Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Kastelanka pohvalno za moc in pogum!
Drugace pa vecina punc ima znake menstruacije pa je na koncu +. Vseeno je postopek poln dodanih hormonov in telo lahko se popolnoma drugaçe obnasa kot pa pri spontani zanositvi. In vsi znaki ki si jih nastela ki so prenehali..ja to je normalno. Meni so pri vsakem postopku okoli 8ga dne uplahnile prsi, trebuh izginilo vse kar je dejansko posledica stopke.
Temperatura je zaradi crinone gela. Tudi jaz ga imam.
Drugace te pa razumem. Za mano so trije icsi postopki. Nikoli zamrznjenckov. Punkcija je bila zame najhujsa stvar. (Pri prvi vecinoma nisem bila pri zavesti)
Ti si v lj ane? Slisala sem ze da so punkcijo naredili pod narkozo iz posebnih primerov in to ti si! Drugace imas pa se vedno na voljo mb.

Kastelanka..dobrodošla:)Želim ti vse naj naj:)
Punce..Nespečnost??OJOJ..pri vsakem postopku sem se zbujala točno ob 03:40 ,šla na wc in potem v posteljo,ter do budilke ob 6:00 ure v luft gledala.NOROOO..,kva dela psiha al pa hormonska terapija..:)Pa sem se skoz spraševala pa,kaj za vraga bi to bilo.No zdaj mi je jasno:)
Luca2015..Kako si?
Jaz pa danes iz 2. UZ In jutri ponovno..Folikli rastejo super..in tudi Endometrij ok..Upam,da za vikend inseminacija…:)Pol pa čakanjeeee!!??Spet bom vsa obsedena z testi..hahaha
Se spomnim v drugem postopku..sem ,takoj k sem imela transfer naslednje jutro test naredila,ker me je zanimalo ,če res na dve črtici vpliva stop inekcija..in res sta bile 2 črtici tam do petega dne..pol so pa neznano kam izginile.No vsaj ,takrat sem uvidela 2 črtici..hahaha

zanimivo kako smo si različni. jaz pa npr.z nespečnostjo nisem imela težav.ravno obratno, spala kot polhek. ampak… moj apetit… joooj, groza… in to apetit prou po nezdravih zadevah… groza… hlepela sem k kak odvisnik. in to po krofih! še mojega dragega bi skoraj pojedla 😛 😛

Wau banana super, kak bos 123 tud ti na vrsti. Kako je pri tej insemenaciji, to naredijo v spontanem ciklu, brez hormonske terapije ane?!
Jaz sem ok, ampak nekako mi zmanjkuje energije za vse skup. Kot tak neuravnovesen lolek bolek se pocutim 😂.

Evo koncno agonije konec… mam ze rjav izcedek! 😞

Luca2015…rjavi izcedek še nič ne pomeni..to je lahko dober znak😃bos vidla,da bo vse ok..kdaj bi jo pa mogla dobit?in kdaj imas test?😃😃😃a ti si v lj?
Ne..na tablete femara od 3-7 dan menstre po 2 tabletke na dan sem jedla.pravjo,da je boljše oz.vec možnosti in pol stop inekcija..
Po nobenih inekcijah..mi ni tolk dol vibriral,k pa po teh tabletih.full dolgo menstro melaa..pa jajcniki bolijo k sam satan👀👀

Dolenjca…a ne,kako imamo različne stranske učinke..noroo..👀👀je pa res,da vpliva na marsikaj..celoten postopek.
Ce drugo ne..se saj dohtarjev več ne bojim.
Pa inekcij..pa tablet..itd..

Banana, jaz sem ze 8.dan po transferju… ne more bit vgnezditev tako pozno. Drugace pa sem v Dravljah, Reš.

jaz sem se tudi injekcij bala… sedaj pa ne več. pred pol leta si nisem niti predstavljala, da bom sama sebe zmogla pikat, ker mi je bilo to tako… res imam ta stran pred iglami…

drugače pa, luca2015, kolikor sem jaz prebirala razne zgodbe, je marsikatera imela tudi kakšen izcedek rjav ipd. pa je na koncu bil plusek. tko da… bitka ni izgubljena!

Luca2015 socustvujem s teboj. Čeprav ni se vse izgubljeno. Jaz bi M morala jutri dobiti po pravilih. Sam ne vem zaradi tega crinone gela če bo kaj zamujala. Je kar psihološko huda stvar to čakanje. Je se katera ki čaka na + v tem tednu?

Punce pozdravljene,
tudi jaz sem 8 dan po ET, in vsi znaki se počasi umirjajo, kar mi sploh ni všeč. Dneve po ET je bilo kar pestro, dve noči nisem spala, grozna bolečina, siljenje na bruhanje, +4kg, ampak zdej se umirja, napihnjena sem še, vendar nimam več nobenih bolečin…in imam zelo slab občutek…spet…to je moj 4 postopek.
Upam še vedno, upanja ne smemo nikoli izgubit, vsem nam želim, da zagledamo ta +.

