Najdi forum

IVF

Zanima me,kolikšne so možnosti za zanositev na IVF varjanti,če si mlajši od 26.

Pozdravljena!

O tem se je že zelo razpisal dr.Pušenjak na forumu Ginekologija in porodništvo. V iskalnik vpiši IVF in boš imela ogromno branja.

Pa lep pozdrav!

Živjo!

Zanosila sem v 2. postopku IVF-ja in menim, da je to (glede na izkušnje drugih) precej hitro. Pravijo, da skoraj 80% žensk zanosi do 6. poizkusa, ne vem pa, če je to res.

Pa veliko sreče!

Anja

Vedno so 20% možnosti za zanositev, mislim da leta, sploh pred 35., niso ključnega pomena. Jaz sem z IVF-ji začela pri 24., zdaj sem 29, 6 poskusov, pa do zdaj vsi neuspešni.
LP

Meni je bilo tistih srečnih 20% uspešnosti naklonjenih že pri prvem postopku, čeprav sem že kar krepko čez 33 let. Statistika pa kaže, da so možnosti do 35 leta nekoliko večje kot po njem.
Pozdrav Jana

Ma, kaj pa vem koliko leta vplivajo!
Npr.: Ko sem bila jaz na prvem poskusu (neuspelem – pri 38 letih), je bila tudi “ena”, ki je bila na 4 poskusu pri 41 letih.
Pa meni ni uspelo, ona ima pa dvojčka!

Ampak je drugi poskus pri nas uspel – 39 let!
Prijateljica ima 35 let in hčerko “iz 4. poskusa”!

Kdo bi lahko zagotovil, da leta vplivajo na uspeh?
Za statistiko pa vemo, kako je …

PS:
Kako se stopnjuje beseda LAŽ???

Majhna laž
Srednja laž
Velika laž
Zelo velika laž
Statistika

;-))

Kako to, da si v petih letih bila na IVF samo šestkrat? Je potrebno tako dolgo čakati?

Vmes so bli še drugi problemi, psihični, fizični, finančni ipd.
LP

Poznam gospo,ki je po sterilizaciji spoznala novega partnerja(prejšnjega je izgubila zaradi bolezni).Ker si je nov partner strašno želel otročka,sta se odločila za IVF.Uspel je prvi poskus,starost obeh več kot 40 let.Kdor upa,nikoli ne obupa!

New Report

Close