Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Alta, luca srecno danes!!

Ze grejem “strucki”.
4 zarodki, 2 so mi vstavili, 2 cakata na morebitno zamrzitev (vrjetno pa ne bosta prezivela).

luca2015 – imamo pari tudi sami kaj besede pri tem koliko pikic ustavijo?

ima pa transfer na valentinavo en tak prav lep simboličen pomen 🙂

uspešno gretje 😉

Dolenjca, par se sam odloci koliko ti jih vstavijo.
Ja, naj bo to valentinovo carobno. Moje je bilo ze 4 leta nazaj ko sem prvic v rokah drzala sliko iz UZ, svoje hcerke. 💜

Evo opravila punkcijo,za vse tiste,ki vas punkcija se caka morem povedat,da zame ni bila prav nic boleca:) pridelala sem 12 celic:)
V pon pa transver🍀

Alta1 juhu čestitam za celice. Evo zdaj pa se res cisto malo.

Super punce!
Alta super si! Bravo!
Luca le lepo grej pikici! Ja pa se valentinovo! Res lepo..meni je na splosno februar mesec ljubezni in zivljenskih spremèmb tako da varjamem da nas caka sreca!
Glede na to koloko zarodkov ti vstavijo je pa cisto odvisno od klinike. Pri resu lahko izbiras, v lj ti dolocijo glede let, v mb pa se nevem =)
Luca zakaj si mnenja da druge dva nebota docakala zamrznitve?

V MB je prijateljica lahko izbirala sama koliko jih naj vstavijo, kljub temu da je ze ornk nad 35.
Moja dva zarodka sta bolj tko tko, tako da je rekel embriolog da je malo upanja. Najboljsi je bil 6-celicni ( ta je res lep). 💜
Punce, naj bo FEBRUAR poln pozitivnih presenecenj.

Hvala luca in hvala tandan😊
Luca2015 lepo jih cuvaj,dan pa je itak tapravi ja❤
Tandan zdja pa mi je zbezalo a ai ti ze imela transfer?

Mislim da ga ima v petek, ane Tandan.

Ja v petek ga imam! Komi cakam!
Na podlagi cesa se odlocijo kateri dan bo transfer?

Aja v petek😊lepo,to pa tudi mene zanima,na podlagi cesa se odlocijo?

Jaz predvidevam da je tako, da vec celic pomeni vec morebitnih zarodkov in tako vecjo moznost da se ti lepo razvijajo do 5. dne. Prijatljica je bila v MB narocena za transfer 5.dan (9 celic) ampak se niso razvijale in sta ostali le 2, zato so jo poklicali in naredili transfer 3.dan. Mislim da je v vsakem primeru boljsi zarodek 5.dan kot pa 3. Vsaj mislim da je tako.

Luca2015..superr..držim pesti😃😃
Ja jaz ko sem bila na prvi kliniki je delal transfer 3 dan.ko sem pa sla na drugo kliniko pa vedno delajo transfer 5.dan.in so mi tudi rekli ,da je 3 dan lahko še zelo prezgodaj..in potem ni nic..😃😃ko bi le vedela že prej..kaj je prav in kaj narobe.
Lep dan vsem😃😃

Študije o prenosu zarodkov so zelo zelo različne… vsaj tuje, ki sem jih jaz prebirala ze pred casom. Ene studije zagovarjajo, da je potrebno zarodke cim prej vrniti v njihovo naravno okolje, medtem ko druge zagovarjajo da se le ti cim bolj razvijejo. Smesno ane?! Pri nas pa ne vem kako je.
[Tandan], naj bo jutri tvoj lucky day. Srečno! 🍀

Al tretji al peti sam,da dobimo vse svoje soncke😊
Srečno tandan🍀

Res je Alta. Ti si ok?

Ja še kr,edino napenja me ful:/
Jutri grem delat,ceprav ne vem bom vidla kako bo…malo se pocutim izcrpano..

Sem kr vredu ja upam da tako tudi ostane,edino napenja me ful:/
Jutri grem delat..ceprav nisem vedla kaj naredit ali naj grem ali ne..zaenkrat sem se odlocila da grem

Jaz sem tud cist paf. Od vceri naprej, od transferja sem cist utrujena. Prov izcrpana tud. Pa se s hcerko morm bit v pogonu non stop 🤣

New Report

Close