IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Orhid ja ma sej nasplosno cas zelo hitro mineva, ampak najbolj me to ubija, ker sem vse tisto najhuje dala ze skozi zdaj ko je pa treba samo iskat zamrznencka se pa vleceee😢 pa se ta M me skoz heca. Ko jo cakas je ni nikjer, zdaj bi jo pa mogla dobit 26. In bi slo sigurno januarja skozi…neeee zakaj pa ce me lahko zaj… in pride prej😤 26.10 sem zacela s spikami…8.11 je bila punkcija in od takrt nic vec cakamo. Za narascaj se pa trudiva ze 6 let😢 vmes 2x zanosila 2x ss😢 kako se ti pocutis?? Zal mi je da ni uspelo😢 bomo pa drugo leto toliko bolj vesele💪💪
Nives88, te popolnoma razumem. Midve imava za sabo zelo podobne izkušnje 😉 Tudi meni se zdi, da od punkcije (sem jo imela 19. 10. in potem, tako kot pri tebi, ni bilo transferja zaradi hiperstimulacije), čas zelo počasi mineva. Po moje zato, ker je ful ene akcije in pričakovanj, ko si v postopku, ko pa potem ni transferja, se pa vsa akcija kar naenkrat neha 😉
Drugače pa je tudi nama pred postopkom uspelo sicer že dvakrat zanositi, pa se je žal vsakič nesrečno končalo nekje v 8. tednu.
Ima Orhid prav, mogoče bodo praznični dnevi pomagali, da bo ta čas, ko čakaš, hitreje minil.
Punce, leto 2018 bo naše! 😉
Kiddo tut pr nama je vsakic tam nekje do 10 tedna slo naprej…pa vsakic so me mogl cistit ker nisem nic krvavela…tolk je tega da me je prou ze groza…ampak to je ta nacin zivljenja vsi nekam hitimo nikoli nimamo casa za nic…ko pa pride do cesarkoli se pa cudezno najde cas za vse😢 mah borke smo kokrkol obrnes…pride cas ko ti vse dol pade, ko boli…ampak se zjokas in potem naprej kot da ni bilo nic😉💪💪 enkrat bo ves ta trud poplacan…drzim pesti za vse, da bomo cimprej zanosile in donosile😍
Anna, čimbolj se sprosti in bodi pozitivna! Jajčniki lahko bolijo se od punkcije, lahko pa gre tudi za hiperstimulacijo – če se ti bo zdelo da je čedalje hujše najbolje da pokličeš in poveš kakšne težave imaš. Želim ti vse dobro.
Ali je katera poskusila s krvomočnico? Razmišljam da bi poskusila, zdaj ko časam na naslednji postopek…
Pozdravljene..pred tednom dni sem bila na konziliju…presenetljivo kajti bila se mprepricana da bo vsaj malo vec moznosti…25procentov so mi odgovori da mi uspe..ni mi jasno zakaj kajti problem pri nama je samo partner ker naj se njegovi spermiji ne lepijo…vse ostalo je bp.. zakaj imam potem samo toliko malo moznosti da uspe? Ali je to normalno, ali nobeni ne rata v prvo? Hvala za odgovore vse dobro zelim lp
Zdravo, B+M, mislim, da je na splošno, da je okoli 25-30% možnosti, da IVF/ICSI uspe. Dejansko je vseeno, kaj so vama na konziliju rekli, saj je vsak par zgodba zase – dokler ne pride do tega, ne morejo ničesar trditi. Meni so na konziliju rekli, da imava dobre možnosti, da uspe (isto naj bi bil problem samo v partnerju), pa nama ni uspelo. Marsikateri je pa že uspelo v prvo, nekaterim v drugo, v tretje… Važno je, da ne obupamo in, da gremo v vsak postopek pozitivno. Držim pesti, da vama uspe 🙂
Zdravo. Ali katera od vas hodi v Ljubljano? Rabila bi čimprej če mi lahko ena od vas slika (cel papir) ali prepiše razpored zdravnikov za januar in februar? To je napisano v čakalnici za ultrazvok in sicer na vratih, kjer vstopajo zdravniki. Razpored izgleda takole:
januar
3.1.- 7.1. Dr. Barbara Požlep
9.1 – 16.1. Jančar…
…
Zelo se vam zahvaljujem za pomoč. Jaz nisem iz Ljubljane da ne hodim samo zaradi tega gor.
Lp