IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Hvala luca in alta!
Ja luca varjamem da si utrujena. Sej ce pomislim koliko enih dodatnih hormonov in zdravil smo dobile ni nic cudnega da smo utrujene. Sm prov ponosna na vse nas, cez kaj vse smo sle!
Alta le se malo pocivi da se ti telo opomore.
Luca jutri se ti pa pridruzim!
Ja banana meni so tudi prej vedno delali na 3tji dan transfer. Ja studije so razlicne ampak razlicno se odzovejo tudi nasa telesa tako da nekomu bolj odgovovarja 3tji dan drugemu 5i
Pozdravljene, da še jaz sporočim, naj bi imela danes transfer vendar do tega ni prišlo.. imela sem prvi postopek. Uporaba injekcij (gonal f + in nekaj za zaviranje ovulacije) pridelala sem samo 2 folikla.. Pri punkciji so dobili samo 1 celico in ker bi danes moral biti tranfer, so mi povedali da imam DEGENERIRANO celico. V moji starosti (24 let) bi morala proizvajati vec celic, imela naj bi tudi zelo povišan FSH hormon to pa naj bi pomenilo da v jajčnikih ni več veliko rezerve za proizvajanje celic..
TANDAN cestitke, sem prebrala da si tudi ti imela nazadnje samo 1 celico..mi lahko o tem kaj vec poves, oz., ali si kaj spremenila itd..?
Ali ste tudi ve kaj spremenile, prehrano, karkoli, mogoce pile kaksne caje?
Hvala za kakrsnekoli informacije, pa vsem veliko srece zelim. Lp
B+t pozdravljena. Zal mi je da se ti je to pripetilo vem da ni lahko..daj vn iz sebe zjokaj se kokr se mors potem pa na novo pot z novim upanjem.
Uf jaz sem spremenila ogromno..celotni zivljenski slog. Vzela sva si skoraj 2 leti pavze od prejsnjih postopkov da spremeniva vse. Na prvem mestu sluzbo. Ta mi je predstavljala res ogromen stres tako da je bil ze to velik korak.
Potem prehrana. To je bilo na zacetku kar tezko ampak ko prides v formo (glede pripravljanja in nacrtovanja) potem je lahko.
Zacela sem se aktivno ukvarjat z sportom, jogo meditacijo
Prenehala kadit
Imeti predvsem drugacen pogled na svet, bolj pozitiven…
Nic od teh stvari pa te nesme obremenjevat. Npr nekaterim je ze sprememba prehrane stres
Meni so te stvari res pomagale ne le sedaj ampak tudi na splosno na duhovni ravni. Tudi bolj sva povezana in na postopke drugace gledava in sprejemava vse skupaj.
Ampak to sem jaz. Nekomu pomaga ze caj krvomocnice, nekdo nerabi nic, nekdo pa se mora bolj potruditi…