Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

8 dan po etz…. menstruacijo naj bi dobila danes/jutri, sem danes delala test in je jasni – ;(
tudi kakršnihkoli simptomov nisem imela, samo napihljivost vse od etz in še vedno…

Mia87 jest sm tud imela crinone pa mi ni nic zadrzal menstruacije…prestavla se mi je za par dni ampak se je vseeno ulila 12 dan po etz-ju😭 pa ta crinone mi ni neki ful vsec ker se nabira pol ta krema v noznici mors prou vn kopat ce hoces vse vn spravt…a se je pri tebi kj nabiral?? Drzim pesti za vse ki grejete strucke in tiste ki jih se bomo🤗🤗

Mia87,lahko pa da je se prihtro za test… pocakaj se kasna 2, 3 dni.

Alta1, srecno danes! 🍀

Mia87..to je še čisto prezgodaj za test delat!!! te razumem ,da te zanima..tudi jaz sem ga delala prej..,ampak na 12 dan..,ki je lahko še vedno prezgodaj.,8 dan pa je čisto prezgodaj..!Še vse možnosti imaš,da si noseča:)
Lepo se umiri in počakaj..je res škoda,da se pod dodaten stres spravljaš:)
Srečno in mirno..:)

Punce ali katera ve zakaj se toliko casa caka na naslednji prenos zamrznjenckov? Ali ni bilo receno ce je prenos zamrznjenckov v spontanem ciklusu da gremo lahko takoj naslednji mesec po novega?? Meni pa je dala datum sele 3.4 pri izbranem ginekologu da dobim novo napotnico in sele potem narocanje za prenos?? 😢

Mene tudi frustrira to čakanje. Ampak, če sem že tako dolgo čakala, bom pa še ta dva meseca potrpela, ane? Do takrat pa pozitivne misli, pa bo. Srečno!

nives..ce si v lj. imajo guzvo.zato moras cakati..
lp

Jaz sem danes 5.dan od transferja in me tko cudno glava boli kot par dni pred menstruacijo. Isto je bilo v prejsnjem postopku in sem prov vedla da ni slo skoz. In zdej sem ze cist napsihirana dans. Se mi zdi da tolk poznam svoje telo da tudi tolrat ne bo drugace 😞. Sej vem da je zgodaj karkoli rect, sam tist obcutek…

Jooj men se bo tut od tega cakanja zmesal😯 ja u lj sm…res je pa da tolk kokr nas je blo pa zdej na ultrazvoku pa se ne…grozn ko vids kolk parov ma tezave…upam da cimvecim uspe da mal sprostimo tole guzvo…🤗

Evo transfer opravljen. Dva zarodka ustavljena,sem pa malo razocarana,ker nimava nic zamrznjenckov😟
Od 12 celic se jih je 11 oplodilo,ostala pa sta samo dva. Je pa rekel da tej ko ostanejo tako kvalitetni do petega dne so najboljsi..
No bomo vidli…upajmo..ker ko po mislim da potem lahko pridem na vrsto komaj cez tri mesece oziroma po moznosti še po poletju,me kr stisne
Bom pa probala bit cim bolj odmislit😊

Alta1..Čestitkeee:) držimo pesti zate in bodi vesela..:)To je super rezultat:):)
lep dan:)

Hvala banana lep dan tudi tebi🤗

Čestitke Alta1!

Alta super! Lepo čuvaj pikici!

Tudi ostalim želim čimboljše rezultate!

alta – lepo grej tvoji pikici 😉

jaz sem dobila termin 23.3. verjetno odvisno tudi od tega katerega zdravnika imaš. jaz imam npr.drobniča.

Alta1, pridno ju grej 💜

Hvala vsem🤗
Luca ne obupat..to so vgnezditveni glavoboli:) samo pozitivno glej.
Me pa zanima po kirimi pogoji se odlocijo za vstavit dva zarodka ali enega,ker jaz sem mislila,da bo enega vstavil,enega pa da bomo zamrznili…pa je kr sam takoj rekel da bo dva vstavil🤔

nives88 ja pri meni tudi..sem imela rajši estimo..
punce hvala za spodbudo, bom probala še enkrat če par dni… ja res je bil en velik stres… se poskušam zamotit in ne preveč razmišljati…. srečno tudi ostale… sporočim kako se bo izšlo…

No jaz ze cel vecer jokam… prsi so me nehale bolet, trebuh je usahnu, crvici me kot za menstruacijo in se glavobol. 😞 Tko, da se samo vprasanje casa… zalostno! Poznam svoje telo v nulo in ni kancka dvoma vec.
Drzim pesti za vas punce,da vam rata! 🍀🐞

New Report

Close