IVF/ICSI/IUI 2019
Upanje, suupeer! 🤗 Zdaj pa naj folikli pridno rastejo! 😉
Aa88, aha.. no teh pa tud js ne poznam, ampak sem poguglala in na netu našla eno varianto s kapalko, morda ti pa kaj pomaga: http://www.prolat.si/medismart-ovulacijski-test
Navodila za uporabo so pod zavihkom “podrobnosti artikla”.
Zdravo 😉
Sem imela norišnico zadnji mesec in sem to izkoristila ter se malo odklopila od forumov, da sem si resitirala glavo 😉.
Zdaj mi je pa M začela zamujati in me je potegnilo nazaj notri 😁.
Sem v 1. ciklu po IVF (17. januarja sem imela prenos). Po IVF je prišla M en teden prezgodaj, zdaj pa mi en teden že zamuja in še ni nobenih znakov, da bi prišla. Konec marca naj bi dobila vabilo za naslednji IVF, upam da bova lahko z aprilom že začela.
Sva začela jesti tudi dodatke, vitamine in matični mleček, ampak sem danes prebrala v tej temi še en kup dodatkov, za katere sploh ne vem kaj so, tako da ste mi dale temo za popoldansko guglanje 😁.
Držim pesti za vse 🍀🐞
Jaz zaenkrat kupujem vse preko lekarnar.si. Tam ga imajo, rjava posodica z zlatim čepom.
Midva sva včeraj dobila datum za naslednji posvet, za 2. rundo IVF. Ga imava konec marca, predviden postopek pa je marec/aprila, tako da z naslednjo M se spet začne zares😁. Pa da vidimo koliko boljši rezultati bodo😁
Tudi to se zgodi. Po neuspelem poskusu v mesecu maju 2018, ko se oplojena jajčna celica ni prejela, sva šla ponovno v postopek v jeseni in dobila lepo blastocisto.
Tu se je tudi ustavilo. Razhajava se. Po 10 ih letih partnerske zveze. Puška v koruzi. Vem da sva odgovorna oba, ampak občutek, da bo najin pingvin končal po 5ih letih kdovekje … me zmrazi. Dokumenta o darovanju ni pripravljena podpisati. Pa bi bil lep občutek, čeprav lahko da povsem nerealen, da pa le nekje stopiclja njeno in moje bitje … otroček, ki naj bi mu bilo ime Ajda ali Voranc. Ah ja. Toliko sanj je splavalo po vodi. Zdaj res razumem, da je otrok res sad ljubezni. Ker najinega ne bo. Ljubezni ni več, pa čeprav zatrjuje, da me bo vedno ljubila.
Življenje je res mavrica. In šele zdaj vidim, kako močno si želim otroka s partnerko, s katero se želim postarat. Pa tega filma ne bom videl. Z njo oćitno ne. Zdaj se razhajava. Proces selitve. Vse v miru. Brez hude krvi. Na silo se tako ali tako nič ne da, niti nima smisla.
Zrelost, odgovornost, iskrenost in vztrajnost ter nepopustljivost, posuto z dobro voljo in pozitivizmom. To vam želim.
Da bi doživele in doživeli tisto najlepše. Vaš sad ljubezni. Otroški smeh in žareče očke.
Srečno dekleta in žene. Veliko sreče in pozitivizma ter vztrajnosti, ki vas upam da, nagradi.
Goodki Joža z mokrimi očmi.
Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Boli.
Gorski joza.. nic lustnega 😟 drzi se, ostalo so pa ze punce napisale… cas celi rane.
Vita, super!
Kiddo in Lizaza se kaksen teden?
Jaz sem bila pa na akupunkturi… se dodatn zelisca sem dobila, kot da se nimam dovolj dodatkov 😅 in priporocajo mi 3 mesece akupunkture. In se strog rezim prehrane. Predvsem pa vse toplo, tudi solata ni za pozimi, kuhana sadje in zelenjava… Zelo so promovirali kliniko na češkem! Ker ima najboljse uspehe in tudi zanima jih kaj se dogaja po oploditvi, da imajo zraven terapije se da se plod obdrzi. Skratka zanimivo 😊
Punce da se vam na hitro javim…danes sem ravno za sekundo na UZ vidla svojega malega cmrla. Utripi naj bi bili prisotni ampak jih nisem slisala…no sej samo da je vse ok. Sem bila pa malo “sokirana” nad brzinsko obravnavo. Skoraj se hitrej kot ko so folikle gledali…sedaj pa spet 14 dni cakanja do pregleda pri moji G….
Drzim pesti za vse borke. Spikajte se z ljubeznijo.
Gorski Joža, sploh ne vem kaj naj rečem… V takih trenutkih verjetno nobena tolažba ne pomaga dosti. Žal mi je, da to preživljaš. Drži se. Upam, da te kmalu čakajo lepši dnevi.
Ja, punce.. js sem danes 8. dan po transferju in so se mi dnevi že začeli peklensko vlečt. Krvni test imam šele v petek.🙈😏
Lizaza je pa tri dni pred mano, tako da mora verjetno bolj kot ne samo še vikend pregurat? Lizaza, boš kaj prej delala test?
Vita, super! Bomo navijali! 😉
NovaNova, super, da je vse ok! 🤗
Zdravo, punce! Mislim, da bom rekla več sreče prihodnjič… Sem delala že test danes… Nada…niente…nič… Je 11. dan tko da če bi se kaj dogajalo, bi najbrž kaj pokazalo… Sem zadnjič brskala po starih forumih in prebrala izjavo od dr. Pušenjaka, da je IVF za močne osebnosti (da je 2x več negativnih rezultatov)… Nič, se borimo naprej… Vesel 8. marec vsem! Sem dobila tale verz dons: Moč ženske izvira iz dejstva, ki ga ne zna razložiti niti psihologija. Moške se lahko analizira, ženske… Samo obožuje… Oscar Wilde Čestitke za dan žena 😉