Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Pika viva to so pomojem ostanki krvi…. jzd ko sem ga se jemala,se mi je to pojavilo po punkciji in tudi v mb je rekla da se lahko rjavo obarvane bunkice da je to vse normalno…. Pikica6789 prvo jih morajo oploditi…. tega postopka sama nisem imela samo mislim da se bojo oplodile tako ko sveze… ubistvo tebi bojo delali prenos z svezimi…. Je pa tko meni je uspelo z zamrznenckom,ne igra vloge a je svez al ne..
AjetaM jzt sem imela v prvo tak postopek… sem v klinik MB… tam je tako sporocis kdaj si dobila m in nato te narocijo na uz,tam dobis ovulaciske teste ki jih delas vsak dan… ko je pozitiven ponovis v istem dnevu se 2 in ko so vsi 3 pozitivni sporocis…. Nato sporicis v ambulanto in te narocijo na prenos zarotka (to velja ce imas redne menstruacije)….

Pika viva jaz sem mela v drugi nosečnosti rjave izcedke več kot en teden pa je bilo vse vredu. In v prvi 3 dni rdeče krvavitve pa je bilo ravno tako vse vredu tako da ni nujno da je slabo. Je pa zelo moreče celo nosečnost sem preplašena hodila na wc. 😕

Dobro jutro. Meni je tole jutro prineslo roza-krvavkaste izcedke. 😣 Zaenkrat je tega še malo, vendar so tam vsakič, ko se obrišem in seveda tudi pri vstavitvi gela so bili na palčki. Zaenkrat poskušam še ne delat panike, samo živci mi vseeno delajo. Res upam, da ne bo hujšega in, da se bo tole umirilo. UZ tako ne bi delali prej, kot je predvideno zaradi tega, a ne?

Kate4…. Glede na to da si ze v 6. Tednu…. Bi se moral videti plodek…. Tako da ce te je strah pojdi preventivno na pregled nimas kaj zgubiti….. Jaz imam danes prvi uz… Sem pa 6 teden pa 1 dan… Tako da upam da bo vse ok…. Tako zate kot zame…. Drzim pesti…

Hvala 24+. Tudi jaz zate držim pesti.
Jaz sem danes 6 tednov 2 dni, tako, da sem v bistvu v 7. tednu. Prvi UZ so mi pa dali v LJ šele 19.11. Skrbi me res. Upam, da ni hujšega, glede na to, da je krvavitev zelo šibka. Bom videla kako bo tekom dneva, drugače bom pa poklicala v LJ kaj naj naredim. (Mislim pa si, da mi bodo rekli, da dokler ni hujše krvavitve, da se naj ne sekiram).
Držim pesti, da bo lep UZ pri tebi.

Kate4 če se nebo umirilo, pojdi na pregled. Držim pesti da je vse v redu 💪💪🐞🐞🐞
Tamy11 ja najbrs da je to to ker je blo res malo in zdaj ni več. Upam da je to to 😊
Majaaaaaa če bo tako kot si imela ti bo kr ok. Ja glede wc že zdej vsakic k grem z strahom pogledam da ni kej krvavega.

Hvala Pika viva. Bom videla kako bo danes, drugače grem pa jutri na pregled. Kam to greste – kar na dežurno?

In, Pika viva, držim pesti, da so bili to zate zadnji taki izcedki v nosečnosti. 🤞

In, Pika viva, držim pesti, da so bili to zate zadnji taki izcedki v nosečnosti. 🤞

Kate4 ja upam no, že tk je tto čakanje mučno pol pa še izcedki obup. Upam da se ti nehajo izcedki cene pa hitr na pregled. 💪🐞

Upam, da se bodo nehali. Itak pa sporočim.

Dele sm si vstala gel pa je bla palčka rdeča, drugac k se obrisem ni nič ali ko lulam, upajmo na najboljše 💪💪

Pika viva, držim pesti zate oz. kar za naju, da se dobro izteče. 🤞🤞🤞💪💪💪

No ja baje se res steje teden v naprej…. Hehe… Upam da bo vse ok… Pri tebi pa ce se ne umiri kar pojdi na pregled..

