IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Pozdravljene, tudi jaz se vam pridruzujem.. nikoli sei nebi mislila, da bova imela tezave z zanositvijo.. se posebebej zato, ker sva oba sportnika in cikluse imam redne na 29 dni.. ovulacijo tocno na 15. Dan.. takoj sem naju narocila, da so mozu naredili spermiogram, ki je bil res slab.. danes sma dobila posto da sva na cakakalni listi.. takoj greva direkt na icsi.. zdravnica je rekla, da bo za mene ok kr kratek protokol in da bom pridelala dosti celic.. kako to,da so tako optimisticni? So vam vsem taksne napovedi dali? Je rekla, da ni razloga, da nebi bli uspesni v prvo.. odstranili pa mi bodo mini pregrado, ker nocejo nobenega tveganja v prvih treh mesecih nosecnosti.. in naj bi tudi postopek bil uspesnejsi v prvih treh mesecih po tej histeroskopiji in da morajo to izkoristiti.. ve kera zakaj je temu tako? Drzim pesti za vse vas sotrpnike.. 😉
Lucky555 pozdravljena. Tudi pri meni je bila podobna situacija – možev spermiogram je bil res slab, tako da je meni naredila samo ultrazvok in pogledala izvide hormonov, potem pa sva bila takoj v postopku ICSI. Tudi meni so na konziliju rekli, da pričakujejo uspešen postopek. Glede operacije pregrade pa ne vem – ampak nič ne skrbi, gotovo bodo naredili vse tako, kot je najboljše za vaju.
Folno jemljem ves čas.. se mi zdi bv da neham in čez mesc dni spet začnem.. tako da že kar pol leta pridno jemljem tifol.. katero folno pa mate ve? Jemljete še kaj zraven folne?
Tako in se bliža dan D in moj pogum in optimizem se počasi poslavljata, vem da ne smem izgubiti upanja, pa vendar se bojim da bi zaradi pretiranega optimizma in pričakovanja pozitivnega testa bila potem ob negativnem testu preveč razočarana..
Torej moje vprašanje tokrat je: koliko časa po stop injekciji ste dobile menstruacijo?
Pri prejšnjih dveh postopkih je pri meni prišla točno 14 dan. M bi morala tako in izkušenj dobiti danes.. ker sem bila včeraj zelo neučakana sem zjutraj delala test in pokazal je SPET MINUS..
AMPAK.. tako kot se počutim zadnje 4 dni se nisem še nikoli.. ponavadi me je ful nekaj šraufalo kot da bo vsak čas priteklo in potem tudi je.. bolele so me dojke, ki so me dan pred m ponavadi skoraj nehale boleti..
zdaj pa me ne šraufa ampak čutim krče, danes me je kar fajn bolel hrbet, vsake toliko me obliva pot in to tako da se moram sleči, ker me je prevroče in dopoldan mi je bilo danes tudi malo slabo..
Ima katera podobne izkušnje?
Jaz se sicer že pripravljam na ponoven postopek januarja, mogoče zaradi negativnega testa včeraj.. O tem da m tokrat nebi prišla več skoraj ne upam razmišljati, saj po mojem sploh nebi verjela da je to možno.. ah ta moja psiha in vsi znaki ali mogoče pms.. kdo bi vedel.. sporočim čez nekaj dni..
[attachment=0]20171125_191240.jpg[/attachment]Lepo prosim za vase mnenje…
17.11 sem imela transfer (5.dan) blastociste.
Danes zvecer sem naredila test…first sing duo.
Se mi meša ali res vidim rahlo črtico?
Od znakov imam napihnnen trebuh,črviči me,tišči v “žlički” in polne boleče dojke.
Je pa to prvi ivf icsi zaradi slabega spermiograma.
Sem prezgodaj delala test ali iz vsega ne bi nic?
Upam da bo res v parih dneh močnejša.
Sem imela pa ze pri punkcijo blago do zmerno hiperstimulacijo in mi je ginekologinja rekla da glede na starost (30let) in mojo težo (52kg) da je to bolj pogosto. Zdaj me pa malo skrbi od česa bi bilo to….celo noč me je kar močno bolelo in peklo v predelu želodca ter pod rebri.
Se pravi zgornji del trebuha…saj če bi bila hiperca ni to to?