Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Lucky..seveda delajo do dolocebega datuma ampak transferje in punkcije pa uz po dolocenem datumu ne vec..to so mi povedali zato srm haz pohitela z zamrzjenckom.
Ti pa bos verjetno takrat najprej zacela s femodenom…ali ga ze jes?

Lucky, mislim, da boš ti tako ali tako morala najprej na operacijo, šele potem na IVF.

zzzzzzmaja, če greš po injekcije, potem mislim, da te zdajle še bodo vzeli. Če pa dobiš mensturacijo kasneje (od 11. decembra naprej), potem pa prideš šele januarja na vrsto, ker med božičnimi prazniki ne delajo. Potem se bova pa verjetno videli januarja. 😉

Serena in Zmaja tudi jaz se vama januarja pridruzim…v ponedeljek zvem tocno ko imam kt…ampak tak ni nic ker krvavim mela pa sem eskimcka tako da grem naprej v tretji postopek…super bi bilo…

Tyana te zastopim glede testa jaz sem jih prvic naredila kar nekaj…ampak jutri bo bolse k bos videla poz kt in kolicino bthcg..😃

Lina2017 močno upam.

Saj v bistvu vpliva nimam…sem pa ta teden imela neko cudno razmisljanje. Če sem res noseca bo to zadnji otrok. Vec jih ne nameravava imeti. Imava ze 8 let staro puncko. Zdaj pa imava se 6 pingvinov. Razmisljala sem kaj bo z njimi in da to ni fer. V bistvu je to ze blastocista in je zametek otroka….
Filozofiranje…prevec casa 😉

Ne lina nc se nisem dobila zdravil.. v sredo morava oba it tja pa bo menda vec znano.. mislim da bom januarja imela icsi.. histoskopijo delajo teden po menstruaciji tako bom glih padla med praznike.. me res zanima kako bo vse skupaj.. se je vam tudi dogajalo, da so vam hormoni delali pred postopki sto na uro.. mene ze vse od ovulacije spika v jajcnikih kot da bom dobila menstruacijo zdaj glih ampak o pricakujem komaj naslednji petek.. ne morem verjet, ker se mi to ni nikoli dogajalo prej..

Ja saj ravno okrog 11.12. pričakujem menstruacijo. 🙂 Naj bi imela kratek protokol.

Lina no potem se pa mogoče res vidimo v januarju.

Aja zmaja ti si v lj…jaz sem v mb.
Lucky to ti mal zivcki pa psiha nagaja odmisli in bos vidla da bo bolse..
Jaz sem imela ivf dvakrat in prvic je blo isto hihi drzi se

Tiyana, danes pa izveš 🙂 sporoči kako bo!!!

Jaz sem pa včeraj dobila stopko, jutri pa punkcija – se je kar malo bojim, po drugi strani pa komaj čakam, ker me že vse tišči in komaj preživim v službi v tesnih hlačah 🙂

Orhid, vse bo ok.

Jaz sem tudi ljubljanska.

Orhid, zdrži še malo. Tudi jaz sem se zadnja dva dni komaj premikala, tolk me je vse tiščalo. Drži se, na punkciji bo vse ok! 😉

Tiyana, navijamo! 🐞

Orhid ne skrbi. Jaz sem pricakovala da bo punkcija hujsa…seveda ni isto kot ultrazvok ampak se da preziveti brez problema.

Jaz sem dala ob 8 kri sedaj pa cakam do 12 da izveva rezultate.

Tiyana, itak, da bo pozitivno! Imaš samo en zarodek?

Punce hvala vsem!

Tiyana še malo, še malo 🙂

Serena1 ja enega.
Nimam niti enega pogoja da bi lahko dali 2

Evo beta hcg je 1540
Srecna do neba

Cestitam Tyana no vidis…..😃😃😃

Jeeej Tiyana! Čestitke!! 🤗🤗🤗

Tiyana čestitam!!! To je krasno!! Kdaj imaš UZ?

Zaradi mladosti? Ali jih ni bilo? Sorry, nisem ravno veliko gledala za nazaj, težko sledim, koliko jih ima katera. 🙂
Drugače pa ČESTITKE!!!

Hvala vsem

Uz imam 18.12…enega pa zato ker ni pri meni nic narobe plus starost

New Report

Close