IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Lucky meni dejansko ni bilo treba povedati, ker zaradi UZ-jev nisem nic manjkala v službi – vedno bodi tam ze ob sedmih da bos med prvimi na vrsti (čeprav je ura ob pol osmih, ampak do takrat se jih nabere ze 15). Jaz sem samo zamudila kakšne pol ure v službo in sem se izgovorila na gužvo na cesti. Za teden, ko sem manjkala zaradi punkcije in transferja pa sem samo rekla da sem imela neko virozo – itak ne smejo veliko spraševat. Mi je pa malo bedno lagati ja, samo res nočem govorit o tem z nikomur – še od domačih sem povedala samo mami. Zdaj samo upam da mi bodo odobrili za dan, ko imam krvni test dopust, ker to bi pa kar veliko zamudila v službo, pa še ob dvanajstih bom morala nazaj na rezultat ( v obeh primerih, ce bo pozitivno ali negativno pa res ne bi rada hodila nazaj). Je pa pri meni sedeče delo, tako da ni panike glede fizičnih obremenitev. Je pa precej stresno, tako da vem da tudi moje razburjanje lahko škodi otroku…
Tiyana se malooo pa bos slisala srcka😍😍 kar se tice dela pa pazi nase…tudi jaz sem v zdravstvu vem kako ti je sploh pa te bolnisnicne okuzbe in use bolezni niso glih super ampak kaj cmo😉 orhid se naprej naj bojo prsi bolece in napete in srecno na krvnem🤰🤰 jaz sem povedala sefici za postopek da mi je prilagodila raspored in ni vedel nihce drug do bolniske, ko sem prisla z bolniske je vedelo ze 80% sodelavcev😂 ampak mi je vseeno naj sprasujejo ce bom pri volji bom odgovorila, ce pa ne bom, pa pac odgovorim tako da jim ni nic jasno;))
Orhid tudi mene pred krvnim niso vedno bolele tako da mislim da ni to ključno. Vem, da dva dni skupaj me sploh niso nic in zdelo se mi je da so spet manjse. Potem pa spet ista velikost in boleče.
Nives88 jaz ne bom se izpostavljala tem infektom sploh pri nas nosečnice skoraj nimajo kaj za delat…so tudi pacienti lahko agresivni sploh po anesteziji in ne bom tvegala da me kateri brcne. No sedaj pa sploh ne ker mi je itak slabo cel dan.
Orhid..ja bila..pa nisem bila zadovoljna.
Glede krvnega se ne obremenjuj.ce ne bos mogla priti ..sporoci,da je test pozitiven.in gres kateri drug dan kri dati ali pa placas 10 evrov in gres v zdravstveni dom in ti nardijo.vaznoooo da bo pluss..😃in da si ne delas dodatnega stresa po nepotrebnem.😃😃😃🌹🌹
Ma ne nooooo.
Sicer Pušenjak pravi,da dokler ni sveže krvi oziroma konkretno menstruacije se to ne steje da ne bo iz zanositve nič.
Res mi je žal…iskreno sem že razmisljala, če boš tudi ti imela avgusta rok.
Glede naprej sem jaz samo na hitro vprašala na transferju pa je rekla da je veliko manj (ni konzilija)….tudi terapija je seveda drugačna. Skratka mene je bolj zanimalo kdaj je možno pa mislim da je rekla čez 2 meseca…oziroma 2 ciklusa.
Hvala Tiyana, vem da je bilo za nekatere pozitivno kljub izcedkom, ampak mislim, da se bo pri meni tole izkazalo za pravo menstruacijo.
A že po dveh? Jaz sem mislila, da je treba čakati 3 menstruacije. Sicer pa tudi ne vem ce bom pripravljena kaj prej kot nekje februarja/marca . Rada bi malo shujšala za naslednji postopek, saj sem po tem ostala napihnjena kot žoga – prav obraz imam tak, zatecen in tudi trebuh grozljivo velik… to pa gotovo ni dobra popotnica za naslednji postopek.
Ne, oplodile so se tri, ampak so mi vstavili samo 1 blastocisto, ena je bila morula, ki naj ne bi bila primerna za zamrzovanje, ena pa se je baje prepočasi razvijala… tudi pri meni so delali ICSI, ja.
V glavnem zdaj ze v kosih te e od mene, tako da je taprava M… v ponedeljek bom poklicala, da vprašam kako naprej…