Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Saj jaz sem na dan punkcije tudi počivala. So mi rekli,da se lahko kasneje kaj razboli.

Meni pa očitno ta hiperca ne da mira.
Zjutraj sem komaj do wc-ja prisla…napihnjena sem pa tako da je obup.
Pri prvi nosecnosti sem imela tak trebuh v 5.mescu.
Mi je pa ginekloginja rekla da se ta napihnjenost se bolj pozna ker sem suha. Pac pride trebuh bolj do izraza. Sam je vseeno hecno za videt.
Vceraj sele krvni test pozitiven ce pa oblecem oprijeto majico pa res vidno.
Baje da se potem normalizira.

Ne, nic ni bilo hudega. Bolelo me je samo malo, po koncu pa sploh nic. Sem pa vsa zaspana od proti bolečinskih tablet ki so mi jih dali.

Glede hiperstimulacije pa le pazi nase. Verjamem pa, da se pri suhih zelo pozna vsaka napihnjenost. Upam da ti bo kmalu bolje.

Orhid, ti si ljubljanska?

Ja, jaz hodim na GK LJ.

Ali je imela katera kakšne stranske učinke pri progesteronski kremi, ki si jo je po punkciji potrebno vsak dan aplicirati vaginalno? Ker jaz imam neke močne krče v želodcu in črevesju pa ne vem, ali je to kakšen zapozneli učinek punkcije, ali je od teh vaginalnih svečk?

Orhid prvo cestitke za pridelane celice…drzim pesti da bojo cimbols rastl in srecno na transferju✊✊ nimam iskusenj stem sveckam sm pa ze slisala da so mele tezave s srbenjem in vnetjem po njih…
Jest mam pa drugo vprasanje a je kera mela po punkciji (brez transferja zarad hiperce) v casu ovulacije rjav izcedek?? Menstruacija takoj po punkciji je bla cist ok brez posebnosti zj pa 3 dni rjav izcedek ko bi mogla met ovulacijo…a je mogoce to od vseh teh hormonou??

Nives88, se ti izcedek nadaljuje?

Tiyana, kako si kaj ti? Si ze kaj boljše?

Ne nc se ne nadaljuje…3 dni je blo cist mal rjavga iscedka in pol konc;)

Orhid je malo boljše. Včeraj zvečer sem imela take bolečine v trebuhu kot nek krč ampaj je hitro popustilo.
Prsa še vedno napeta, napihnjenosti pa malekost manj.

V prvi nosecnosti mi je bilo že zgodaj slabo sedaj pa nič še kaj konkretnega.

Ti imaš jutri transfer a ne?

Nives88, kaj pa ce vprašaš ginekologinji naslednjič kaj bi lahko bili?

Tiyana, dobro da ti je boljše! A ze tako zgodaj si imela prvič slabosti?

Ja, jaz pa imam jutri transfer. Kar neke čudne panične prebliske imam, da bova prišla tja in ne bo česa vstaviti… me pa čedalje bolj boli ko moram na vodo ali na blato – nek čuden občutek v spodnjem delu trebuha… punkcija ni bila boleča, prvi dan po njej tudi ne, zdaj me pa vsak dan boli in napenja…

Seveda bodo imeli ne skrbi.

Ja prvic mi je bilo slabo ze tri dni po izostali menstruaciji.
Samo baje, da to nic ne pomeni.

Javi kako ti bo slo jutri.

Tako zdaj pa gre zares.. danes sva morala it dati se kri za testiranje za hepatitis pred postopkom.. dobila sem tablete lindynette, kao kontracepcijske.. zacnem jemat 2. Dan cikla v januarju.. takrat mi bojo odstranili tudi pregrado.. 9.2.2018 pa zacnem z gonalom.. zdaj pa se prazniki pol v boj za otrocicka.. 😄

Orhid…danes pa dan D..:) Sporoči ,kako je bilo?
Lep dan ti želim..

Evo mene, sem dobila eno pikico za gret 😊 ampak nimava pa nic zamrznjenckov, ker so bili samo trije zarodki. Vstavili so mi samo eno blaistocito, eden ni preživel, morule pa niso niti vstavili niti zamrznili, ker menda zamrzovanje ne bi preživela. Zdaj pa komedije in smeh da bom čimbolj sproščena!

Lucky555 super, potem se je začelo premikati 😊

Orchid, samo relax pa pozitiva, so far so good 😉

Hvala RenKo! Kako si kaj?

Jz čičam pa čakam do aprila na moj prvi postopek (IVF + PGD). Še zmer upam da bo kak čudež da me prej pokličejo 🙂

Joj, saj res – ti si PGDjevka!!! Držim pesti da se ti prej oglasijo, ali pa da ti vsaj čimprej mine do aprila!

Je že tko namenjen, al bo prej al bo pa aprila 🙂 Do takrt pa pazm nase in skrbim da bom v najboljšem stanju za vse skupaj in vas ostale soborke spremljam tukaj 🙂

Orhid zdaj je ze vse za tabo. Samo počakaš na plus in je to to.
Kdo pa ti je delal transfer?
A če ni blastocista ne zamrznejo?

Renko seveda, zelo pomaga ce gres v dobri psihofizični kondiciji v postopek!

Joj, Tiyana, ko bi bil res plus!!! 22ga imam krvni test. Ti bos imela takrat ze ultrazvok za sabo, ne? 😊 izgleda da samo blastociste zamzrzujejo, ja… ej sploh ne vem katera DR je delala transfer, ker se ni nic predstavila (Drobnič se na punciji je), prej je pa tudi se nisem videla. Nasploh se mi je danes zdelo vse tako nahitro,…

New Report

Close