Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

NovaNova, jaz sem imela takrat krvni test 17. dan po transferju 5 dni starega zamrznjenčka, tako da je bila verjetno zato pri meni tako visoka.. Sicer je pa po moje tvoja beta čist ok! Razpon vrednosti je itak ful širok, bolj je pomembno da se v redu podvaja..🤗 Čestitke! 💙🤗💜

Test je pokazal minus 🙁
Saj sem se kar pripravila že na to, ampak upaš pa vedno do konca… jah nič bo treba v nove boje.

NovaNova kolkr jst vem je tud tale beta lahko zelo različno visok, važno je da raste. Če bi blo prenizko bi ti sigurno kaj rekli. Srečno še naprej 😉

Tiste, ki še čakate – držim pesti.

Tiste, ki ste že dale čez neuspešen postopek – kakšen je bil vaš prvi ciklus? Predvsem me zanima, kako je bilo z ovulacijo. Pred postopkom sem imela ovulacije 11.-12. dan, danes sem 14. dan in nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo.

Vita žal mi je, da je bil minus 🙁 ja, upanje res umre čisto zadnje. Drži se.

Polhek35 glede ovulacij pojma nimam, iskreno nisem nikoli spremljala.

Jaz bom preživela, ni tok hudo 🙂
Zdaj me bolj muči, da so mi ostali samo še zamrznjenčki skupaj po 2 v slamici. Seveda si bom dala oba vstavit, nikoli ne bi enega zavrgla… ampak dvojčki huh to pa je kar zalogaj

Vita03, dvojcki so dvojna sreca 😍 tko da to se mi zdi najlepsa tolazba po neuspehu 🤗
NovaNova cestitke❤, ta bo pa se letos 😍

Vita zal mi je za minus. Kar pogumno po zamrznjencka. Baje so le ti pravi borci 😉 Ves kaj. Lahko imas dva pa “ne ves zanju” lahko imas pa enega pa nimas sekunde casa. Tako da ne skrbi ce se obadva primeta. Bo pa dvojno veselje 😉

Hvala vsem za cestitke. Zaenkrat se se nazaj drzim in ne mislim prevec na to (razen kar me telo opominja) tako da 8.3. bo 1,2,3 tukaj 😉

Sej veeem, pa meni so dvojčki že od nekdaj tako zelo kjut 😍😍😍
Ampak eno je če s tem štartaš… Jst pa že mam dva malčka doma, pol pa to pride 2+2=4. Že en mini vrtec 😮😃 zarad tega me malo stiska

Pozdravljene..jaz sem čisto nova tukaj, zato bi rabla par nasvetov/odgovorov in sicer..prejšnji teden sem se naročila v Ukc Maribor za prvi posvet glede neplodnosti. Zanima me koliko časa se čaka na datum in ali ga dobim po pošti, napotnico sem namreč imeL elektronsko katere št. Sem jim skupaj s podatki poslala po mailu…

vita zal mi je, ampak bo.. nisem vedela, da ze imas dva malcka.. kak kjut..
dobrodošla matejaj.. jaz sem takrat prvic poklicala decembra in sva dobila datum v zacetku maja.. je kr guzva bila.. zdaj nevem kako so kaj čakalne vrste, ampak po moje 3-4 mesece.. naj raje pove katera, ki se je nazadnje prijavila..

Zanima kdaj dobim datum, oz. Kako? Po pošti? Mailu? Malo sem neucakana…so mi pa rekli da maja pridem na vrsto…ampak datuma pa še nimam…do sedaj sem dala cez samo hsg..

Hvala punce

Joj Vita, škoda da ni ratalo.. Saj te kar razumem, zakaj te malo skrbi, da bi se naslednjič oba prijela.. 4 so lahko zalogaj, ampak je pa po drugi strani tud zelo veselo.😊

Matejaj, pozdravljena in dobrodošla! 😉 Jaz sem na kliniki v Ljubljani, tako da ti žal ne morem podat informacij, se bo pa verjetno našla še katera, ki je v Mb in ti bo lahko iz prve roke povedala kako in kaj.🙂

Ja dva mala IVF-ovčka imam,
tak da punce verjemte da se da 😉 Ker se mi zdi da včasih tkole po forumih dobiš občutek da je bolj malo uspeha.

