IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Luka ja napihnjena sem jaz ponavadi kar cel cas postopka. Racuni da se jajcniki zellooo povecajo. Ne pozabi pit veliko vode! Min 3lit na dan da scistis telo odvecnih hormonov od inekcij. Jutri pa dan d ! =) se ze kaj veselis? Jaz pa pocakam do petka..kako se pocutis? Kaj pocivas? Jaz kr dobro prenasam me to rundo zelo malo boli. Ampak vseeno kr vecino prelezim da se telo cim bolj spocije za transfer =)
Alta ti pa jutri punkcija, predvidevam da bos mela transver v soboto ali pa pon. Potem pa skupaj grejemo nase pikice. =) kako se pocutis? Inekcije kaj vplivajo nate?
Ja ce lahko delas 9d doma bi tud jaz delala. Ne jaz bom doma. Moja sluzba zahteva od mene velik psihicnega pa tut fizicnega napora tako da se nebom po nepotrebnem izpostavljala temu. Sm do zdej vedno sla v sluzbo, to rudno pa ne. Se bom raje posvetila stvarem ki me sproscajo in zadovoljujejo da se zamotim. Ja vem najhuje pa samo lezat in delat nic..sam jst se dost hitr zamotm..slikam, ustvarjam, sivam..evo sm lihkar posjala zelenjavo za sadike spomladi =)
Orhid..no vidiš, kako hitro mine čas in že boš v postopku.jupiii
Ja se in sem se pa res pripravila.full športam,res zeloo super hrano zaužijem,tifol itak,maco tudi že 3 mesec uporabljam..in sem tokrat res pozitivno psihično pripravljena.narava pa bo naredila svoje..nimamo kaj.pravjo da gre v tretje rado.
Pa ti?kako si se pocrkljala?