IVF NOVEMBER 2016
Hvala vama za stiskanje pesti in pozitivno energijo ampak tokrat zal ni uspelo 🙁 saj sem nekod cutla ampak vedno vsaj malo upanja ostane..tako da po novem letu grem v nove boje!
Lola2011 tebi zelim lepo nosecnost, cuvaj svoji pikici, malci tebi pa naj cimprej minejo ti grozno dolgi dnevi do krvnega in vso sreco!
Hej,
Blueblue škoda da tokrat ni bilo uspešno. Sem prepričaba da bo v drugo vama uspelo. Mislim nate v letu 2017.
Jaz imam 1 ultrazvok 1.12 in takrat izven ali je eden ali sta dva. Za enkrat ostajava z mojim skrivnostna glede nosečnosti saj želiva biti prepričana da bo vse ok.
Malči upam da si ok in da še vedno lepo greješ pikici…..kdaj imaš krvnega? Naj ti čas čim hitreje mine in stiskam pesti.
Lep deževen pozdravček vama želim
malči, je to tvoj prvi postopek pri Rešu?
jaz sem imela namreč 11.11. transfer, v petek naj bi delala test, vendar sem včeraj zvečer opazila rjav izcedek, danes pa imam malo nežne krvi. Tako da nisem preveč optimistična. vendar dokler ni prave menstruacije je še vedno malo upanja.
zanima me kako je potem z naročanjem pri rešu za nov postopek? v primeru da dobim menstruacijo in da bo test negativem pokličem tja in javim?
ja tudi jaz sem prvič pri Rešu. eno leto nazaj sem bila v Lj. V lj se vse tako vleče. jaz mislim da pri meni ne bo šlo mimo. še vedno imam malo nežne krvavitve samo mislim da bo prišla menstruacija ampak pomoje mi jo estima zavira. tudi pri meni je bilo do nedelje vse normalno sem že kar upala potem pa ta krvavitev. tako da jaz bom do petka še počakala ker takrat naj bi delala test pa da vidim kako bo z menstruacijo drugače pa vseeno naredim test samo da se prepričam in potem naročim na nov postopek. po moje me bodo naročili čez kake tri mesece.
je to tvoj prvi postopek?
Hej
Malči upam da še vedno greješ pikici. A v Lj ti ni bilo všeč? Pri meni je ravno obratno….pri Rešu sem bila sicer hitro na vrst vendar mi njegov odnos ni bil všeč. Medem ko v Lj sicer traja malo dlje ampak so izjemno prijazni in vse sem jih lahko kadarkoli vprašala. Meni osebno je Lj res fantastična. In zgleda da zato tudi pozitiven rezultat…čez 1 teden me čaka prvi uv. Se ga veselim …..
Stiskam pest zate da ri rata!