IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Mia87 jest sm tud imela crinone pa mi ni nic zadrzal menstruacije…prestavla se mi je za par dni ampak se je vseeno ulila 12 dan po etz-ju😭 pa ta crinone mi ni neki ful vsec ker se nabira pol ta krema v noznici mors prou vn kopat ce hoces vse vn spravt…a se je pri tebi kj nabiral?? Drzim pesti za vse ki grejete strucke in tiste ki jih se bomo🤗🤗
Mia87..to je še čisto prezgodaj za test delat!!! te razumem ,da te zanima..tudi jaz sem ga delala prej..,ampak na 12 dan..,ki je lahko še vedno prezgodaj.,8 dan pa je čisto prezgodaj..!Še vse možnosti imaš,da si noseča:)
Lepo se umiri in počakaj..je res škoda,da se pod dodaten stres spravljaš:)
Srečno in mirno..:)
Punce ali katera ve zakaj se toliko casa caka na naslednji prenos zamrznjenckov? Ali ni bilo receno ce je prenos zamrznjenckov v spontanem ciklusu da gremo lahko takoj naslednji mesec po novega?? Meni pa je dala datum sele 3.4 pri izbranem ginekologu da dobim novo napotnico in sele potem narocanje za prenos?? 😢
Jaz sem danes 5.dan od transferja in me tko cudno glava boli kot par dni pred menstruacijo. Isto je bilo v prejsnjem postopku in sem prov vedla da ni slo skoz. In zdej sem ze cist napsihirana dans. Se mi zdi da tolk poznam svoje telo da tudi tolrat ne bo drugace 😞. Sej vem da je zgodaj karkoli rect, sam tist obcutek…
Evo transfer opravljen. Dva zarodka ustavljena,sem pa malo razocarana,ker nimava nic zamrznjenckov😟
Od 12 celic se jih je 11 oplodilo,ostala pa sta samo dva. Je pa rekel da tej ko ostanejo tako kvalitetni do petega dne so najboljsi..
No bomo vidli…upajmo..ker ko po mislim da potem lahko pridem na vrsto komaj cez tri mesece oziroma po moznosti še po poletju,me kr stisne
Bom pa probala bit cim bolj odmislit😊