IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Evo, da se javim. Sem tako tako. So mi odgovorili, da šele 10.4 ja prvi termin, ki bi se lahko naročila h dr. Banovi. 😦😦😦 kako poteka naprej ne vem. V glavnem so pa tako neprof. na tej kliniki, da je to skoraj nemogoče. V glavnem so mi napisali da rabim novo napotnico od osebnega gin. čeprav je veljavna do sept. 2018. In zdej v čakalnici pri os. Ginekologu. Še dobro,da sem tako hitro pri njemu na vrsti 😁 Na vprašanje če lahko grem samoplačniško na ta en pregled pa mi niso odgovorili, čeprav sem 2x vprasala. Kr neki.
Banana držim pesti. Uživaj sedaj in se čuvaj mraza.
Tandana in Misa pa hvala za napotke. Od vsake bom nekaj pobrala.
Punce..hvala vam:)
Misa30..Ja je boljše,če se seveda lahko vzdržiš,da počakaš do petka:)jojjj..res držim pesti zate:)
Luca2015..Hvala ti..boš vidla..,da bo kmalu tudi tebi uspelo oz.vsem nam.Sedaj pa si le privošči dopust..oz.,da odklopiš možgančke..:)
Kastelanka..Mene so te dohtarji že ,tako zdriblali,da se jim ne pustim..Težim jim,toliko časa,da me uslišijo..,Kar bodi vztrajna.,.kliči jih,piši jim..Sem imela podoben primer..in sem vztrajala.No je pa tudi res,da je noraa gužva zdej po oddelkih:)
Lep mrzel torek vam želim:)
Pozdravljene punce,
Misa te popolnoma razumem. Probaj zdržati do petka, čeprav vem kako je težko in sama sigurno nebi mogla zdržati… Držim pesti zate, upam da zagledaš +, in da bo petek čimprej tu.
Banana upam, da boš tudi ti kmalu med nosečkami, da je uspelo.
Ohrid še malo in boš tudi ti na vrsti, ti zavidam malo… Naj ti čimprej mine ta čas :). še dobro, da obstaja ta forum in lahko izveš toliko informacij. Datuma pa še dejansko nisem dobila. Včeraj sem šla do os. gin po napotnico in poslala meil za naročanje, tako da sedaj čakam. Napisalo so mi, da so prosti termi komaj od 10.4.2018 naprej. :(. Še dobro, da mi je os. gin napisal napotnico še isti dan, ko sem klicala, če ne bi se mi še zavleklo.
Luca obupati pa ne smemo nikoli, je zelo težko saj si tako zelo želimo. Zato pa bomo prav posebne mamice našim škratom, ker jih tako dolgo že čakamo 🙂
Kaj je mogoče katera že zasledila ali celo prakticirala z aspirinom in medrolom? V tujini je to že kar stalnica, pri nas pa nisem zasledila, da bi katera punca omenjala to možnost? Kolikor sem prebrala naj bi bila ob uporabi le teh možnost za uspešnejšo ugnezditev večja.
Hej hej vidim da vas veliko se caka na nove boje…
Misa, banana in alta samo me grejemo nase draguljcke?
Alta kako se kaj pocutis? Kaj znakov? Test imas v pon ce se ne motim?
Jst sm kr kar se da odmislila vse, me se moj tolazi da smo je sedaj 4je in naj ne studeram neumnosti. In prav ima
Jaz imam krvnega v cet in bom pocakala. Prejsnje postopke nisem cakala in mi je zal.
Tandan, se cisto malo, juhu. Itak ti dobro kaze glede na to da nisi dobila menstruacije 🤞🏻. To je dobr znak. Drzim pesti.
Kastelanka, kam pa ti hodis na oploditev? Ta datum imas za posvet? Jaz se moram narociti 14 dni pred 3.menstruacijo na posvet da mi sporocijo potek naslednjega postopka(upam da ne bom imela dolgi protokol) in potem s 3.menstruacijo zacnem nov boj. Uf, grozno!