Evo mene, da poročam. Uh, danes so me tako prestrašili, da groza. No, od začetka. Zjutraj sem začela dobivat krvavkasto roza izcedke, zato sem poklicala v LJ. Tam so mi rekli, da naj počivam zdaj 2 dni in naj si grem po bolniško k svoji zdravnici. Evo, sem šla, ampak, ker imam v isti stavbi tudi ginekologa, sem skočila najprej še kar do njih. So me vzeli urgentno na pregled. Med ene 2 urnim čakanjem se mi je krvavitev že čisto pomirila. No, na pregledu pa totalen šok. Ginekologinja mi pravi: ja, vidi se gestacijska vrečka, ploda pa ni videt. Kolko ste noseča? Pa spet gleda, ne ni ga videt, to ne bo o. k. Me naroči naslednjo sredo pri mojem ginekologu, ker bi pa naslednji teden že res morali videti, če je plod v gestacijski vrečki. Meni je kar slabo ratalo.
No, grem potem čisto poklapana do moje zdravnice po bolniško za danes. Pridem domov, pa pokličem še v LJ, da povem kaj so mi rekli. In, hvala bogu, da sem jih poklicala!!! Tam me najprej okrega in mi reče, da mi ni naročila da naj grem urgentno na pregled, ampak, da naj 2 dni počivam. Da je za pregled še čisto prezgodaj, ker se ne more še nič videt. Namreč, razložila mi je, da se zarodki pri ivf veliko kasneje vgnezdijo in da se zato šteje čisto drugače koliko je ženska noseča. In, da zato najhitreje 15 dni po krvnem šele naročijo na prvi UZ, saj se prej absolutno ne bi nič videlo. Je rekla, da se še na 15. dan vcasih ne vidi še bitja srčka, ker toliko zaostajajo tile naši zarodki (po njihovih izračunih sem baje dopolnila ravno 5.teden, in da se zato še nič ne vidi). Tako, da mi je rekla, da bo naslednji teden (v sredo) še vedno prehitro za UZ, ki bi ga naj imela pri svojem ginekologu, in da naj pridem k njim (namesto 19.11.,raje 15.11.,kar je res najhitrejši termin). In, da se naj ne sekiram ter da naj zdaj 2 dni počivam, ker me je krvavitev že opomnila, da moram bit malo bolj umirjena. Uh, gora mi je padla od srca po pogovoru z njo. Res sem vesela, da so sestre v LJ tako krasne na ivf oddelku. Res sem hvaležna zanje.
Se se razpisala, ampak, mislim, da lahko kateri pride prav, da ne zažene panike, tako kot sem jo jaz.

Uh si mela kr napeto danes… Ja za UZ je še defenitivno prehitro. Upam da se ti izteče vse najboljše držim pesti da se vse izteče najboljše 🐞🐞🥰 zdaj pa počivaj 😊

Hvala 😊. Res je bilo napeto danes, ja. Zdaj pa pridno počivam. In vsaj diham lažje. (Je pa res noro, ko vidiš, da si v resnici šele dopolnil 5. teden, ko misliš, da si že 6 t in 2 d.) Držim pesti za vse, punce. Da se bo super izteklo.

Kate4 oh si pa res mela pestro….. nesmes delati panike po nepotrebnem…. Drugace pa tudi tiste k nimajo umetne imajo lahko kasnejso ugnezditev ali pa obratno,to je cisto normalno…. Zato je vcasih bolje imeti kasnejsi datum kod prej…. in prvi pregled delajo med 8t in 10t…. to pa k mamo me za potrditev nosecnosti je pa pac prej

Tamy11 panika me je zagrabila šele, ko se je videlo gestacijsko vrečko, plodka pa ne. In, ko mi je ginekologinja ob tem govorila, da to pa ni o. k., saj bi se po tednih že moralo kaj videt. Sama krvavitev me pa ni tako zelo prestrašila, ker je ni bilo veliko in ker vem, da je to pogosto na začetku nosečnosti. Samo želela sem vedet, če ni slučajno začetek splava, zato sem tudi potem šla na pregled.
Nisem pa vedela, da štejejo tele tedne oni v LJ drugače, zato me je odziv dežurne ginekologinje danes res prestrašil. Ampak, zdaj sem res full pomirjena, odkar sem se pogovorila s sestro na ivf v LJ. Je pa res, da danes ne bi bila tako v paniki, če bi vedela, da se štejejo tile tedni drugače in če bi mi kdo že prej povedal zakaj tako pozno delajo UZ v LJ. Namreč, punce, ki ste tu, pa niste na kliniki v LJ vidim, da imate UZ bistveno hitreje kot sem ga npr. imela jaz. Razumela pa nisem zakaj je tako. No, zdaj vsaj vem in to me res pomirja. Hvala vam vsem. Držite se. 😀

Aja, Tamy11, tudi jaz bi imela po normalnih izračunih prvi UZ sploh v LJ (torej potrditvenega), ko bi naj že dopolnila 8.teden. Po teh izračunih, ki mi jih je pa zdaj dala, bo pa to v začetku 7. tedna.

New Report

Close