Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Pardon, celo začetek 9. tedna bi naj že bil zato se mi je zdelo to tako zelo pozno.

Ja pri naših postopkih se šteje od punkcije. Sem Mal prebrskala po forumih datum poroda si izračunas na dan ko je bla punkcija prištejes 38 tednov. Jaz sem noseča 6 tednov, tak mi je zaračunal k sm najdla eno stran k je za tte postopke . 😊

Sm se že zmotila 5 tednov pa 2 dni sem noseča. 😊 Ti Kate4 si pa že več k si mela prej k js.

Koliko smo nosece bomo tocno vedele sele ko bojo naredili uz in izmerili plod😊😊…. Zdaj pa lahko samo ugibamo…. moja prva nosecnost oz datum poroda je bil dolocen tocno 40tednov od 1 dneva menstruacije (tudi po ivfj) in se je rodil 1 tedn prej…. tko da sprostite se vem da je tesko sem marski kaj dala skoz,ampak v glavi je veliko… same pozitivne misli moramo posiljat svojim pikicam…

Ja tamy11 maš prav hehe treba bo še Mal počakat 😊 samo pozitivno pa bo vse v redu 🥰

Jaz sem imela tokrat zamrznjenčka, tako da punkcije ni bilo. Vstavitev je bila 16.10., malo pa sem zakrvavela 20.10. (lahko, da je bila to vgnezditvena krvavitev). Tako da, če si vstavim 16.10. kot datum zanositve v ta moj nosečniški kalkulator (namesto dneva zadnje menstruacije), potem sem noseča 5 tednov in 2 dni. In slikca UZ, ki je pri tem tednu zraven narisana je točno taka kot se jo je videlo danes na mojem “urgentnem” UZ (videla bi se naj le gestacijska vrečka, plodka pa še ne, ker je še premajhen). Naslednji teden pa v tem koledarčku piše, da bi se naj že videlo tudi plodek. Tako, da sem res full bolj pomirjena zdaj.

Je pa res, da bo potrebno počakat na predvideni UZ v LJ (meni so ga iz 19.11. prestavili zdaj na 15.11.). Ampak, verjamem, da bo vse o. k. Če že ne drugega, imam od danes vsaj potrjeno nosečnost v maternici, četudi se plodka še ne vidi. To pa je tudi že nekaj. 😀

Kate4 ko sem jaz krvavela sem šla na pregled v Lj en teden pred poterditvenim pregledom ali je bilo celo 6 dni. Skratka vrečka se je videla plod ne. Tako da bo treba pocakat na potrditveni pregled. Pri meni je blo pol vse lepo videt.

Hvala Majaaaaaa. 😊 Tudi sama upam na tak izid – da je bil res šele komaj dopolnjen 5. teden pri meni (po njihovem štetju) in, da se zato še ne vidi ploda. Res upam, da je tako in da bo na UZ v LJ, potem viden tudi plodek.

Pozdravljene punce. Zanima me tiste ki ste uspele z zamrznjencki ste jemale kaksne dodatke ali samo folno in estimo?? Ste veliko pocivale? Hvalaa 🐞🐞🐞🍀🍀

Jaz sem jemala samo folno (nisem imela nikoli Estime; zdaj si vstavljam Crinone gel), in vsako jutro na tešče še matični mleček, ki bi naj pomagal pri zanositvi. To je vse.

Punce, jaz bi pa vprašala, kako pri IVF postopku poteka, če dobiš menstruacijo med vikendom. Konkretno, če katera ve, kako je v Dravljah … Ali delajo tudi takrat ali pridejo prav zaradi tebe?

Mislim, da se mi bo točno tako izšlo in mi je prav zoprno, ampak kaj naj … Kako to, da ne morejo dati zdravil recimo prej?

Pridejo za vikend, praznik, kadarkoli 🙂

Evo jaz hodim v Dravlje in vem iz prve roke da delajo tudi vikende.nekdo je vedno tam tko da se ti samo navodil drži.jaz sem se točno tega bala na začetku,da se menstruacija začne za vikend pa so me sestre pomirile da je vsak dan nekdo tam.pa tudi punkcijo sem mela v nedeljo in je bila kar precej polna čakalnica tko da nič bat 🙂

Nusa7 mi das prosim kontakt od karmen? Hvala…
Je mogoce katera poskusla tudi z bioresonanco? Kaksne izkušnje s tem?

Kontak od Karmen: +38641439033

Hvala za odgovor 😊😊🍀

Živjo,
Transfer sem imela 3 dan po punkciji, danes je 10 dan po transferju. Včeraj torej 9 dan zjutraj sem naredila test clear blue, ki je bil negativen. Potem sem imela malo izcedka, rjave nitke ko sem si obrisala. Zvečer in danes zjutraj pa čisto rahlo rahlo par kapljic svetlo obarvan izcedek. Imam tudi občasne krče,vendar jih imam že vse od transferja. Mislite da je to zame konec? Vstavljam 3x dnevno estimo. Kakšna podobna situacija s srečnim koncem? Hvala in srečo s pluski vsem.

Upanjapolna glede testa po mojem je prehitro za clear blue jaz sem delala baby check mini 7 dan in je bla zelo rahla črtica prav tako 9 dan. 11 dan še je pa zrisala bolj močna na baby check testu. Tako da probaj katerega ki zazna manj hormona če že delas😊 glede izcedkov jaz sem krvavela od 5-7 dneva in sem mislila da je konec ampak so mi zdaj potrdili nosečnost. Krči so po moje čist neki normalnega tudi jaz sem jih imela. Upam da se ti izteče vredu in da zagledaš plusek 😊😊🐞🐞

ojla 24+ kako si pa ti? nic se ne javis po uz, vse oki? Drugace kako ste punce,kako vam minevajo dnevi do uz? Ostale pa srecno v postopkih,drzim pesti za vas…

New Report

Close