zakaj mi ginekološki pregledi niso ravno v največje veselje. 😉