IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Naploh grema prvic v postopek.. zdaj cakam na menzo, da zacnem jest kontacepcijo.. punkcija naj bi bila okoli 19.2.18 .. imaela bom kratek protokol, ker sem bila na ultrazvoku in je rekla gin., da imam dosti foliklov in mocne ovulacije.. dali mi bojo minimalno stimulacijo hormonov.. rekla je da bi mogel bit uspesen ze prvi postopek, ker je tezava pri mozu v morfologiji, zdaj so pa ugotovili z nadaljnimi preiskavami, da ni take panike da ima vseeno 70% od teh ki so ok vseeno morfolosko vredu.. prva napoved je bla katastrofalna, androlog je rekel, da po naravni poti verjetno nikoli, mogoce v 20 letih..v bistvu gre za poskodbo, ker se je profesionalno ukvarjal s kolesartvom v najstniskih letih, tako je tezava ze pri nstanku pravilnih oblik spermijev..
Aja pa nobenemu nisva povedala, da greva na ivf razen moji sestri.. in grema zadnjic kri dat za testiranje za hepatitis.. baje je taki postopek, da mora vsak par it v mb.. v miljonih letih nebi pricakovala, da srecas koga tam in glih srecava punco od bratranca, ki dela v ukc. Je pa to testiranje cist posebej v kleti, loceno od laboratorija za kri.. in sem samo rekla, da grem kri dat pa nic nisem komentirala, naj si mislijo kar hocejo.. ene kolegice poznam ko vse podrobnosti razlagajo vsem o postopku. Nama je to bolj intimna stvar..
No nas je pa kar nekaj januarja v boju💪💪 tudi jaz grem s to menstruacijo po zamrznencka🤗 skepticna sem samo zato ker gremo v spontanem ciklusu, niso pa sigurni ali imam svoje ovulacije dost mocne🤔🤔 bomo vidl..pustimo se presenetit😉 srecno vsem upam da bomo februarja ze vse sporocile veselo novicko🤰🙊
Da se še jaz malo javim…
Uf vas je pa kar nekaj za katere so bo navijalo že ta mesec.
Jaz sem bila danes urgentno na infekcijski ker moja mami ne ve če sem prebolela norice. Za ošpice pa rdečke je sigurna za norice pa ne. In ker je med tedno za noricami zbolel en otrok ki je bil pro nas na obisku me je osebni dal pod nujno testirat.
Jutri izvem rezultate. Sem bila pa v roku 3 minut ob prihodu že pregledana. Pol za kri sem čakala v drugi čakalnici kajti ko vidiš vse v maskah, zrak katastrofa… če si čisto zdrav kaj stakneš tam.
Ko je videla zdravnica da sem tanosila z ivf me je prvo vprašala kok stara ja kot da mlajše pa nimajo teh posegov..
Orhid kako je s tabo? Čakaš februar?
Evo punce, se tudi jaz malo javim po nekaj mesecni pavzi.
Konec januarja greva v postopek (2.poizkus in upam da zadnji). Postopek mam kratki, malo vecjo dozo hormonov in upam na vec celic( prvic jih je bilo 5). 🤗 Zdej jeva oba se profiterol… ce bo mogoce kaj pomagalo.
Upam da bo 2018 uspesno za vse nas!