Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Ines prvic- hvala za vzpodbudne besede!
Res sem se ustrasila in zdaj grem vsakic s strahom na wc…vsak krc me zaskrbi…joj tezka bo do cetrtka…
Res pa je da bo polnih 14 dni od transferja cez en teden….meni je pa Res rekel naj pridem kar v cet na uz…
V glavnem upam na najboljse

Lencka M…tudi tebi hvala!!

Ekapuka, kaj novega?

Jaz sem se danes narocila na Uz-27.11.

😀

Roza7, danes ponoci me je zacelo fajn bolet, tako da pricakujem M najkasneje jutri. Zalostna full…
Ti si dobro?

Roza, čestitke!!!! Krasna novica! A boš doma do prvega ultrazvoka?

Ekapuka, dokler ne pride, je ni!!

Jaz sem ok. Zaenkrat nic posebnega.

Ohrid, ne, veselo sedim na sihtu. Drugace bi bilo predolgo za cakat. 😊

Oila punce eno vprasanje…kolk casa po ponkciji ste dobile nasledno menstruacijo?? Jest sm mela punkcijo 8.11 brez transferja zarad hiperstimulacije dons pa ze kr krvavim…a mislte da je to ze menstruacija??

Ojla Nives88, js sem jo dobla 5. dan po punkciji. En dan pred pogovorom 😉 Glede na to, da jaz in ti nisva imeli transferja in ker nama zato tudi niso dali nobene hormonske terapije po punkciji, je to normalno. Jaz sem na pogovoru vprašala ginekologinjo, če je to ok, da sem menstruacijo tako hitro dobila in je rekla, da ja, da je popolnoma normalno.

Aja, Nives88, sem pozabla napisat, da držim pesti za jutri! Da te čim več❄🐧❄ čaka! 😉

Kiddo hvala res…spet me resujes😎 sm ze misnla da sem kej zasustrala😁 hvala ti za lepe zelje tut jest upam na najbolse🤛🤜 sporocim kako je slo😉😉

No tako, danes 8. dan po ETZ sem zjutraj naredila CB in je pokazal -, sedaj pa so se ze zaceli roza izcedki. Nisem presenecena, saj sem imela ze od 2. dne krce in vse ostale predmenstrualne simptome. Kljub temu si zalosten, nimas kaj…😔
Danes klicem Resa, da bi zelela januarja v nov postopek. Takrat bo 4. M od postopka. Upam, da ne bo kaj kompliciral.
Srecno ostalim!

Ekapuka 😞😯 zal mi je. Ne bo nic kompliciral. Drzi se

Roza7, ali klicem direkt Resa ali sestro?

Jaz sem kar sestro poklicala.

[Ekapuka] bova januarja obe imeli vec srece!
Drzi se!

Luca2015 leto 2018 bo nase! 🤗 Kdaj naj bi priblizno zacela? Jaz naj bi M dobila okrog 9.1., bomo videli…

Heelloou upam,da me spremjemete med vas😊,tudi jaz se pridruzujem januarja z mojim prvim ivf,cestitke vsem,ki vam je uspel +😊

Očitno bo res 2018 naše leto! 😉

Alis pozdravljena in dobrodošla! 😊

Ekapuka, jaz bi jo naj dobila 20.1 ( to bo 4 menstruacija) al se lahko gre ze pr tretji?

Oila punceee😉 no midva sva ucerj mela pogovr po punkciji…pridelala sva 8 zamrznenckou jupiii…tko sva vesela da bi najraj rekla nj mi kr koj transfer nardijo😍😍 mi je rekla zdravnica da nasledno M gremo v akcijo ampak nj bi dobila 11.12 pa me je strah da nebo slo skos k so prazniki nevem ce delajo kj😢😢

New Report

Close