IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Pozdravljene.
Imam vprašanje če katera ve… V decembru grem v prvi IVF postopek. Po izračunu naj bi imela dan za stop injekcijo, punkciji in vstavitev ravno med božično novoletnimi prazniki. Ali katera ve če takrat na Kliniki v Ljubljani obratujejo? Da ne bom preveč razočarana, če mi prestavijo na januar… 🙁
Jaz sem v Ljubljani.
Sem sedaj rekla mojemu da gre se iskat v lekarno teste pa pravi da naj neham in pocakam do jutri…da vceraj je bil viden plus in sedan nimam kaj ponavljat 10-krat testa.
No saj vem da ima prav samo vseeno…moram malo zakomplicirat 🙂
Sem pa vceraj brala kako zelo hvalijo Maribor. Jaz osebno pa z Lj nimam slabih izkusenj. Res imajo par minusov (zasebnost na UZ,brez neke vrste za UZ, punkcija brez narkoze) pa vendar so sestre zelo prijazne in zdravniki tudi.
Ko sem cakala na transfer je ena razlagala kako je brezveze ko se tujino hvali. Da ce se ima namen prijet se bo tukaj ali v Pragi….kaj pa vem…
zzzzzzmaja, injekcij ne boš dobila še sedaj, ampak jih moraš iti iskat (ti ali partner) na prvi dan ciklusa (drugi dan pa se začneš špikat). Vsaj tako je bilo pri meni – jaz sem imela kratek protokol – lahko da je pri dolgem drugače?
Tiyana, tudi jaz sem zelo zadovoljna z LJ, pa tudi UZji me niso motili (jaz vedno pridem pol ure prekmalu, tako da sem med prvimi na vrsti). Po moje je vsaki super tam, kjer se prime.
Cestitke vse babike ki vam je uspelo.. midva pa sva dobila posto, da bo postopek v mesecu decembru oziroma januarju.. torej v mb delajo decembra, ker mi morajo odstranit pregrado.. zdravnica je rekla da bom imela kratki protokol z minimalno kolicino hormona, ker je pri meni vse ok.. pricakujejo pa dosti celic glede na izvide.. srecno vsem..