Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Kiddo,
ja sem pol že takoj dobila menstruacijo, tako da imam naslednji petek že prvi UZ.
Mal sem se znajdla po pravici povedano… ker mi je kar nekaj tole čakanje za brezveze.
Naredila sem test doma in ko sem vidla da je minus sem kar poklicala na naročanje in si zrihtala termin za ponedeljek, ko sem šla itak na krvni test (če bi bil slučaaaajno pozitiven pač ne bi šla po novo napotnico).
Sestra je sicer nekaj komplicirala da imajo vse polno, ampak sem ji lepo povedala da to ni pregled, ampak sam 5min da ti tisto napotnico napiše. In da sem od daleč itd. itd. In smo takoj uredile.
Ma najbolj mi je to, ko v bistvu je čist birokratska zadeva, da ti izda eno napotnico. In da jaz pol zarad tega moram vzet dopust in se vozit 1h v vsako smer. Zato da sem pol v 5min konc in dobim en papir… če bi se dalo po telefonu to uredit pol druga stvar

Še eno vprašanje za tiste, ki ste imele dolg postopek. 22 dan v ciklusu se začneš pikat. Potem se pa to podalšuje skoraj do menstruacije. Kaj potem naredijo? Podaljšajo s hormoni še čez drugo menstruacijo al kako?

Upanje 2,druge menstruacije ni,ker je potem že punkcija. S Suprefactom te,vsaj meni so tako rekli,zresetirajo in moras priti na “nulo”.
Malo sem zaklompicirala,ker se sama ne vem cisto dobro, hotela sem pa povedat samo to,da druge menstruacije ni. Si že začela s hormoni?

Ne še. Do pondelka imam se superfact. Mi ga je se za en teden podalsala. Aha. Potem ni menstruacije zdej. Tako da mi jo bodo čist zamaknil. Če sem te prav razumela.

Upanje 2,bistvo si prav razumela,ni menstruacije. Meni se je po neuspešnem postopku,kjer tudi ni bilo transferja čisto zmešalo vse. Držim pesti,da ti jo zamakne štručka,ki jo boš grela. 😁

Zeliva si, hvala za informacije😁. Itak da bo ratalo🤞

O Vita, super, da si že štartala! 🤗 Imaš prenos v spontanem ciklusu?
Ja, tole vmesno čakanje, da prideš do napotnice je res kar tečno. Se je treba znajt, če se le da 😉

Upanje, ta dolg postopek mora bit pa res kar precej naporen.. upam, da boš v ponedeljek zresetirana in na nuli, da lahko končno začneš z gonalom. Naj ti vikend hitro mine! 🤗

No, jaz pa od danes grejem enega eskimčka, zdaj pa sledi tisti najbolj “mučni” del postopka – čakanje… 😊

Hvala kiddo. Držim pesti da ti rata🤗🤞

Upanje2 kak postopek pa imas? Ker ce imas dolgega. Potem mora v casu jemanja Suprefacta priti M, prej ko ti predpisejo se drugo zdravilo (npr. jaz sem imela Menopur).

Kiddo lepi bozi trebuscek.

Jaz odstevam dneve do UZ….se en teden :/ Na trenutke mi hoce bit slabo ampal najbrz je to samo psiha.

NovaNova meni je ravno zadnjič rekla sestra,da včasih M med jemanjem Suprefacta tudi ne pride in ni to nic narobe.

Zeliva si mogoce je to res glede M. Jaz sem povedala svojo izkusnjo da pri meni so cakali da pride M, ker dokler ni prisla mi niso zeleli dati Menopurja….sem le zelela Upanje opozorit, da se ne bo ustrasila, ce slucajno dobi M.

NovaNova, zanimivo, vsaka ima svojo izkušnjo in prav je da si jih delimo in se med seboj podpiramo.

Jaz sem ze imela M. Cez kaksen teden ko sem si superfact zacela dajat. Zdaj sem pa za to naslednjo sprasevala.

Ne Upanje2. Naslednje M naceloma ni naslednjih 9 mesev 😉 Srecno. M.

😁👍🤞

Kiddo, držim pesti! Morda bo endo scratching odločilen? 😉 Tudi jaz grejem enga pingota – sem 3 dni pred tabo, sem imela transfer v ponedeljek… Ampak se obnašam kar malo čudno – v bistvu iščem način, kako prenašat ta dva tedna… Najprej sem se delala kot da mi je vseeno – ali bo ali pa ne bo, pa ni bilo čist tako… Zato tudi nisem nič javila…

Lizaza tut zate držim pesti🤞🤞🤞

Kiddo, Lizaza držim pesti za obe!!
Bomo čakale skupaj z vami pa bo hitrej minilo.. kao 😉

Ne, nimam spontanega ciklusa, jemljem estrofem. Zarad tega ker mam dolge cikluse in da se pol ne vleče. Sej sem govorila z Drobničem lih o tem, ko sem šla nazadnje po napotnico. Sem ga vprašala če bi blo boljše v spontanem. Pa je rekel da ne moremo vedet. In da če mam mal daljše cikluse pol še živčki in vse in ravno takrat res dolgoooo traja. In pol hodiš in hodiš na uz-je pa kar ni še ok. Tak da že zarad psihe da je mogoče boljše met estrofem pa mir.

Upam sam da tokrat pa res uspe, ker se sam redim od teh hormonov pa koža je obup. Ampak to je malenkost v primerjavi z nagrado ki jo dobimo na koncu ane 🙂

O Lizaza, supeer! 🤗 Lepo ga grej! Držim pesti, da se lepo vgnezdi! 🤞🍀🐞 Glede teh dveh tednov te čist štekam. Tud js bi najrajš kar “prehibernirala” teh 14 dni. 😊 Težko je najt način, kako jih čim lažje preživet 😉

Vita, ja, tud js mam vedno estrofem in je res ful manj uz-jev. Boš kmalu šla po pingota 🤗

Upanje, držim pesti za jutri! 🤞😉

Zdravi.

Mi lahko katera prosim pove kako naj izvedem lh ovulacijski test ki so mi ga dali v ambulanti. Sem zdaj v spontanem ciklusu za oploditev. Nevem kolko kapljic morem dat da zazna ce je ali ni ovulacija in kak dolgo je potrebno cakat 🙂 hvalaa.

New Report

Close