IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Saj jaz sem na dan punkcije tudi počivala. So mi rekli,da se lahko kasneje kaj razboli.
Meni pa očitno ta hiperca ne da mira.
Zjutraj sem komaj do wc-ja prisla…napihnjena sem pa tako da je obup.
Pri prvi nosecnosti sem imela tak trebuh v 5.mescu.
Mi je pa ginekloginja rekla da se ta napihnjenost se bolj pozna ker sem suha. Pac pride trebuh bolj do izraza. Sam je vseeno hecno za videt.
Vceraj sele krvni test pozitiven ce pa oblecem oprijeto majico pa res vidno.
Baje da se potem normalizira.
Orhid prvo cestitke za pridelane celice…drzim pesti da bojo cimbols rastl in srecno na transferju✊✊ nimam iskusenj stem sveckam sm pa ze slisala da so mele tezave s srbenjem in vnetjem po njih…
Jest mam pa drugo vprasanje a je kera mela po punkciji (brez transferja zarad hiperce) v casu ovulacije rjav izcedek?? Menstruacija takoj po punkciji je bla cist ok brez posebnosti zj pa 3 dni rjav izcedek ko bi mogla met ovulacijo…a je mogoce to od vseh teh hormonou??
Nives88, kaj pa ce vprašaš ginekologinji naslednjič kaj bi lahko bili?
Tiyana, dobro da ti je boljše! A ze tako zgodaj si imela prvič slabosti?
Ja, jaz pa imam jutri transfer. Kar neke čudne panične prebliske imam, da bova prišla tja in ne bo česa vstaviti… me pa čedalje bolj boli ko moram na vodo ali na blato – nek čuden občutek v spodnjem delu trebuha… punkcija ni bila boleča, prvi dan po njej tudi ne, zdaj me pa vsak dan boli in napenja…
Tako zdaj pa gre zares.. danes sva morala it dati se kri za testiranje za hepatitis pred postopkom.. dobila sem tablete lindynette, kao kontracepcijske.. zacnem jemat 2. Dan cikla v januarju.. takrat mi bojo odstranili tudi pregrado.. 9.2.2018 pa zacnem z gonalom.. zdaj pa se prazniki pol v boj za otrocicka.. 😄
Evo mene, sem dobila eno pikico za gret 😊 ampak nimava pa nic zamrznjenckov, ker so bili samo trije zarodki. Vstavili so mi samo eno blaistocito, eden ni preživel, morule pa niso niti vstavili niti zamrznili, ker menda zamrzovanje ne bi preživela. Zdaj pa komedije in smeh da bom čimbolj sproščena!
Lucky555 super, potem se je začelo premikati 😊
Renko seveda, zelo pomaga ce gres v dobri psihofizični kondiciji v postopek!
Joj, Tiyana, ko bi bil res plus!!! 22ga imam krvni test. Ti bos imela takrat ze ultrazvok za sabo, ne? 😊 izgleda da samo blastociste zamzrzujejo, ja… ej sploh ne vem katera DR je delala transfer, ker se ni nic predstavila (Drobnič se na punciji je), prej je pa tudi se nisem videla. Nasploh se mi je danes zdelo vse tako nahitro,…