Najdi forum

Za mano sta dva spontana splava . Zanosila sem naravno, zdaj pa sem dala skozi prvič postopek IVF. 9 dan štejem, opazila sem dve rumeno oker pikici na hlačkah. Bojim se, da bom dobila M. In spet ne bo nič?! Naredila sva vse preglede. Tako z mano kot z možem je vse O.K. Zakaj torej nama ne uspe, ko si pa tako želiva. Ali obstaja še kakšen pregled. Za enkrat so mi rekli na Ginekološki v LJ, da niti onui ne vedo zakaj? Kakšno je pa vaše mnenje?

Želim vam, da bi se ta nosečnost lepo razpletla, če bodo potrebne kakšne preiskave vam jih bo gotovo predlagal vaš ginekolog. Srečno!

Žal se je končalo negativno..Prišla je M in spet nič. Ali naj grem v drugi postopek, saj jih imam čez 40. Zelo sem nesrečna. Zdaj , ko bi rada imela otročička ne gre. Prejle ko bi ga lahko imela sem dajala prednost službi..Kakšen narobe je ta svet..

Žal je biološka ura nustavljiva. Edina možnost, da dosežete svoj cilj je, da čimprej zberete svoje moči in znova in znova poskusite.Srečno!

Vseeno, hvala za vzpodbudne besede.Lp Mateja

K pisanju mojega odgovora me je vzpodbudila tvoja navedba, da sta oba z možem v redu. Kaj pa na kakega bioenergetika si kdaj pomislila.

Srečno,

Na to nisem pomislila. Kaj mi ti svetuješ..Pravzaprav nisem tega zdravljenja nikoli resno jemala ali razmišljala o tem, ne vem…. Mislim, da moraš bioenergetiku najprej zaupati….No, sicer pa napiši mi svoje mnenje, morda izkušnje..Ne vem kaj naj naredim…tako si želim otroka..

New Report

Close