Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Ja saj transfer je res hitro konec.
Jaz ko sem sla iz stola sem do avta bolj cudno hodila da ne bi slucajno ven padel.

Jaz imam naslednji teden se na reprodukciji UZ potem pa zacetek januarja pri svoji ginekologinji.

A ti imas tudi Estimo vaginalno?

Joj, super, da bos ze slisala srček 😊👍

Ja saj jaz sem tudi previdna, čeprav so mi rekli da ne more ven pasti 😊 saj se bom ze navadila! Ne, jaz nimam estime, ampak crinone gel – mislim da me ravno po tem gelu boli ko grem na vodo in blato…

Aha samo to?
Jaz sem do krvnega imela se estrofem (etrogen)….
No pa aspirin moram do UZ-ja.

Ja naj bi bil srcek ze slisen ceprav iskreno se zdraven se bojim da ne bi bilo kaj ok. Danes ponoci sem sanjala, da sem sla na wc in rdeč izcedek….psiha pomoje.

ja, jaz imam samo crinone…

Joj, res kaj dela ta psiha, še ponoči se sekiraš… dobro da imaš uz pred prazniki, da se bos lahko veselila 😊

Ja to je res.
Je pa rekel moj, da bi rad sel tudi on na uz da sliši samo na reprodukciji to ni mogoče na prvem pregledu pri moji ginekologinji tudi ne…ker se dela vaginalno in nama ostane samoplacnicnisko. No tam pa itak dovolijo, da je zdraven. Mogoce bova sla med prazniki.

Tiyana,

a na nuhalno pa ne bi počakal? Tam je lahko zraven, ker je tako ali tako samoplačniško.

Tega pa nisem vedela, da ne more s tabo na reprodukciji! Ce bosta sla samoplačniško bosta gotovo se kaksno slikico dobila!

Jaz sem tud ful vesela da imam ze pred prazniki krvni test. Samo mi je pa malo smotano, ker moraš ob dvanajstih nazaj – potem moram skoraj gotovo vzeti dopust ker drugače itak ne bom nic v službi tisti dan. Preko telefona najbrž ne sporočijo, ne?

Serena, a ti si ze imela konzilij?

Ja zal moras ob 12 nazaj po rezultate.

Serena imaš prav ja na nuhalni je lahko zdraven. Sem pozabila…je videt, da je ze precej let od prve nosecnosti 🙂

Joj, jaz sem na wc papirju ze danes videla rjav izcedek med grudicami od crinona!!! A je lahko ze tako hitro konec????????

Ne!
To je lahko od gela…bolj verjetno pa od tranferja, ker med postopkom lahko kaksno manjso zilico poskodujejo.
Meni in punci pred mano so rekli po trensferju,da lahko da bo manjsi rjav izcedek zaradi tega.
Jaz ga nisem imela….

Tiyana, hvala, to je logično ja! Ker se mi je zdelo, da po enem dnevu ne more bit ze kakšen slab izcedek….

Lahko je tudi vgnezditvena 😉

Ja, sem imela konzilij včeraj. 🙂 Sva dobila goro papirjev, sedaj pa čakamo menstruacijo.

Vk17, a ni malo prezgodaj? Sem mislila da je to lahko sele cez 4-6 dni… bi bilo pa super, ja 😊

Serena, super! A so potem postopki tudi v decembru?

Ne, pokličem, ko dobim mensturacijo. Ciklus imam konec decembra, se pravi grem v postopek konec januarja.

Orhid…poskusi biti cim bolj pozitivna😃vem,da je tezko,ampak dodaten stres ni dober …verjemi!!pojdi na youtube in grej ivf pare,ki jim je uspelo.fulll pomaga..saj meni je in se cajt gre hitreje.
Uzivajj..😃

Serena, a si kaj vprašala koliko zarodkov ti bodo vstavili?

Banana, ja saj poskušam biti ful pozitivna, gledam komedije, pečem piškote, tudi pozitivne ivf zgodbe berem in gledam na YouTube, tko- se strinjam da so fajn 😊 kako si kaj ti?

Vgnezditev je ponavadi 6-9 dan od oploditve, se pravi punkcije, odvidno kakšnen zarodek vstavijo, če vstavijo blastcisto na 5 dan je vgnezditev ponavadi že naslednji dan ;), m. tako zgodaj še ne more biti sploh glede na progesteronsko podporo.

Vk17 si me prav v dobro voljo spravila, čeprav ne upam prevec upati 😊 nisem vedela da je po navadi to tako hitro! Sem pa ze od dneva transferja grozno prehlajena z vročino do 37,7 – sicer naj to ne bi negativno vplivalo na zarodek…

New Report

Close