Ivf februar 2016
Theeyaa, jaz sem ravn v ta postoprk ki je potem koncno uspel sla z nsjmanj dobre volje in z nic upanja 😉 ker je slo pred tem in v zvezi s tem vse narobe – slabo prestala scrathing, potem fasala strdke zaradi katerih nisem smela takoj v postopek, potem fasala herpes zoster, vsa uboga cepela na bolniski in jemala protivirusna zdravila. In potem ugotovila da ce se cakam da bo scratching za brezveze k bo ze vse zaceljeno in sem sla z zostrom vsa boga v postopek. Pridelala le 4 celice. In bila tecna in prepricana da itak spet ne bo ratalo. Pa nekako je 🙂 Tako da ni pravila… 😉
Joj Posvet, se mi zdi da je tale forum zamrl. Jaz nisem imela nobenih krvavitev/spottinga, me je pa maternica ful skelece bolela cel mesec ali celo dlje 24h dnevno – take bolecine kot hudo boleca menstruacija. Imela sem Buscopan, pa sem pol jih kar redno jemala po 3 na dan, da je bilo znosno in sem lahko spala. Potem se je pa scasoma izboljsalo. Vem pa za veliko punc, ki so imele spotting (krvavi izcedki). Ali si se na Estimi – ti naj bi pomagalo prepreciti splav. Pa Mirovanje.
Ampak pojdi ti kr do svoje gonekologinje pod nujno, da te pregleda, cist tko za pomiritev. Pa naj ti Buscopan predpise. Ene imajo sicer nekaj proti Buscopanu, ampak ga na veliko predpisujejo v nosecnosti in res pomaga pri bolecinah in umirjanju teh krcev.
Zdravo punce, 7.4 sem imela transfer z dvojčkoma, 16.4. pa sem začela krvavet in je trajalo štiri dni. Včeraj sem vseeno naredila test in je bil negativen, samo jst imam še vedno znake nosečnosti, še posebej se mi vrti , sem bleda, imam čuden okus v ustih. Nevem a je možno , da je beta hcg še vedno visok in test zaradi tega ne pokaže nosečnosti. Je možno, da je odmrl samo en od dvojčkov …heh naj težim zdravnici ? Hvala za kako priporočilo.
Pozdravljene punce!
Ali mogoče katera ve če se je dr.Reš upokojil? Kajti januarja sem bila še pri njemu sedaj pa sem v drugem postopku in me je prevzela njegova hči, pa tudi UZ niso več zjutraj ob 5h, kar je bilo vsaj meni idealno da nisem zamujala v službo. Ne vem kako bom sedaj opravičevala tole v službi. Kako si pa vi uredite v službi ko hodite na uz? Kajti do Lj imam več kot eno uro vožnje.
Jaz sem bila pri njem na pregledu en teden nazaj. Nič ni rekel, da ga ne bo več. V postopek grem v maju. So se pa preselili na novo lokacijo.
Kdaj pa so sedaj UZji in injekcije zjutraj? Sem doma potem razmišljala, da bodo mogoče imeli drugačen sistem, ker tudi punkcij in transferjev ne bodo več imeli v Postojni, ampak v Lj. No menda v roku 1 meseca, ker še nimajo vseh papirjev.
Hvala Srnicasrnica za info. Jaz sem bila tudi naročena pri Dr.Rešu vendar so mi kasneje spremenili datum in sem sedaj pri hčerki. Včeraj sem bila na posvetu in so že na novi lokaciji. Ko sem vprašala, če so še Uz zjutraj ob 5h mi je samo rekla da ne in da bodo kasneje, sklepam da od 7h naprej tako kot imajo urnik. Jaz sem tudi v postopku v maju. Želim veliko sreče vsem!!!
Sem mislila, da se tu nič več ne dogaja, ker nisem več dobila nobenega maila o novih objavah.
Se vam javljam ponovno – sem 11 dan po ETZ, v ponedeljek 9.5. imam krvni test. Sem se tudi odločila, da testa prej ne bom delala.
Zaenkrat se počutim OK, razen pač psihe, al bo al ne bo. :/ prvi teden po ETZ sem si vzela fraj in potem šla nazaj v službo. In prav na prvi dan dela, sem na WCju na papirju opazila mini mini svetlo rdeče pike, ko sem se obrisala. To je trajalo mogoče kakšni dve uri zatem pa nič več. Vmes mi je vse dol padlo. 🙁 Potem sem se malo pobrala, ko sem brala o tem, da lahko pride do kakega svetlega krvavega spottinga pa ni nujno, da to pomeni -. Občutek spodaj je tak kot pred prihajajočo menstruacijo, malo pač čutim, da se nekaj dogaja, ne vem pa kaj se pripravlja. To je moj prvi ETZ (oz. ET nasploh). Berem in berem, da bi kjerkoli zasledila kaj o znakih za plus ali minus, pa zmeraj znova ugotovim, da tu ni pravila. Tako da bom morala kar na ponedeljek počakat, da vidim, kaj se dogaja z menoj. Dokler se ne vlije upanje še ostaja, pravijo naše predhodnice. Zato ostajam pozitivna!
Vsem vam en topel objem in pozdrav!
Pozdravljena Marika, naj te ne takoj skrbi, če si imela kakšen majhen izcedek. Jaz sem tudi v prvem postopku malček krvavela sicer samo en dan. Na koncu je bil test pozitiven, na žalost je plod kasneje odmrl in sem morala narediti splav. Samo pozitivno naprej ..narava pa itak naredi vedno svoje. Vso srečo ti želim!
Hvala Emi1977 za vzpodbudne besede. Tvoj primer semi zdi še težji.
Test je narejen in žal negativen. Moram rečt, da sem si resnično preveč obetala … nekako sem imela dober občutek, ampak žal ni uspelo.
Kakšne so izkušnje? Meni je bilo rečeno, da sedaj počakam menstruacijo, ki jo bom dobila po prekinitvi terapije z Estimo in Estrofenom in potem ob naslednji spet začnem z Estrofenom in se javim za UZ. Sem bial prepričana, da morajo zmeraj vmes bit 3 menstruacije …
Jooj Marika…ko sem prebrala tvoj post me je prav streslo…res mi je hudo zate…si lahko predstavljam kako se počutiš…in verjetno nobena beseda ne bo dovolj za tolažbo. Ne vem dejansko koliko menstruacij mora it mimo za v nov postopek, jaz sem imela splav konec januarja in dr.Reš mi je rekel da lahko grem že aprila v nov postopek. V bistvu pa začnem ta mesec s postopkom.
Pozdravljene.
mene pa tudi zanima kako je sedaj tole z Rešem??? jaz sem šla prejšni mesec k njemu po zmrznjenčke (zal se niso prijeli). in sva se zmenila, da ob naslednji menstruaciji začneva z novim postopkom. za novo lokacijo sem vedela. samo drugih stvari pa ne. a to je zdaj 100% da ni vec uz ob 5ih? ker jaz sem hotela na prvi dan menstruacije ob 5ih zutraj tja uleteti, zdaj pa nevem kaj. če katera ve kaj točno, bom zelo vesela.
hvalaaa.