IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Ojla Nives88, js sem jo dobla 5. dan po punkciji. En dan pred pogovorom 😉 Glede na to, da jaz in ti nisva imeli transferja in ker nama zato tudi niso dali nobene hormonske terapije po punkciji, je to normalno. Jaz sem na pogovoru vprašala ginekologinjo, če je to ok, da sem menstruacijo tako hitro dobila in je rekla, da ja, da je popolnoma normalno.
No tako, danes 8. dan po ETZ sem zjutraj naredila CB in je pokazal -, sedaj pa so se ze zaceli roza izcedki. Nisem presenecena, saj sem imela ze od 2. dne krce in vse ostale predmenstrualne simptome. Kljub temu si zalosten, nimas kaj…😔
Danes klicem Resa, da bi zelela januarja v nov postopek. Takrat bo 4. M od postopka. Upam, da ne bo kaj kompliciral.
Srecno ostalim!
Oila punceee😉 no midva sva ucerj mela pogovr po punkciji…pridelala sva 8 zamrznenckou jupiii…tko sva vesela da bi najraj rekla nj mi kr koj transfer nardijo😍😍 mi je rekla zdravnica da nasledno M gremo v akcijo ampak nj bi dobila 11.12 pa me je strah da nebo slo skos k so prazniki nevem ce delajo kj😢😢