Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Hvala pomlad za pojasnilo.. upam, da se za vse vas uspesno iztece.. res kapo dol za borbernost vseh na tem forumu..

Točno tako!!! Včasih imam občutek da smo nedefiniran stroj moči in volje, ki nikoli ne usahne!!! Po vsakem padcu se dvignemo še močnejše!!! Vsem pošiljam objeme in poljubčke in veliko energije za naše nadaljnje boje!!!!

Tiyana….ja super znake imas to je sigurno plus…jaz sem imela v prvem postopku taksne znake in je bil kt poz. Joj upam da imas prav za to roza krvavitev v prejsnem postopku se mi ni dobro izslo…kateri postopek pa je to tvoj?

Pri etz nisem imela niv pikanja..prej drlad samo ovulacijske teste in ko je zutri in zvecer poz poklices on pol gres 5 do 6 dni na vstavitev brez stopke sem bila

Lina2017….mislim da je to to. Sem danes naredila test in je črtica veliko bolj izrazita.
Je pa to moj prvi postopek.
Držim pesti da bos zagledala plusek in da bo vse ok do konca…

Tiyana super, čestitam!!!

Orhid hvala vendar kar nekako cakam bolj krvnega…

Kako si ti? Verjetno že zelo blizu punkcije?

Tiyana…cestitke..iz srca. Seveda je to to..sprosti se..v petek imas kt a ne?

V petek ja. Morala bi imeti v ponedeljek pa mi bo zmanjkalo estime tako da je sestra rekla da pridem kar v petek

Saj ne vem kako je to..ob 8 das kri potem pa gres in te klicejo ali pocakas?
Ve katera?

Tiyana, ja, ravno danes sem dobila stopko, ki si jo moram dati ob devetih zvečer, v soboto pa imam punkcijo. Je šlo res ful hitro – šele prejšnji četrtek sem si začela dajat Gonal.

Sporoči jutri, kako bo na krvnem!!

Orhid, tole je šlo pa res hitro. Fino, te niso preveč namatrali s temi hormoni! 😉 Uspešno punkcijo!

Tiyana, držim pesti, da bo tudi krvni test jutri pozitiven! 🐞

Orhid sporočim…tebi pa želi čim manj bolečo punkcijo in seveda veliko celic.
Me je pa kar malo strah rezultata priznam…

Pozdravljene.

Imam vprašanje če katera ve… V decembru grem v prvi IVF postopek. Po izračunu naj bi imela dan za stop injekcijo, punkciji in vstavitev ravno med božično novoletnimi prazniki. Ali katera ve če takrat na Kliniki v Ljubljani obratujejo? Da ne bom preveč razočarana, če mi prestavijo na januar… 🙁

Tyana in Kiddo hvala obema!! Tyana, naj te ne skrbi, saj če so bili “domači” testi pozitivni bo tudi krvni!

Zzzzzmaja, jaz ne vem ali delajo ali ne, so pa na prejšnjih straneh punce pisale, da menda med prazniki ne delajo. Kaj pa če bi kar poklicala gor in vprašala?

Hvala za odgovor. Ja itak grem drugi teden podpisat in na “demonstracijo” dajanja zdravila. Pa ne vem verjetno bom tudi že injekcije dobila? Močno upam, da mi ne bojo zaradi božičnih praznikov prestavili na konec januarja. Ker sedaj sem pa že RES neučakana! Verjetno ve to “zelo” razumete. 🙂
Lp

O ja, čakanje ubija.

Men so najprej rekli da bom še letos na vrsti, pred kratkim pa so mi sporočili da bom šele aprila 😀

Pozdravljene…V mb ne delajo med prazniki.
Tiyana ne vem kje si lj ali mb. V mb das zjutraj ob 8 kri in prides ob 12 nazaj da ti povejo rezultat.. vse bo ok

Jaz sem v Ljubljani.

Sem sedaj rekla mojemu da gre se iskat v lekarno teste pa pravi da naj neham in pocakam do jutri…da vceraj je bil viden plus in sedan nimam kaj ponavljat 10-krat testa.
No saj vem da ima prav samo vseeno…moram malo zakomplicirat 🙂
Sem pa vceraj brala kako zelo hvalijo Maribor. Jaz osebno pa z Lj nimam slabih izkusenj. Res imajo par minusov (zasebnost na UZ,brez neke vrste za UZ, punkcija brez narkoze) pa vendar so sestre zelo prijazne in zdravniki tudi.
Ko sem cakala na transfer je ena razlagala kako je brezveze ko se tujino hvali. Da ce se ima namen prijet se bo tukaj ali v Pragi….kaj pa vem…

zzzzzzmaja, injekcij ne boš dobila še sedaj, ampak jih moraš iti iskat (ti ali partner) na prvi dan ciklusa (drugi dan pa se začneš špikat). Vsaj tako je bilo pri meni – jaz sem imela kratek protokol – lahko da je pri dolgem drugače?

Tiyana, tudi jaz sem zelo zadovoljna z LJ, pa tudi UZji me niso motili (jaz vedno pridem pol ure prekmalu, tako da sem med prvimi na vrsti). Po moje je vsaki super tam, kjer se prime.

Cestitke vse babike ki vam je uspelo.. midva pa sva dobila posto, da bo postopek v mesecu decembru oziroma januarju.. torej v mb delajo decembra, ker mi morajo odstranit pregrado.. zdravnica je rekla da bom imela kratki protokol z minimalno kolicino hormona, ker je pri meni vse ok.. pricakujejo pa dosti celic glede na izvide.. srecno vsem..

New Report

Close