Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Banana2 sicer ne vem zakaj si tako jezno nastrojena proti meni ( ti že veš)…nikjer nisem rekle kaj so mi delale med. sestre.
Pac sem takrat vprašala glede sira in sedaj napisala glede noric.
Je to tako hudo narobe? Vem, da sem lahko srečna da mi je uspelo takoj v prvo…nisem pa vedela da potem je na forumu prepovedano sodelovati.

In NE ne bom odpirala nobeme teme brez skrbi, ker se super počutim in ne delam nobene drame.
Vso srečo ti želim.

Tiyana, zdravo, upam da bo vse v redu. Jaz sem pa tako – tako. Komaj čakam na naslednji postopek, zdaj sem začela piti še krvomočnico (če bi to morda kaj pomagalo). Takoooo se mi vleče vse skupaj… Kako pa kaj ti? A si že izvedela za spol?

Orhid sicer sem rekla, da ne bom sodelovala več ker to nekatere/o zelo moti…vendar zakaj bi to naredila zaradi posameznice. Če jo motijo moji posti naj preskoči in ne prebere. Sicer vem kje tiči zajec.

Jaz sem super. G v začetku januarja mi je povedala da imam desni jajčnik še vedno zelo povečan. Tako, da punce če vam rečejo počivat se tega držite. Jutri imam nuhalno in komaj čakamo vsi.
Ti kar pij ta čaj sem veliko prebrala o njem in imajo nekatere punce super izkušnje.
Že veš boš imela isto terapijo za špikanje?
Pogumno saj zdaj veš kaj te čaka in verjamem, da bo uspešno.

Jaz imam v začetku februarja šele pregled pri Banovi, tako da niti ne vem kdaj bom na vrsti za špikanje spet in tudi ne vem če bo isti protokol… po eni strani upam da ne bo isti, saj se ta ni izkazal za uspešnega…

Hvala, jaz tudi upam da bo kmalu uspeh…

Oila punce🤗 kako ste kej?? Ze kej novga pri kateri?? Serena1, Annaaa12?? Jaz sem dobila datum 10 dan M za sprejem in odvzem krvi…ni mi jasno kasn sprejem?? Kera ve tocno kako potega ta postopek ko gres po zamrznencke? Tiyana kako je blo na nuhalni si vidla svojo strucko?? Orhid vso sreco ti zelim vem da se vse to vlece sploh pa ko smo tako nestrpne…ampak nam bo uspelo vem da bo😉💪💪

Nives88 vidla in je mojmu očitno šlo na jok, ker je robčke iz moje torbice vlekel.
Res je lep občutek. Sicer mi izvid z nizkim tveganjem ampak mi je predlagal še dvojni hormonski test. Je še malo bolj sigurno vse skupaj.
Pa baje po IVF (nekateri tuji članki) govorijo, da imamo sploh z ICSI in donerjem malenkost večje možnosti za kakšne nepravilnosti. Sicer sem na prvem pregledu na reprodukciji vprašala kako je s temi dojenčki če je res več bolezni pa je rekla, da ne.

Jaz imam drug teden transfer zamrznjenckov… to je 21 dan od 1 dne menstre.. nic mi niso krvi vzel.. samo spremljal smo ovulacijo .. vceraj sem dobila stop injekcijo . Jutri bo ovulacija..❤

Tiyana super..seweda mu je slo na jok vrjetn ni lepsega obcutka kokr vidt svojo pikico😍 o teh stvareh cimmanj razmislat naredi te teste k jih priporocajo pa samo pozitivno..vse bo uredu💪 Annaaa12 supeeer se malooo a si mela v spontanem ciklusu al so ti se kej razn stopke dajal??