Je pa veliko lažje ko že enkrat uspe, jaz že v drugi postopek sem šla čisto neobremenjena, zdaj pa sploh. Razočaranje ob neuspehu je vseeno, to je logično, ampak ni hudega.

Sem pa pri obeh imela prenos svežih zarodkov, zdaj se prvič srečujem z zamrznjenčki, ti me pa kar malo hecajo :/ upam da v tretje gre rado…

MatejaJ pozdravljena! Januarja smo se z ginekologinjo na neplodnostni dogovorili da gremo v ivf (LJ), februarja sem po posti dobila vabilo na konzilij, ki bo v marcu. Glede na to, da bo to tik za mojo menstruacijo, predvidevam da postopka pred aprilom ne bo.

Vita03 hvala za vzpodbudne besede 😊 Res se zdi zelo mali odstotek uspeha… ampak se mi zdi, oz. upam, da na konc se vsakemu uspe 💪

Pozdravljene.

Ponovno se oglašam. Uredila sva vse začetne preiskave in po preiskavah je prišel prvi izvid oz. karton, kjer piše, da je vzrok tubolarna neplodnost, absolutni kandidat za IVF postopek in da bodo izvidi poslani na konzilij. Maja branje izvidov in nadaljnja navodila za postopek. Zdaj me pa zanima ali to pomeni, da bom že maja začela s postopkom IVF in če katera s istim problemom. Koliko je uspešno. Sem pa v MB.

Matejaj jaz sem se oktobra lani naročila in sem bila na prvem razgovoru proti koncu januarja. vse preiskave sem na srečno lahko naredila že v februarju. Tako, da lahko si malo predstavljaš. Za naprej pa pojma še nimam. Vse, ki imate +, sem vesela in čestitam, tiste, ki imate -, pa želim, da ne obupate in da boste tudi ve zagledale +.

zivjo…

prvic pisem tukaj vendar sva z mozem dala skozi zdaj ze peti ICSI postopek neuspesno… 4x v Postojni in zadnjic v Mb… tako da kar se Mb tice se ne spomnim kdaj sem klicala sem bila pa decembra 2017 na prvemu sestanku in so mi datum dali ze po telefonu.. potem so mi ga pa se poslali po posti in na email…

danes sva bila pri ga. Agati Sedej v vrhniki in sedaj bova pila caje in bova videla kaj bo nastalo..

LP

v mb sem vse dobila po posti.. nic skrbet, nic ne pozabijo. jaz mislim, da ce je maja ze konzilij odlocil gre potem kr hitro, prvi postopek ze junija, ker v mb najprej zacnes z kontacepcijskimi tabletami en mesec, da ti nastavijo cikel..

Ojla punce…danes sem po mailu dobila datum. 10.5..joj kako sem pa živčna…povna pričakovanj pomešanih s strahom, vesela pa za vas ki ste že zagledale plusek.. Upam da to kmalu tudi mene doleti.

Punce vso srečo vam želim, marsikateri uspe, tako da kar pogumno. Težje je, če si bolj zapleten primer kot midva. Prvič sva po 5 postopkih ICSI in 2 prenosih zamrznjenckov zagledala plus pa se je beta žal nehala podajati, tako da vse to je hujše kot loterija….. Srečno!

Pozdravljene vse nove, srečno vsem!!
A se katera zdaj kaj špika, hodi na uz-je? Se mi zdi kot da smo vse “na pavzi”
Jaz sem klicala v Leonišče na naročanje in se uspela zmenit za termin pri Drobniču že kar ta ponedeljek, ko bom tako ali tako v Lj zaradi krvnega testa.
Ker pri meni so doooolgi ciklusi pa se to pol zna zavlečt, jst bi pa kar čimprej šla po novega zamrznjenčka…

New Report

Close