Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Banana živjo,

Evo čakam na menstruacijo za drugi, tokrat dolgi postopek.

Držim pesti zate, da bo vse ok! Kako se kaj psihično pripravljas? Si ok?

Luka ja napihnjena sem jaz ponavadi kar cel cas postopka. Racuni da se jajcniki zellooo povecajo. Ne pozabi pit veliko vode! Min 3lit na dan da scistis telo odvecnih hormonov od inekcij. Jutri pa dan d ! =) se ze kaj veselis? Jaz pa pocakam do petka..kako se pocutis? Kaj pocivas? Jaz kr dobro prenasam me to rundo zelo malo boli. Ampak vseeno kr vecino prelezim da se telo cim bolj spocije za transfer =)
Alta ti pa jutri punkcija, predvidevam da bos mela transver v soboto ali pa pon. Potem pa skupaj grejemo nase pikice. =) kako se pocutis? Inekcije kaj vplivajo nate?

Ja jutri je dan D! 😀 Se veselim, po drugi strani sem pa kr nervozna. Bomo videli kako bo. Se mi zdi da bom kr tezko spala danes. Sem pa dans dost manj napihjena, tko da sem ze napol v sluzbi 😂.

Luca2015 ali bos do testa doma ali gres v sluzbo?

Delam od doma. Ampak bi sla v vsakem primeru v sluzbo. Ze tale 2 dni nisem vedla kva bi pocela sama s sabo 😜. Ti bos doma?

Ja ce lahko delas 9d doma bi tud jaz delala. Ne jaz bom doma. Moja sluzba zahteva od mene velik psihicnega pa tut fizicnega napora tako da se nebom po nepotrebnem izpostavljala temu. Sm do zdej vedno sla v sluzbo, to rudno pa ne. Se bom raje posvetila stvarem ki me sproscajo in zadovoljujejo da se zamotim. Ja vem najhuje pa samo lezat in delat nic..sam jst se dost hitr zamotm..slikam, ustvarjam, sivam..evo sm lihkar posjala zelenjavo za sadike spomladi =)

Za mene je dost lazje ker bom pac delala tolk kolk se bom pocutla, mam pa cist pisarnisko delo. Drugace pa jst mislim da je najbolje delat cist po pocutju. Vsekakor pa bi tudi jaz v tvojem primeru ostala doma, teh 14 dni bo ze minilo 😀. Bomo ena drugo mal spodbujale pa se zamotle tule gor.

Ej punce, a na dan transferja se vzamem zjutraj Estimo al ne? Se mi zdi da ja samo nisem cist sigurna.

Ja seveda vzames estimo nujno.veliko sreče ti želim 😃😃

Orhid..no vidiš, kako hitro mine čas in že boš v postopku.jupiii
Ja se in sem se pa res pripravila.full športam,res zeloo super hrano zaužijem,tifol itak,maco tudi že 3 mesec uporabljam..in sem tokrat res pozitivno psihično pripravljena.narava pa bo naredila svoje..nimamo kaj.pravjo da gre v tretje rado.
Pa ti?kako si se pocrkljala?

Hvala za oboje.

Mene pa zanima ali te po punkciji takoj izpjstijo domov ali se kaj odlezis?Imela bom punkcijo bre anastezije.

po punkciji poležiš v opazovalnici in se “nalivaš” s toplim čajčkom. domov te ne “spustijo” prej dokler ne greš 1x lulat. vsaj ob moji punkciji je bilo tako.

Dolenjca hvala😊

drugače pa jaz sem dobila crinone v takih plastičnih aplikatorjih z navodilo, da si ga tisto jutro, ko je načrtovan et NE apliciram… :-/ zdaj pa ne vem, je to od posameznice do posameznice različno?

Luca2015 – si v lj? tam je tako, da estimo na dan transferja spustiš, daš si jo pa potem po transferju in nadaljuješ 😉 če si kje drugje pa morda da so drugačna navodila.

Sem v Dravljah, dr.Reš. Zdaj sem pa zmedena al si jo naj dam al ne.

Sem pa zdej pogledla na list in pise, “do dneva prenosa zarodka”, kar vrjetno pomeni, da na dan prenosa ne dam.

Pri Rešu si jo dajemo tudi na dan transferja.

Hvala Prah, si bom dala.

New Report

Close