IVF/ICSI/IUI 2019
Živjo punce! 🙂
Tudi jaz se vam pridružujem. Prebiram vas že nekaj časa in stiskam pesti za vse da nam uspe. Ter se veselim vseh dobrih novičk!
Na kratko o moji zgodbi: Z možem se od začetka 2017 trudiva zanositi, nakar so mi v novembru 2018 naredili laparaskopijo ter pri tem ugotovili neprehodnost obeh jajcevodov. Moja ginekologinja mi je dala napotnico za IVF. Konec februarja sem opravila prvi obisk na ginekološki kliniki LJ, saj nama je ta najbližje. Sedaj sem napotena še na neke krvne preiskave ter podroben ultrazvok ob naslednji menstruaciji. Ko dobim izvide pa ponoven posvet v LJ.
Upam na dobre novičke in stiskam pesti za čimveč pluskov 🙂 <3
Pozdravčke
Punce, en soliden plus sem nalulala!!! 😍🤗😁
Prva bitka je torej očitno dobljena, ampak dajte zame kar še stiskat pesti. Bom rabila veliko sreče, da se bo vse srečno končalo. Držte pesti, da se zame ta, zdaj že peta nosečnost, končno prvič srečno konča..🤞🍀🐞
Lizika in Loti, pozdravljeni in dobrodošli!😉
Loti, lepo grej pingota! Držim pesti, da se pridno vgnezdi! 🤞🍀🐞
Pišem, da malo pozdravim in v vzpodbudo 🙂 Jaz sem konec novembra, v prvem ICSI postopku, nalulala prvi plus v življenju… Ne morem verjeti, da bom v drugi polovici tega tedna vstopila že v 20. teden!!! & držim pesti za vse ostale punce!
Pogrešam pa stare forumašice (sem upala, da kakšno ujamem tukaj)… Banana, 24+, JonaKlara – nekdaj najbolj glasne punce daleč na okoli 😀