Ivf februar 2016
Pozdravljene punce
Naj se vam pridružim na vaši temi.
Jast sem danes dobila menstruacijo po IVF (drugi postopek). Malo razočarana vendar vem da me čakajo še zamrznjenčki. V tem postopku sem pridelala 13 celic, 11 se jih je oplodilo. Eno blastocisto dali 2 zamrznili. Sem klicala danes na gilekološko kliniko za novo napotnico za zamrznjenčke in so mi dali datum že 18.3 in takrat gremo v nov boj.
Držim pesti za vse da bo čimveč +++++++
pozdravljena Olimpicus. Res je da sva bili boj v septembru. jas sem še enega dala čez vendar brez uspeha. Upam da ti uspe z zamrznjenčki.
Aveo, vodim se v lj. Prejšnji teden sem poklicala in dobila datum za naslednji pregled pri ginekologinji 18.3. Na oddelku so mi ssestre rekle da morajo biti umes 3 menstruacije.
Hoi bluelady kako si, si dobila svojo pikico/i v varstvo? Kako se počutiš? Mislim, da boš ti ena med prvimi, ki bo sporočia dobro novico a ne? � kako ste ostale punce? Jaz bom začela pričakovat menstruacijo in nekako še kar ne dojemam, da gremo v akcijo � kaj ste ve punce povedale prijateljem, okolici glede Ivf? Sama ponavadi ničesar ne skrivam, ma tokrat sem se pa še kar dobro zadržala, da ravno vsak ne ve kaj se pripravlja �� kaj še katera dobi menstruacijo v naslednjih dneh? lep pozdravček vsem �
Pozdravljene.
Že nekaj časa vas berem in končno sem se opogumila, da tudi kaj napišem.
Februar bo tudi najin mesec. Prvič greva v ivf postopek.
1. Februar, 1. dan M. Jutri grem v Ljubljano po prvo injekcijo. Pri meni so se odločili za Elonvo.
Da sva v ‘postopku’ nisva povedala nikomur…
Sem polna upanja, nekako čutim, da bo vse ok 🙂 po drugi strani pa me je strah…
Punce, spremljate kaj dogajanje okoli virusa Zika? Mene je tega kar strah, ker me imajo komarji že tako posebej radi.
Držim pesti, da vse čim prej zagledamo +!
Živjo,
jaz sem bila v nedeljo (8.dan) na UZ, en folikel 1 cm, poleg dva manjša… na drugi strani pa samo neke čudne tvorbe baje (imam manjšo endometriozo, na laparoskopiji pred 2 leti so mi odstranili manjša žarišča, očitno na tej strani ne bo nič foliklov…).
Še naprej si dajem injekcije, ampak me je začelo tako ‘peči’ v jajčnikih, kot da mi jih nekdo ‘kuri’…. brrr… v sredo UZ, verjetno v petek punkcija. Cel žur skratka….
Pozna še katera med vami ta pekoč občutek v jajčnikih?
@Janarm…waw, toliko celic? In brez uspeha? Jooj, … :-(( Močno upam, da ti uspe z zamrznjenčkom!!
lp
Ja super, ste vse že v akciji �� že komaj čakam, da se vam pridružim � eos ti kar verjemi, da bo vse v redu…notranji občutek ne laže!
Drgač pa ja, grozno s tem virusom zika in ne vem, če ste zasledile, leta 2015 so v tem predelu kjer je izbruhnila epidemija spustili gensko spremenjene komarje, dobronamerno vendar so očitno zaj…li na polno. Ubogi otroci in starši �
Pozdravljene.
Vidim, da nas je kar nekaj, ki bomo začele z novimi boji. Tudi naju čaka ivf postopek in sicer drugič. Sedaj sem trenutno na kontracepciji do 14.2. Konec meseca je predvidena punkcija. Upam, da tokrat rata :).Trudiva se že približno 3 leta in pol. Sva pa v mbju. Je pa z obema vse ok, tako, da nevem zakaj ne rata. Prehrane kaj dosti nisva spreminjala. Se pa trudim več gibat in jesti bolj zdravo. Pa matični mleček sem začela ravno jemat. Maco sem jaz že jemala in meni žal ni koristila. Držim pesti, za vse tiste, ki ste že začele.
Ojla.
Ja imela sem veliko celic. Razočarana sem da sem imela samo dve blastocisti. Ena se žal ni prijela, drugo so pa zamrznili. Ravno danes sem dobila pošto domov o enem zamrznjenčku. Sem upala da bodo vsaj kako morulo zamrznili. Imela sem jih 6. Sem kar malo žalostna nad izidom.
Koliko zamrnjenčkov ste pa ve imele punce? In koliko oplojenih celic.
lp
@Janarm – verjamem, da si žalostna, ampak prej ali slej bo prišel +. Mora priti…
@Marelica 86 – pri nama je tudi ‘vse ok’, podobno se trudiva že nekako 3,5 leta… sedaj prvič na ivf. Vama torej prvič ni uspelo? Kak poseben razlog?
@Theeyaa – si že šla v akcijo z injekcijami?
Moji folikli so bili danes (11.dan) še premajhni in se pikam še do petka… sem pa ostala danes kar doma, da se malo spočijem in skuliram pred punkcijo. 🙂
Lepo se imejte bodoče mamice! 🙂
Pozdravljene punce,
Jaz že sedmi dan grejem moji dve pikici in upam na najboljše. Nimam nobeni znakov…nič….
Hm, tole čakanje na datum za test je pa najhujše.
Theeyaa, moje špikanje je trajalo 13 dni, nato pa stopka.
Vsem nam želim, da čim prej zegledamo tako željene pluske :-)))
Bodoče srečke nosečke uživajte!