Drage punce, srečno z zamrznjenčki 🙂

Hej,

danes začnem z injekcijami, potem pa naslednji teden prvi ultrazvok. 🙂 Še malo, še malo. 🙂

No super samo da se je zacelo spet premikat…to leto bo nase🤗drzim pesti za vse nas skupaj in cimvec pluskooov😍🙊🙊

Nives..samo stopka… 😉

Oo Annaaa supr upam da bom jest tut tko🤗 pa cimprj, da nam spet tokrat mogla na uz

Na uzju sm bla 2x.. to mors it..da vidjo kdaj bo ovulacija…

Zdravo punce,

ne se kregat, stres vsem škodi. Vem pa da smo vse malo nervozne in nas kaj hitro vrže kaj s tira. To vem po sebi, tako da svetujem, da ne zamerite nobeni. Sploh pa tudi te doze hormonov delajo svoje. No, jaz sem imela ETZ sedaj pa čakam do krvnega testa. Pa bi rada videla, da je na forumu lepo vzdušje, da se podpiramo ena drugo.

Mene zanima kaj ste jedle po ET. Kaj se priporoča. Hvala za odgovore.

Pa lepo se imejte.

Lp

Annaaa ja supr 2x niti ni tolk…mislm itk bom sla tokrat kokr bo treba nimam druge😉 ojla11 se strinjam samo pozitivno pa brez stresa tega zj res ne rabmo…tezko ti recm kaj se priporoca nism se do et-ja prlezla upam da bom kmal😂 tebi pa zelim en velik pozitiven test✊✊

Zdravo punce,

imam eno vprašanje. Po neuspelem ETju sem menstruacijo dobila 15.12., zdaj pa imam v Leonišču pregled 6.2. Ali mi da gin. novo napotnico? Kakor razumem mi ni treba še enkrat na konzilij? Zdaj te dni pričakujem menstruacijo, ki jo imam po navadi na 35-40 dni. Kakšne imate ve izkušnje, ali so vas sprejeli takoj z novo napotnico in ste se lahko naročile takoj, ali je bilo potrebno čakati na prvi dan naslednje menstruacije in ste se začele špikati šele potem čez 2 meseca? Malo sem neučakana, ker imam precej na redno menstruacijo in bi pri meni šele sredi aprila potem prišlo do naslednjega postopka…

Hvala 🙂

Hvala Nives88 za lepe želje.

Orhid v leonišču dobiš naslednjo napotnico za ETZ (če imaš zamrznjenčke) ali pa za nov postopek IVF. Ne vem sicer kdaj si imela punkcijo a naj bi med punkcijo bile vmes dve menstruaciji, nekaj takega, da se telo izčisti teh hormonov. Konzilj ni potreben ker so ti odobril več postopkov. Če te pa da na kakšno preiskavo hormonov pa ne vem, odvisno od izbrane zdravnice v leonišču.

Ti pa priporočam pitje čaja Plahtica, meni je uredil ciklus, sem ga pila pa redno vsak dan do ET-ja, in je bila tudi sluznica lepo debela. Zdaj pa po ET-ju ne pijem, ker nisem zihr če ga je fajn pit sedaj. Preberi si malo na internet o tem čaju, kupiš ga lahko v lekarni. Lp

V starih spisih jo prvič zasledimo leta 1485, že takrat so jo uporabljali tako zunanje kot notranje. Tudi Kneipp je bil goreč zagovornik plahtice, priporočal je predvsem čaj. Ker v njej prevladujejo čreslovine in grenčine, se v prvi vrsti priporoča pri vsakršnih ženskih težavah. Pomoga pri belem toku, premočni menstruaciji, bolečinah v trebuhu, uravnavanju neredne menstruacije, lajša pa tudi težave v menopavzi. Vsakodnevno pitje čaja se priporoča predvsem nosečnicam, saj lajša porod in ugodno vpliva na plod. Zaradi blagega hormonskega delovanja naj bi redno pitje čaja lajšalo tudi predmenstrualni sindrom.

Sicer to da se priporoča nosečnicam predvidevam da je bolj za konec nosečnosti.

Lp

Hvala Ojla,

saj če bi se izteklo tako, bi minili ravno 3,5 mesecev in 3. ciklus bi se začela špikati. Če bi pa morala čakati bi pa minilo skoraj 5 mesecev. Saj, kar bo pa bo, časa ne morem prehiteti.

Ta ciklus sem pila krvomočnico, nameravam jo tudi naslednji. Za plahtico pa še nisem slišala, grem raziskovat! Hvala za info!

New Report

Close