Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

[Tandan] kolk si pa pridelala na punkcijah in koliko se je obdrzalo ( ce te ne morim prevec s temi vprasanji)? Jaz sem imela prejsnjic kar ene 8-9 foliklov od tega na desni strani vse 4 prazne… me kr skrbi kako bo s to punkcijo. 🙄 Se pa skusam nekako “pripravit” da bom v casu punkcije npr.na Maldivih ( ce ze ne fizicno, vsaj psihicno 😜). Jutri mas UZ tudi?

A ves da nikoli nisem uprasala koliko je bilo foliklov. Bilo pa je od 4 do 5 celic. So se vecino vse oplodile le nazadnje se je samo 1. Zamrznjenckov nisem nikoli imela. Niso presziveli. To rundo imam pa zelo mocno dozo tako da pricakujem tudi malo drugacen odziv, edino hiperca me malo skrbi
Ne nic me ne muris s vprasanji.
Ja jutri imam uz. Pa bo spet 2 uri voznje gor pa dve dol…

[Tandan] men so do zdej obakrat povedali kolk je foliklov. Te celice ja… same skrbi.
Uglavnem, se slisiva jutri po UZ. Uspešno!

Pozdravljene!
Že nekaj časa prebiram različne forume na temo ivf in tokrt bova tudi midva verjetno začela s tem postopkom. Za nama so 4 neuspešni postopki iui, v marcu imava konzilij in na zadnji iui so rekli da bo verjetno naslednji postopek ivf (razlog neplodnosti neznan, na iui pa tudi niso ugotovili kakšnih posebnosti). Hodiva pa v mb in zanima me kako dolgo od konzilija se v mb čaka na prvi ivf? Še eno vprašanje, kakšna je razlika med dolgim in kratkim postopkom?
Držim pesti za vse ki se trudite za svoje pikice… 😁

Luca hvala tudi tebi srecno!
Pozdravljena rea89.
Hm jst sm od konzilija do postopka kar hitro prisla..oktobra sem dobila da sva na cakalni listi in decembra bi morala zaceti z tabletkami ampak se mi je premaknilo za en mesec zardi neke operacije. Tako da sem ta mesec na inekcijah. Nisem pravi naslov za realno cakalno dobo zaradi vmesne operacije. Je pa od vloge do zacetka trajalo 6mesecev.
Kam sta pa prej hodila na postopke?
Razlike iz prve roke nevem saj sva vedno imela kratke postopke.

Evo punce, jaz imam danes stopko in v nedeljo punkcijo. 🤞🏻
Sem kr nervozna.

Tandan – vse sva dala skozi v mb.. zaenkrat.. bomo videli kako bo naprej.. upam da čimprej prideva na vstro za ivf.. na zadnji inseminaciji sem sicer sestro vprašala kdaj bi potem prišla na vrsto za ivf pa mi je rekla da gre kar hitro in da bi naj bila na vrsti maja ali junija.. vsekakor pred poletjem.. zato sprašujem kako hitro ste prišle ostale na vrsto..
Luca2015 – pa srečno! 😁 držimo pesti najprej za čim več jajčec, nato zarodkov.. 😊

[Tandan] kako je slo tebi na UZ, si ze imela?

O luca2015 si pa hitra. No vidim da si lepo rasla. Jst se se peljem na uz…pa do zdej nism nikoli dobila stopke na prvem uz, zgleda da si res lepo odreagirala na zdravila =)
Ja vrjamem da si nervozna pa saj bo..imej v mislih svojo malo strucko in vse je takoj lazje.
Rea89 ja nisem bila pozorna da nista imela ivf postopka ampak inseminacijo, zato sm sprasevala kje sta bila.bom bolj pozorna =)
Ja potem pa gre kar hitro naprej. Probaj ze zdaj svoje telo in psiho kar se da najbolje pripraviti da ti bo potem lazje.. ne me narobe razumeti, da neki pametujem ampak vem da bi se jaz drugace pristopala do prejsnjih postopkov ce bi se s kom pogovorila…
Kako ste pa ostale kaj?

[Tandan] jaz sem imela danes 2 UZ in danes je 7.dan injekcij. Jutri moram se vzet Orgalutran. Sem pa bila kar malo zalostna ker je 8 folklov lepih, ostali pa bolj tko tko. Sporoci kako bos zrihtala.

No takole zgleda luca2015 da si se neki zmenila ker grem jst tudi v nedeljo na punkcijo =) tudi jaz imam okoli 8 lepih ampak to res ni slabo! Ne pozabi potrebujes le enega pravega!
Ja 2.uz jaz prvega sploh ne stejem saj je tisti bolj preventivni. Pri drugem pa nisem sla nikoli na stopko ampak so mi vedno podaljsali terapijo.
Joj sem ze vsa neucakana..komaj cakam da dobim svojo pikico za cuvat!

[Tandan]…. aaaaaa super super! Ja jst sem tud predvidevala da bo punkcija sele v torek. Ampak naj bo to najina srecna nedelja 🤞🏻. Vem da ni slabo 8 foliklov, sam jst sem prejsnjic bla tko zalostna k na desni so bli tko lepi ampak vsi 4 prazni 😞. Nov postopek, nov zagon, novo upanje. Kdaj pa mas v nedeljo? Jaz ob 9ih.

Ja res je =)
Jaz imam 7:30 samo to ne pomeni da bo takrat punkcije ker tukaj imajo malo daljsi protokol tut zaradi narkoze.
Se vedno sem v mb ker cakam da oddam se kri. Danes zvecer imam stopko jutri se svecko in v nedeljo akcija. Prvic da grem na punkcijo v pricakovanju in ne v strahu.
Ja vrjamm da si bila razocarana samo kot sama pravis to je bilo takrat in zdej je zdej.

Sem ti fauš za narkozo 😜.

O punce v nedeljo imate punkcijo,srecno vama zelim. Jaz pa zdaj cakam v cakalnici ponovno uz,vam sporocim. Mogoce pa bom se jaz v nedeljo:))
Rea upam da prides cim prej na vrsto:)

Pozdravljene,

Če katera potrebuje zdravilo Decapeptyl 3,75mg,2ml,imam 2 injekciji viška. Kupljeno v Italiji.

[Alta1] sporoci kako je bilo. Sem mislala da imas sele v pon. UZ. Srecno!

Ojla,ja bi morala sele v pon ga imet in vceraj ugotovim,da mi je dal premalo puregona in sem sla iskat pa je rekel,da mi bo sproti se uz naredil. Do nedelje imam spikanje v pon pa uz in naj bi bila stopka😊 tako da predvidevam,da v sredo punkcija. Rekel je da imam veliko foliklov in da rastejo tako da bi v ponedeljek morali bit pripravljeni:)
Drzim pesti za vaju v nedeljo

[Alta1] ee super. No potem bomo pa res lazje prezivele tistih 14 dni po punkciji 😝.

Ja skupaj je lazje😊

New Report

Close