Pozdravljena Misa, pri meni je bilo isto kot pri tebi… Slabost, krči, napihnjenost, vrtoglavica, + 3 kg… Najhuje je bilo 6 noč. cel večer nisem spala od krčev in bolečin… 8 dan se je vse umirilo :(. in še test pokazal -. Poznam občutek kako ti je… Samo punce pravijo da ne smemo obupat dokler M ne priteče. Ampak ko je tako težko ostati pozitiven. Prve dni po transferju prevladuje veselje in upanje z nato pa…
Samo jaz sem večni optimist in enkrat se bo tudi ta + pokazal 🙂

Torej je res nekaj na tem 8 dnevu 🙁 Sm imela obdobja takega veselja, notranjega, ma pole me je zajel en tak slab občutek, ki me žal do zdej še ni varal 🙁 Moj mi pravi, da ne smem tako razmišljat, on je večni optimist, jst pa nisem, sej se trudim, sam kaj, ko sem vedno razočarana 🙁 Zelo si želim, da bi bli tej občutki vsaj tokrat napačni 🙂
Nisem pa še delala testa, bom počakala vsaj do 12. dne…predvidena M imam pa tudi čez en teden…

Joj punce vidim da na veliko obupavate..kak je zdej to a nismo tukaj da se podpiramo in motiviramo.. e se zgubit upanja 8 dan.
Vsi vemo da okoli 8ga dne izgine vecina znakov zato k so bli to znaki stopke. To pa se ne pomeni na ni +. Samo nepotrebni hormoni se izlocjo iz nasega telesa da bo plac za nove😊
In ja lahko pride do izcedka, lahko pride celo do krvavitev in to skoraj celo nosecnost.

Kdaj imate pa predpisane teste in krvne?
Jaz sem imam 1.3

Misa dobra si… Jaz na žalost nisem zdržala, bi mogla počakat do M in uživat še par dni z mislijo, da mogoče pa sem nosečka, ker to je en tak lep občutek. Ampak na žalost nisem… Moj ima še zmeraj upanje in je siguren, da je +, tako da bom morala še njega tolažiti, ko se bo sprijaznil, da nama pač ni ratalo. Pri naslednjem transferju (upam, da bomo pridelali kašen zarodek in še kakšnega pingvinčka), pa ne mislim niti kupiti testa, da me slučajno ne premami.
Zakaj so moški zmeraj bolj optimistični in trdni kot me??? Joj kaj bi dala da imam tudi jaz takšno odločnost in karakter kot ga ima moj mož.

Tandan, jaz imam 28.2. če M ne priteč prej. Kaj mogoče katera ve če je treba na krvni test tudi če dobiš M?? meni ni nobeden povedal nič? Tandan kateri dan si imela transfer? Sva zelo blizu z datumi.

Tandan hvala za spodbudne besede, si me kr potolažila…se bom trudila verjet, da je gredo res vsi odvečni hormoni stran 🙂 Zelo sem bila prepričana v uspešnost tega postopka, ker sem tudi zelo dobro od reagirala, pridelala veliko celic….imam pa za delat test 2.3., ampak ga bom kak dan prej 😉 Sem pa pri Rešu in itak ne na potuje na krvne…
Ja moški so pa res bolj pozitivni in optimistični, je rečem mojemu, da verjame v pravljice…sploh ko vem, da je že vsega konec on pa še kar vztraja, da moram še upat 🙂

no, ženske različno občutijo nosečnost, ene jo sploh ne. jaz poznam žensko, ki do 6tega meseca sploh ni vedela, da je noseča! še več, poznam eno žensko, ki je šla v bolnišnico s sumom na slepič in je prišla domov z dojenčkom! :-O

miša in kastelanka – koliko let pa imata?

Kastelanka jaz sem imela 16ga transfer na peti dan. Ti si v lj? Kukr jst vem je potebno iti na krvnega saj je edini 100% pokazatelj. Lahko pa se vedno poklices pa vprasas.
Kdaj si imela pa ti transfer?
Vidim da smo kr tm tm z datumi.
Misa30 ja Res res nima krvnih ja. In imas prav moski res zivijo v pravljicah. Moj z mano ravna kot bi bila v 9em mesecu..

Tandan ja z sem imela transfer 13.2. na 6 dan… Kaj je imela katera tudi na 6 dan? Jam moj mož je tudi takšen optimist, da sem jaz zraven kot en lolek. Mogoče katera ve če na krvnem testu pokaže če se je zarodek vsaj prijel in se ni obdržal ali pa ti samo povejo, da pač nisi noseč. Jaz grem sedaj prvič in mi zadeva ni poznana.

Jooooj, želim vam vsem en res velik in lep +…. in dooooosti optimizma in moči, da pridemo do želenega +++++.

New Report

Close