IVF September 2016
Živjo,
Tisa33, ko prideš na UZ vprašaš katera je zadnja, da veš kdaj si na vrsti. V čakalnici je namreč veliko punc, saj so vse naročene ob istem času. Ko začnejo z delom gre zelo hitro…da se komaj uspeš pripravit na pregled v kabini, nato moraš pa spet zelo pohitet in se na hitro oblečt, da gres ven iz kabine, da se ima čas pripraviti druga 🙂
Tudi jaz dobila včeraj menstruacija, danes začnem s špikanjem Menopurja. Ga ima še katera?
Zalublena- Ni ravno prijeten pregled, ampak je za zdržat. Res pa je, da sem imela prehoden jajcevod; baje je malo bolj neprijetno če ni prehoden… vse skupaj je trajalo 10 min… Je tvoj že opravil spermiogram? Mislim da je to naslednji korak.
Pridružujem se vam tudi jaz…sem sicer v Mb in sem imela 29.8. prenos 1. zamrznjenčka od 8ih ki jih imam, v naravnem ciklu (imela ovulacijo in vse kar je potrebno :). Zdaj pa čaaaakam in čaaakam in mi je že grozno težko, saj imam tako mešane “znake” da ne vem a bo menstruacija al nosečnost (vnetje mehurja, nožnice, glavoboli, utrujenost, napeti joški)….lahko bi bilo eno in drugo, pa tudi (uam da) vgnezditveno krvavitev sem imela 1. in 2. dan po prenosu 5 dni starega zarodka…skratka upaaam da bo +++. Držite mi pestiiiii, tako kot jih bom jaz za vas! 😀
Se vam pridružujem še iz majsko-junijske ekipe 🙂
Danes bila na UZ, v torek 13.9. imam prenos dveh zamrznjenih zarodkov (zadnja dva iz 1. postopka) – to bo moj 3. prenos nasploh.
Se spozna katera na kvaliteto zarodkov? Imam oba B5 kvalitete. To naj bi bila neka srednja kvaliteta. Hmmm, ne vem … mešani občutki me tokrat obkrožajo.