IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Nives88 ja, vem kako je, js sem tudi potihem upala, da bo transfer mogoče že v naslednjem ciklusu, pa ni šlo ☺ Zdaj se mi sicer čas kr malo vleče, ker se takrat, ko si v postopku ful dogaja, pol pa kr naenkrat nič več. Ampak ni druge, bo treba počakat, sej smo že navajene 😊
Navijam za dobre novice in čim več eskimčkov! Koliko si pa celic pridelala?
Roza7 jeiiiiiiiiiiiiiii!!! 🤗🤗🤗 To je super! Cestitam!!! Ti se kar veseli, nosecka si 😍😍😍. Se mi je kar zdelo, da bos. Nisi imela nekih znakov, ki bi nakazovali, da bo M, ne? Zdaj pa samo uzivaj 😁
No jaz sem danes 5. dan, se vedno me boli kriz, noge in obcasne krce imam, kot pred M. Sem skoraj prepricana, da ne bo nic 😔.
Srecno tudi ostalim 🐞
Aaaa, Roza 7: čestitke!!! 🙂 Sem presrečna zate!!! 🙂 Iii, vidiš: to nam da upanje 🙂 Zdaj pa kar mirno in optimistično naprej 🙂
Ekapuka: držim pesti naprej in upam, da se pridružiš Rozi 🙂 Verjamem, da te bolečine skrbijo, ampak upam, da se bo izkazalo, da je vzrok zanje vgnezden pingvinček 🙂
Hvala vsem za oporo v zadnjih dneh… Malo sem se morala zamotit, pa zato nisem nič pisala,,, Ampak sem morala priti pogledat kako gre soborkam in zdaj sem res zelo vesela ter optimistična za naprej.
Vsem, ki greste zdaj v postopek veliko sreče. Z ostalimi pa se itak vidimo januarja, a ne 🙂
PS: Če je katera bila že na kontroli v LJ po neuspelem IVF in slučajno ve. Naročena sem k svoji zdravnici za neplodnost začetek decembra, pa bom predvidoma ravno imela menstruacijo na ta datum. Ali opravijo na pogovoru po neuspelem IVF tudi kakšen pregled ali se samo priredi terapijo in izda napotnica? Nihče me namreč ni nič o menstruaciji spraševal…
Hvala.
Pozdravljene punce!
Jaz sem pa trenutno tako zaskrbljena…
Saj veste uspelo je…naredila sem 5 testov od veselja…vceraj zjutraj pa spet rahla krvavitev..
Sm klicala Resa pravi da se to pogosto dogaja da ni nic receno da je kaj hudo.
Vseeno mislim da te krvavitve tudi ce niso mocne niso nic dobrega..
Mogla sem se se vam malce izkasljati…
Cakam sedaj na prvi uz…
Naj ti napišem svoj primer, če te bo kaj potolažilo, čerpav vem, da je vsak primer zase in ni moćno posploševati. V 6 oz. 7 tednu sem 2x zelo močno zakrvavela (cela kepa krvi je šla iz mene, kot pri zelo močni menstruaciji) in se že zjokala, da je vsega konec. Prvič sem letela na urgenco in tam z veseljem ugotovili, da bije srček. Po drugem krvavenju sem šla do svojega ginekologa in tudi on je potrdil, da je vse v redu, da bije srček. Vse skupaj je bilo verjetno posledica vraščanja zarodka, pri čemer je naletel na kakšno večjo žilo. Danes naju razveseljuje navihana skoraj leto in pol stara deklica. Tako da ne takoj vreči puške v koruzo, misli pozitivno. Vem, da je težko, tudi sama sem vsakič, ko se mi je zdelo, da kaj kaplja tam spodaj, letela na wc kontrolirat, ampak sčasoma tudi to premagaš in zaupaš, da bo vse ok.
Punkcijo sem imela danes. Sicer malo boleca sploh lokalno ko te pici v noznico ostalo bolj ali manj neprijetno.
Pridelala sem 12 celic. Mi je pa rekla da imam “rahle” jajcnike in da bom lahko krvavela da moram res pocivat. Tudi pri posegu sem krvavela tam je bila krvavitev svetlo rdeca sedaj je temno rdeca. Na vlozku minimalno ko sem sla na wc se je pa kr malo ulilo.
Je to normalno?
Skrbi me. Bolecine so bile po punkciji sedaj so izzvenele…