Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Drugace pa je meni napisala zdaj zdravnica da bodo imeli konzilij pred 3.postopkom, da se dogovorijo o poteku naslednjega postopka. Vrjetno ker sta bila prva dva neuspesna in brez pingvinckov.

Ohrid, kako je zdaj s tem dolgim postopkom? Kdaj zacnes s spikanjem? Me skrbi ker si sploh ne predstavljam tolk dolg spikat.

Alta..res mi je žal. .mi kr na jok gre.drzi se..
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Alta….

ti iz osebnih izkušenj povem, da še ni nujno konec. Dokler se ne vlije ni panike…. Meni so se vlile že cele kepice ven, sem ponoči letela na urgenco in je bilo vse o.k….. tako da jutri imam spet uz….

Tandan..kako si?
Misa30..kako si
Luca2015. .vidim,da si pozitivka in super za športanje.too full pomaga😃
Orhid..si že dobila m?jutri?pol pa akcija

Alta tako mi je zal….te cisto razumem…ampak kot pravi brave obstajajo tudi cudezi..danes si 8dan ane (prvi dan se ne steje) glede na to da si imela transfer na 3tji dan je mozno da je vgnezditev pozna.
Prosim bodi ta cudez…moramo dvignit povprecje

Hej banana2
Drugace pa moje pocutje je stabilno. Edino kar me matra je kriz pa glava ki me nikoli ne boli. Ja pa utrujena sm k da bi nevem kaj pocela, pa vecinoma pocivam (kukr lahko😊)

Kako se pa ti kaj pocutis

Tandan..no super ,da so simptomi,takšni, ki jih nisi še imela😃ja jest sm 3 dan..in sm v rožcah.ne vem..nc nimam prs napihnjenih,telo sproščeno, dol vse mirno.ne vem no.pri IVf mi je vse po punkciji vrelo spodaj..in prsa ogromna..itd.
Zdej pri IUI pa nič od tega.po rednih ciklusih jo moram dobiti tam okoli 8.3 ker jo imam na 25 dni.zdej sm jo 11.2 dobila.ponavadi imam pms..1 teden prej.no sej je še čas. Bomo vidli.
Ti pa še malo!!😃😃jupii
Brave2017..joj..si pa mela stresa zaradi urgence..super,da je vse super.😃😃in seveda bo super.

Tandan..no super ,da so simptomi,takšni, ki jih nisi še imela😃ja jest sm 3 dan..in sm v rožcah.ne vem..nc nimam prs napihnjenih,telo sproščeno, dol vse mirno.ne vem no.pri IVf mi je vse po punkciji vrelo spodaj..in prsa ogromna..itd.
Zdej pri IUI pa nič od tega.po rednih ciklusih jo moram dobiti tam okoli 8.3 ker jo imam na 25 dni.zdej sm jo 11.2 dobila.ponavadi imam pms..1 teden prej.no sej je še čas. Bomo vidli.
Ti pa še malo!!😃😃jupii
Brave2017..joj..si pa mela stresa zaradi urgence..super,da je vse super.😃😃in seveda bo super.

Ne govori…. jaz sem bla že ziher da je konec. Pol pa res čudež!!! Ko sem bila pri svoji gin, mi je rekla da je 1, ta na urgenci pa namesto pričakovanega:”Konec je”, reče:”Vse O.K. DVA sta”…. skoz (že 2 dni pred pričakovano m so se začeli…. sedaj sem 8 t in 5D) se mi pojavljajo krvavitve in skoz imam rjav izcedek, en dan bolj, drugi manj….

Brave2017…tooooo..maš to:)Bravoo..super:)pogumna si zeloo..

Glede konzilija imam take izkušnje kot vk17 – na konzilij sem sla samo pred prvim postopkom.

Luca2015, zdaj grem prvič v dolgi postopek. Pred 5 dnevi sem dobila menstruacijo, spikat se začnem na 22. dan, baje da do punkcije traja 1 mesec. Meni je tudi novo, ker v kratkem postopku sem se spikala samo 7 dni.

Banana, jo ze imam, od sobote, 26.ga moram na GK po špike. Kako se ti počutiš?

Orhid..super..da si jo že dobila in ,da ni štrene mešala..saj že oz.bos začela z hormoni.jupiii😃si vesela ,kajne!?da se spet dogaja in je upanje.
Evo jest brez znakov.vse mirno..bomo vidli.sem pa vesela,k lahko spet upam,da mogoče mi pa uspe😃🌹

Orhid, na 22.dan od cesa? Od menstruacije al kako? Ne razumem cist tocno.

Banana drzim pesti 🤞🏻.

Hvala vsem za lepe misli in vspodbudo
Banana2 še malo in bos/si srečka nosečka!🍀🌸😊
Tandan danes sem 9 dan in transfer sem imela na 5 dan,tako da je to kr to na zalost,ker je kri rdeca sveza:/
Ti pa bos sigurno imela +++😄 in sem vesela zate!
Brave hvala,ker mi vlivas se upanje ampak kot sem napisala je kri rdeca sveza,niso temni izcedki:( ti pa si supeer prava borka in tvoja dva skratka ostajata za vedno pri tebi..joj kako lepo🍀
Misa tzdi tebi kaze super😊
Kastelanka in luca2015 mi pa naprej ne bom obupala kot vidve nista! Sem ze poklicala mojga zdravnika in me je malo potolazilo,ker mi je rekel naj se pridem pokazat ze z naslednjo M…zdja pa ne vem kaj to pomeni,mogoce pa vseeno ne bom cakala 3 mesece. Se 1x hvala vsem z vami je vse skupaj dosti lazje❤

Banana mora uspet, ker vse držimo pesti!

Luca2015, ja, 22. dan ciklusa.

Orhid, samo to pomeni potem dejansko 1 teden pred menstruacijo zacnes s spikanjem in se potem spikas ca. 14 dni oz mogoce malenkost dlje?
Se ne spikas 1 mesec, to mislim?

Punce..res hvala za vzpodbudne besede..to mi veliko pomeni😃🌹🌹
Lep dan še naprej

Pozdravljene punce. Danes sem si naročila maticni mlecek – pravi. Poleg tega sem nabavila tudi čaj krvomocnico in plahtnico. Od dodatkov sem se odločila se za omega 3-6-9 ob Abtei, algea alge in od solgara prenatal nutriens. Upam, da bodo rezultati dobri. Čaj krvomocnice in matični mlecek bova z mojim jemala oba.
Je mogoče katera že probala s katerimi od teh dodatkov? Joj upam, da bodo rezultati kaj boljši. Še lepše pa bi bilo, da bi nama uspelo po naravni poti.

Kastelanka, kje si kupila maticni mlecek?

New Report

Close