Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Lucky meni dejansko ni bilo treba povedati, ker zaradi UZ-jev nisem nic manjkala v službi – vedno bodi tam ze ob sedmih da bos med prvimi na vrsti (čeprav je ura ob pol osmih, ampak do takrat se jih nabere ze 15). Jaz sem samo zamudila kakšne pol ure v službo in sem se izgovorila na gužvo na cesti. Za teden, ko sem manjkala zaradi punkcije in transferja pa sem samo rekla da sem imela neko virozo – itak ne smejo veliko spraševat. Mi je pa malo bedno lagati ja, samo res nočem govorit o tem z nikomur – še od domačih sem povedala samo mami. Zdaj samo upam da mi bodo odobrili za dan, ko imam krvni test dopust, ker to bi pa kar veliko zamudila v službo, pa še ob dvanajstih bom morala nazaj na rezultat ( v obeh primerih, ce bo pozitivno ali negativno pa res ne bi rada hodila nazaj). Je pa pri meni sedeče delo, tako da ni panike glede fizičnih obremenitev. Je pa precej stresno, tako da vem da tudi moje razburjanje lahko škodi otroku…

Tiyana se malooo pa bos slisala srcka😍😍 kar se tice dela pa pazi nase…tudi jaz sem v zdravstvu vem kako ti je sploh pa te bolnisnicne okuzbe in use bolezni niso glih super ampak kaj cmo😉 orhid se naprej naj bojo prsi bolece in napete in srecno na krvnem🤰🤰 jaz sem povedala sefici za postopek da mi je prilagodila raspored in ni vedel nihce drug do bolniske, ko sem prisla z bolniske je vedelo ze 80% sodelavcev😂 ampak mi je vseeno naj sprasujejo ce bom pri volji bom odgovorila, ce pa ne bom, pa pac odgovorim tako da jim ni nic jasno;))

Evo, so me nehale prsi bolet… imam slab občutek! Tudi zelo veliko prozornega izcedka/belega toka imam…

Orhid tudi mene pred krvnim niso vedno bolele tako da mislim da ni to ključno. Vem, da dva dni skupaj me sploh niso nic in zdelo se mi je da so spet manjse. Potem pa spet ista velikost in boleče.

Nives88 jaz ne bom se izpostavljala tem infektom sploh pri nas nosečnice skoraj nimajo kaj za delat…so tudi pacienti lahko agresivni sploh po anesteziji in ne bom tvegala da me kateri brcne. No sedaj pa sploh ne ker mi je itak slabo cel dan.

Tiyana, upam da bo tudi pri meni tako. Ti se pa le pazi, sploh če delaš v takem okolju!

Tiyana, še nekaj me zanima… Na dan krvnega testa ne morem dobiti dopusta, zato me zanima, kako hitro opraviš zjutraj in, če lahko prideš kaj kasneje kot ob 12h po rezultat?

Jaz sem bila tam ob 8…malo je bila gužva pred sprejemno pisarno potem sem kri dala zelo hitro.
Pomoje da reces ob 8 tam, da bi prisla kasneje ni panike…itak delajo pomoje do 3…ali pol 4

Je pa fajn da jim reces prej. Meni so rekli,da enkrat po 12 uri….

Orhid..ja bila..pa nisem bila zadovoljna.
Glede krvnega se ne obremenjuj.ce ne bos mogla priti ..sporoci,da je test pozitiven.in gres kateri drug dan kri dati ali pa placas 10 evrov in gres v zdravstveni dom in ti nardijo.vaznoooo da bo pluss..😃in da si ne delas dodatnega stresa po nepotrebnem.😃😃😃🌹🌹

Banana, saj mene te alternative tudi nekako ne prepričajo… Glede testa pa: nočem prej delati urinskih testov, tako da upam da mi bodo dovolili priti šele ob dveh 🙂 jooj, še cel teden bo za čakat!

Evo, mislim da ne bo nobenega stresa pred krvnim, ker je prišla M v obliki temno rjavega izcedka in z vsemi spremljajočimi bolečinami in šravfanji… Ponoči sem se zbudila, ker sem začutila kako je priteklo.

A za naslednji postopek je treba spet skozi vse (konzilij, spb itd?)

Ma ne nooooo.
Sicer Pušenjak pravi,da dokler ni sveže krvi oziroma konkretno menstruacije se to ne steje da ne bo iz zanositve nič.

Res mi je žal…iskreno sem že razmisljala, če boš tudi ti imela avgusta rok.

Glede naprej sem jaz samo na hitro vprašala na transferju pa je rekla da je veliko manj (ni konzilija)….tudi terapija je seveda drugačna. Skratka mene je bolj zanimalo kdaj je možno pa mislim da je rekla čez 2 meseca…oziroma 2 ciklusa.

Hvala Tiyana, vem da je bilo za nekatere pozitivno kljub izcedkom, ampak mislim, da se bo pri meni tole izkazalo za pravo menstruacijo.

A že po dveh? Jaz sem mislila, da je treba čakati 3 menstruacije. Sicer pa tudi ne vem ce bom pripravljena kaj prej kot nekje februarja/marca . Rada bi malo shujšala za naslednji postopek, saj sem po tem ostala napihnjena kot žoga – prav obraz imam tak, zatecen in tudi trebuh grozljivo velik… to pa gotovo ni dobra popotnica za naslednji postopek.

Orhid to se pa strinjam, da pride kar čudno telo po vseh teh hormonih.
Jaz nikoli nisem imela trebuha sedaj je pa videti kot sam špeh…hecno.

Saj mogoče pride 3 M za počakat če mislijo tudi to sedaj ko pride zaradi neuspelega postopka.
Koliko pa imas pingvinov?

Nobenega, ravno zato mi je še huje. Še enkrat bo treba cisto vse od začetka.

Orhid…nic se ni izgubljeno..dokler se ne ulije.ce imas estimo ali karkoli ,ki podpira jemlji naprej ..oz.do konca.da ne bos nehala jemati ..to je zelo pomembno😃
Drzim pestiiii…🌹🌹

Hvala tudi tebi Banana. Ja, saj ne bom nehala s crinone-on, čeprav čutim, kot da se bo vsak čas vlilo.

A samo ena se je oplodila?
Jaz sem bila sigurno, da si ti pisala za 4…. očitno sem kaj zamenjala.

Saj pri tebi so tudi delali ICSI?

Ne, oplodile so se tri, ampak so mi vstavili samo 1 blastocisto, ena je bila morula, ki naj ne bi bila primerna za zamrzovanje, ena pa se je baje prepočasi razvijala… tudi pri meni so delali ICSI, ja.

V glavnem zdaj ze v kosih te e od mene, tako da je taprava M… v ponedeljek bom poklicala, da vprašam kako naprej…

Boga…verjamem,da bo naslednjič uspešno.

Kar pokliči ja pa vprašaj saj so ful prijazne. Boš šla pa ponovno v Lj?

Orhid..dobro jutro..naj narava naredi svoje in tocno vem,kako se sedaj pocutis,kot sem se jaz prvic.me ,kar odnese v spomine nazaj.toliko nekih pricakovanj,upanja in se vedno je upanje..do koncaa😃😃posiljam ti pozitivne misli in pogum za naprej😃🌹

New Report

Close