Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Živjo punce!

Po neuspešnem kratkem postopku me sedaj čaka dolgi protokol. Zanima me, koliko časa je pri vas trajalo (katera je imela dolgi protokol) od začetka špikanja do stopke.

ohrid – od začetka špikanja do punkcije ponavadi 1 mesec, kak dan gor ali dol.

Kdaj začneš? jaz začnem 14.2

Alta hvala vem da se bo tudi tebi vse dobro izteklo. No pa smo cisto blizu, res bo malo lazje zdrat do testa.
No jutri pa punkcija. Ja luca mam res mogoce mal “privilegija” ker mam narkozo, samo vrjamem da si mocna oseba in bos opravila za salo.
Drzi se jutri, javi se kej ko bos pri moci.
Srecno!

[Tandan]… evo jaz ravno iz praznovanja pusta. Zdej pa se grem zrihtat, ulezit in pripravit na jutri. Srečno jutri in se slišiva. 🍀

Luca2015, Tandan se 1x srecno,Luca tebi pa cim manj bolece..sej hitro mine;)

Evo punce, pa je za mano. Punkcija je bila v primerjavi s prvic ful manj boleca. Pojedla sem en nalgesin pol ure prej. Dobili smo 9 celic. Upam da se jih cim vec oplodi 🤞🏻. Prenos imam 3.dan, se pravi v sredo.

Vk17, jaz se čakam na menstruacijo, da se prijavim. Poskusila sem se ze zdaj, pa vi se morala začeti spokati naslednji teden in je sestra v stari porodnišnici rekla, da imajo drug teden veliko gužvo in me ne more nikamor stlačiti, tako da moram počakati se en mesec.

Vsem zelim veliko sreče!

ohrid – meni je tudi tako rekla, da z naslednjo, potem pa je m. pohitela in sem se šla čez par dni že prijavit, itak pa nebi mogla it v postopek ker sem m. dobila že 20 dan :O tako da sem se zdaj zmenila, da s suprefacom začnem že 19 dan da slučajno kaj ne zamudimo.

ja tako da takoj ko dobiš se idi takoj prjavit ker ko sem jaz šla jih je mela že ene 5 napisanih :O Grozna gužva zadnje čase, na uzje čakajo do 10h, majo po 10 punkcij na dan, noro.

Sem pa odprla novo temo ivf 2018, da ne smetimo po stari temi, tako da lahko pišeš tudi tam 😉

[Tandan] vse ok?

Zivjo! No evo da se se jaz javim. Pridelala sem 7 celic kar je do sedaj najvec. Sm kr zadovoljna. Samo spim skos dons tako da sm se lih dobr zbudila. Posledica narkoze.
Trasnver imam pa 16ga.

[Tandan] super! Sem vesela zate. Jaz tudi pocivam bolj kot ne. Super za transfer v petek, jaz sem bila kar malo zacudena, da je rekel ze za sredo.

A prejsnjic si imela na 5ti dan? Jst sm imela do zdej tut vedno 3tji dan.
Kako se pocutis, te zelo boli?
Alta1 jutri pa tvoj uz. Javi ko koncas.

Prejsnjic sem tudi imela 3.dan ampak sem imela samo 5 celic. Sem mislala da zdej ko jih je 9, da bo transfer 5.dan. No, seveda ce se oplodijo 🤞🏻.
Me pa kr boli dans trebuh pa napihjena sem. Mi je pa kr odleglo da je punkcija mimo. Kako si ti?
[Alta1] ja jutri le sporoci kako bo na UZ-ju. 🍀

orhid…kako si?
evo jest jutri zacnem z femara spodbujevalci..20ga UZ..pol stopka ko bo..in inseminacija..
komi cakam..

Evo uz opravljen,folikli lepo zrasli,ob ponoci stopka in sreda punkcija. Lep dan vsem bodocim🤰😊

*polnoči

[Alta1] super. Srečno v sredo na punkciji. Jaz pa transfer v sredo. 🍀🤞🏻

punce, kako pa je z et? tudi kaj boli?

Dolenjca…
Ne ET nič ne boli..traja par sekund..in men so prvič,kr solze tekle od sreče..je en lep dogodek:):)
bodi brez skrbi:)

ok, sem rekla, da raje vprašam, toliko, da se psihično pripravim na vse v bistvu…
verjamem za solze veselja, ja, to je vse skupaj ena precej čustvena pot… jaz komaj čakam in stiskam pesti, da naju pričakajo pikice. in pa seveda da ve pričakate svoje 😉

New Report

Close