Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Eva, pomoje se nimaš česa bati, ker je ful prezgodaj za menstruacijo! 🙂

Ekapuka, saj bo tudi teh 14 dni minilo 🙂

Krystina, potem si v polnem dogajanju 🙂 se dobro počutiš?

eva.3.postopek
Estimo si vedno vstavljaj do testa.NUJNOO..
preberi si zakaj jo moras jemati ,da ne bom pisala na dolgo in se striktno drzi tega.
do datuma testa se nic ne sklepaj po svoje. vse je mozno
drzim pesti..

Banana hvala, bom se drzala tega.

Tako punce.
Dan testa – negativen in pa menstra. 🙁
Saj sem to po nedelji pricakovala pa mi vseeno ni ok. Zakaj se ni prijelo? Se kdaj bo? 🙁
Uglavnem pišem sedaj dr., kdaj po zamrznjencke. Tukaj me spet skrbi – kaj ce ne bo noben ok?

Vse, ki cakate – veliko srece.

Roza, verjamem da se človek ne more kar sprijazniti da ni uspelo, čeprav je to skoraj pričakoval. Izgleda, da ti je namenjen eden od zamrznjenčkov. Pogumno in pozitivno naprej.

Roza7, zelo mi je zal. Ampak tolazi se s tem, da gres lahko takoj v boj z zamrznjenckom. Najboljse, da kar poklices Resa in se takoj dogovorita.
Jaz sem pa danes 3. dan po ET in ponoci so se zacele bolecine v nogah in trebuhu/krizu, kot jih imam vsakic pred M. Sem prav napsihirana. Zakaj tako zgodaj? Upam, da je to znak cesa drugega in bo minilo.
Srecno vsem!

ekapuka..umiri se in se ne zivciraj.vgnezditev je lahko..vse bo ok..pojdi na sonckaa.
drzi se..

Dober dan, punce. Tudi sama sem pri dr Resu, punkcijo sem imela 3.10. in transfer 6.10.

Roza7, zal mi je za -.

Drzim pesti za vse, ki cakate na pluske.

Ekapuka, probaj se umiriti. Tako zgodaj po transferju ne more priti M, zdaj se zarodek ni se niti vgnezdil! Pri vseh zdravilih, ki jih tlacimo vase, nima smisla iskat znakov za karkoli, ker so identicni za + ali -.

Bt1 hvala za podporo :). ET si imela dva dni pred mano, kako se pocutis? Jah, saj meni tudi ni jasno, zakaj tako hitro ti znaki. Ampak tudi drugace me vec kot teden dni pred M zacne boleti, najprej noge, potem se kriz in trebuh…se stopnjuje do M. Res upam, da mine…ampak zaenkrat se traja…
Kdaj bos pa test delala? Meni je rekel okrog 22., to je nedelja. Ampak bom verjetno delala prej, v petek po moje…ce ne bo prej M.
Srecno!

Nima smisla gledat znake ze zato, ker smo z zdravili nasponane, da smo v enem mesecu sproducirale toliko jajckov, kolikor bi jih v naravnih ciklusih v celem letu. 😮 Vgnezditev se zgodi nekje med 6 in 9 dnevom po punkciji, torej pred iztekom tega obdobja ne more biti ne nosecnosti ne prave M, torej tudi znakov ne. 😉

Cel prejsnji teden sem bila napihnjena kot v 5.m nosecnosti, preko vikenda pa je na sreco trebuh splahnel. Joske mam ogromne (ampak to ze od stimulacije), jajcniki me ne bolijo vec, skratka pocutim se cisto ok. Vceraj zvecer sem na wc papirju videla par kapljic krvi. Cas je idealen vgnezditveno. 🙂
Uradni datum za test imam drugi petek. Okoli 14 dni po punkciji ze naj bi priblizno prav pokazal, tako da mogoce probam v torek.

Uuu, super! Taksna krvavitev je dobrodosla ja! 🙂 Torej test bos delala 11. dan po ET? Jaz se bom poskusila zadrzati do petka, drugace pa v cetrtek :P.
Roza7, si se dogovorila z Resom? Jaz sem dobila posto, da imam enega zamrznjencka, drugemu zgleda ni uspelo…
Srecno vsem!

Hvala punce.

Vceraj sem se narocila na Uz, pa da vidimo ali bosta sla zamrznjencka z naravnim ciklom ali bomo se en mesec nekaj hormonsko uravnaval. Tako da 25. na UZ. Potem pa samo upam na najboljse.

Upam da ze ta mesec vse porocate o ++++ 🙂

Zanimivost: v letu 2010 je bilo 5.1% otrok, rojenih v Sloveniji, spočetih s OBMP. Nisem si mislila, da je toliko. V Evropi so na drugem mestu, malenkost večji procent je samo na Norveskem. To pomeni, da so naši zdravniki res strokovnjaki. 🙂

Pardon, na Danskem.

eva..3postopek..kako se drzis?

Banana vceraj sem imela malo rjavega izcedka, pa na vsake tolk me tok zvija. Kok je to neumno k neves pr cem si. K ze mislis da bos dubu menstruacijo pol se vse nekok umiri ehhh to je tok bedno to cakanje. Tolk enih misli se ti mota po glavi. Nc bomo vidli naslednje dni kaj bo.

Eva..3.postopek.ja te popolnoma razumem in vem,kaj vse v glavi prestajas.super,da se drugi teden in potem bos bolj sproscena in imam dober obcutek zate.😃😃😃😃danes se zamoti ,tako,da pejt na net in glej vozicke..no razen ,ce ze nimas ugledanega.haha.jest ga ze imam ugledanega🌹🌹

Banana sem jihze tolk pregledala ☺. Sam vceraj je blo se bolj rjavo pa kar neke nitke vmes k sm se obrisala, danes zjutraj se bolk pa se mal bl rdece je blo ne vec sam rjavo, tko da sam se estima mi najbrz zavira m. Pa ponavad sm mela pr vseh postopkih tko. Najhujs je to k das vse cez prides do zarodka in se ne ugnezdi. Zdaj pa spet zbrat voljo za naprej, pa spet cez vse to.

Eva, kateri dan po transferju si? Mogoce pa vseeno ni to se M, nekatere imajo izcedke, pa je kljub temu +. Bos delala test?
No jaz sem 7. dan po ET in zopet imam neke krce kot pred M…kr neki. Zdi se mi, da se je ta teden vlekel kot celo leto. Test bom delala v cetrtek ali petek, to je 11.-12. dan. Ce ne dobim prej M seveda. To je tako stresno.
Srecno vsem!

New Report

Close