IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
dolenjca, jst bom letos 32…se pa trudiva že 4 leta…
Ja sej obstajajo ženske, ki dolgo časa ne vedo za nosečnost, ampak mislim, da je to možno samo pri naravnem spočetju, v naših primerih se kar hitro pokaže, če je al ni 🙂
Kastelanka na krven pokaže samo, če je povišana beta in je ti to tudi pove, če se je prijelo in ni obdržalo…v mojem zadnjem postopku, oktobra je blo tako, je bil test pozitiven, sem začela krvavet, Reš me je po uz, vseeno poslal na krvni in je bla vrednost lih tolk povišana, da se je vedlo, da je vse skupaj šlo…
Ja zavidam moškim ta optimizem, čeprav me moj včasih kr ob živce spravlja s tem 🙂
Misa hvala za odgovor. Če dobim M pred 28 bom poklicala če moram vseeno na krvni test in bodo povedale. Sploh ne vem kateri izid je bolj grozen ali ta, da se sploh ni prijelo oz., da se je in se ni obdržalo :(. Misa tudi jaz imam že 32 let.
Tandana jaz nisem imela punkcije, ta je bila že leta 2014. Imela sem zamrznjene jajčne celice. Te so 8.2 odmrznili in oplodili s semenom. Torej so bile oplojene 8.12. Sedaj ne vem če se ta dan šteje? Transfer sem imela pa 13.2. Malo sem žalostna, ker so mi ustavili samo en zarodek, ki je bil načeloma vrhunski – namreč tako so rekli, preostale 3 zarodke so zavrgli, saj naj nebi preživeli še enega zamrzovanja.
Sedaj bom morala še enkrat na punkcijo in ne vem kako dolgo bom morala čakati, da pridem na vrsto. Jaz sem upala da takoj, glede na to da razen stopke nisem prejemala nobenih dodatnih hormonov.
Misa to je pa res žalostno. Jaz bi bila tudi čisto na tleh… Koliko so ti jih sedaj vstavili 1-2? Joj, ko bi se ti posrečilo tokrat. Do krvnega testa ne boš delala nobenega testa? Kaj imaš še kakšnega pingvinčka na zalogi? Joj meni je tako lepo, ker sem se prijavila na forum, kar običajno nimam navade, saj moj doma noče govoriti o tem in pol se lahko potolažim malo tukaj. Tako, da super, da obstaja ta forum.
Ja je blo res veliko bolj grozno, kot pri prvih dveh postopkih, ko sploh testa nisem delala, ker sem prej začela krvavet…hvala za lepe želje.
Vstavili so mi 2, 3.dan, jih je blo pa še 8 in čakam pošto, če so preživeli do 5. dne in so jih zamrznili.
Tudi jaz spremljam forum že nekaj časa, ampak nisem sodelovala v njem, zdej me je pa kr premamilo…se mi zdi super, da si delimo izkušnje in se bodrimo 🙂
O ja jst pa mojemu ful težim, vse znake mu opisujem in paničarim in on se trudi me mirit 🙂
Pozdtavljene! Da vam povem mojo izkušnjo. 1.2 sem imela ET 3.dan moj drugi poizkus. Vse je bilo ok bila pozitivna prsi so me bolele cel čas od inekcij naprej, 8.2. Kot bi odrezal prsi oplahnile nic vec boleče kar je bil edini znak možne nosečnosti cel dan bila slabe volje moj je bil se vedno pozitiven in me tolažil da ni nujno to to. Naslednji dan zjutraj taaakoj naredim test seveda negativen (drugo tudi nism pričakovala) se obrišem in še rjav izcedek. Klicem mojga pravim to je to cez 3mesce greva spet…seveda slaba volja iz obeh strani jst se cel vikend hodila na wc gledat kdaj se bo pojavila M (moj mi pravi k da jo čakaš) sm rekla ja ves da da ne pride vse na hlacke😏 M pa od nikjer v nedeljo spet naredil test pokazala se črtica katero sem vidla samo jaz moj je ni, pa sm si rekla kaj dela psiha da vidm ceprou je ni…nato pa vsak dan močnejsa vendar še vedno bol “švoh” po 13.dnevu od et. 16 dan krvni potrdiu pozitivni rezultat beta 413😀😀 tko da punce dokler ni krvi ne obupat!!! Rjavi izcedek se je zgleda pokazal zaradi Crinone gela!! Zdej pa čakanje na potrditveni UZ!! Drzim pestke za vsee!! 😉🐞🍀
Sarah17 hvala ti tvojo izkusnjo. To hocm tut jst povedat da je zal treb pocakat do konca in ne predcasno obupavat.