Luca v Lj hodim. 13.2 sem imela transfer v spontanem ciklusu. Pred transferje, ko imaš pogovor z embriologom so nama povedali če ne bo uspešen da gremo takoj v postopek naprej, da nama mi potrebno čakati, ker sem bila v spontanem ciklu, punkcija je bila pa l. 2014. No sedaj sem se morala naročiti h svoji gin. v Lj kjer sem dobila datum komaj 10.4. Ne vem kako bo potekalo naprej. Kaj sedaj sledi? Ali moram znova na konzilij ali ??? Več bom vedela 10.4. Upam, da pridem pred poletjem na vrsto. Kakšen je pa postopek pri tebi?
Tandan držimo pesti zate da bo +.
Misa kako se kaj drzis? Še malo in bo petek tu…
Kastelanka, tocno… sem se spomnala ja da si bla v naravnem ciklu in 2014 punkcija. Ajej, vsepovsod se nekaj caka… upam da bos cimprej na vrsti. Jaz sem ravno narocila neke prehranske dodatke predvsem za mojga, za morebitno izboljsanje sperme…jaz pa tudi bom malo pazila pri prehrani in spet uvedla sportne dejavnosti. Nekje bo treba zacet 😀. Sem cist v akciji. Se ovulacijske teste sem si narocila da malo spremljam za kaj se gre. Tko da tistih par depresivnih dni je za mano(vsaj upam) in gremo naprej.
Tandan, super se drzis. Naj koncno rata, res!
kastelanka in dolenjka – konzilija ni za vsak postopek, konzilij je ponavadi 1x pred postopki, in izjemoma, če pride kaj takšnega vmes, da morajo ponovno odločati. Po neuspešnem postopku se samo naročiš pri svojem gin., ki mora dati napotnico za nov postopek. Je pa res da imajo trenutno kar gužbo in je treba čakat, oz odvisno pri katerem dr. si pri enih se pride prej na vrsto pri drugih kasneje. Ko dobiš napotnico se lahko greš kar čez cesto osebno naročit na postopek, tako jaz ponavadi naredim, da ne kličem in pišem mailov.
meni so rekli, da je za vsak postopek konzilij, ker vsakič potem pregledajo kaj bi bil lahko vzrok, da je bil postopek neuspešen in da je ta konzilij namenjen tudi temu, da se pregleda, da je vsa papirologija urejena. zdaj pa ne vem. midva sva imela samo enega. in ma da tudi zadnjega!
kastelanka – jaz sem imela sredi oktobra, ravno na moj rojstni dan, 1.pregled pri ginekologu. v drugi polovici novembra sva imela kontrolo pri njem (moj je dal kontrolni spermiogram, jaz kri za hormone) – takrat je ginekolog rekel, da ni smisla in nama dal napotnico za ivf. decembra konzilij (sem bila kar presenečena, kr to tako hitro pa res nisem pričakovala). prvi pregled ob prijavi v postopek v začetku januarja, punkcija pa začetek februarja. vsaj pri meni je šlo hitro. tako da ni za obupat, mogoče se pa vseeno izteče hitreje kot pred poletjem 😉
jaz grem že 6tič pa sem mela samo 1x konzilij, tako da na žalost vem kako poteka, so pa mele ene punce vmes konzilij npr ker so imele kakšne slabe izvide, ali se ni oplodila nobena celica, ni prišlo do transferja oz. podobno in so potem presojali kako naprej. pred tem sem bila v postopku novembra, ko le ta ni bil uspešen, sem se naročila pro svoji dr. s katero sva dorekli kako bo potekal postopek. ker sem tudi sama imela ene mejne izvide sem jih nesla v ponedeljel svoji dr. ki je rekla da bomo kar nadaljevali s postopkom, če bi bilo kaj kritičnega bi pa verjetno odločali na konziliju kako naprej.