Sarah vse najlepse ti zelim da se tvoja nosecnost cim lepse odvije!
Tkole k cakamo rabimo cim vec takih lepih informacij.
Joj kastelanka sej si ze povedala ja..moja napaka. Ja tisti dan se ne steje. Tako kot se ne steja dan transferja.
Punce, zanima me, če ste tudi ve non stop lačne?? 😀 Ker jst bi stalno jedla…še tiste dneve, ko mi je delalo slabo, sem vseeno bila lačna 🙂 Na splošno pa zelo malo jem in sem suha…ma ta teden od punkcije sem je neznosno…mesa skoraj da ne jem, zdej mi pa diši…pa kumarice cel kozarec sem pojedla na enkrat :O
Joj Sarah tako lepe zgodbice pa ze dolgo nisem prebrala. Ko bi se vsaj scenarij ponovil tudi pri meni. Moj je bral zraven post in komentiral. Glej ena ista kot ti. Da javim da pri meni se ni pritekla M. Že cel dan hodim na wc in gledam če je kaj priteklo. Aja pa vciraj sem si že kupila vložke….to je pa ta nas ženski pesimizem. Jaz mojega prosim da greva kupit se en test pa mi ne dovoli. 😆
Aaaa ok, sm že mislila, da sm samo jst postala volk 😀 Moj me stalno heca…po glavi mi hodi samo hrana…pa niti ne sladka, bolj slane reči, ogromno kruha in sira pojem…in ja ideje imam kako bi jedla pomfri pa hamburger, pa te hrane ne jem že več kot 10 let 🙂 Pa sadje jem stalno, pomaranče, jabolke, vse kar je pri roki 😀
Luca..aha..no še malo in boš test delala..ali pa na krvnega šla:) Pri dr.Rešu..si.Tam sem jaz bila lansko leto v 2.postopkih.No sedaj sem se prestavila v Lj.In sem zelo zadovoljna.
Danes imam stop inekcijo ob 12.00 uri si dati in v ponedeljek zjutraj inseminacija.JOJJJ..upam,da to uspe..:)Pravjo,da gre v tretje rado..
Kako si danes?Počutje?energija?
Držim pesti za vse ostale,ki čakate:)
Tudi tukaj se vam pridružujem nova, vidim, da tema še kar živi. Vesela sem vsake lepe in spodbudne objave, s prav vsemi pa si delimo upanje in pozitivo za naprej, a ne? Jaz pa sem včeraj končno dobila M, sem je bila tako vesela (kakšna ironija, po 29. prejokanih – toliko jih imava neuspešnih) in končno sva dobila datum.
Sredi marca imava v Lj – kaj lahko pričakujeva? Nama bodo predstavli kak si dajat injekcije, katera zdravila, kaj drugega?
No, 22. marca (če ne bodo živčki prestavljali M) pa začnem s svojim prvim kratkim protokolom. Vlečejo se mi dnevi in že zbiram predloge kaj pozitivnega lahko počnem v dnevih čakanja. Ma zdi se mi, da sta se dva meseca odvrtela kot bi mignil, zdaj pa dan za dnem počasneje. Pa to verjetno ni še nič, sploh tiste, ki ste že dale kak postopek skozi veste kako je.
Hvaležna sem vam za deljenje vseh izkušenj in pomoč nam novim, ko vam zastavljamo enaka vprašanja.