Najdi forum

Pozdravljeni!
Morda bodo moje besede zvenele čudno, a vendarle upam, da ne bodo izzvenele v prazno.
Pravzaprav potrebujem pomoč in zato ubiram tudi neobičajna pota, kakršna je ta.
Sem namreč samska, stara nekaj čez 30 let in iščem sopotnika, s katerim bi stopila na skupno pot. Sem izobražena, poštena, preprosta, redno zaposlena, uspešna in morda na prvi pogled živim življenje, kakršnega bi si najverjetneje marsikdo želel. A moja sreča nikakor ni popolna. Manjka mi On, s katerim bi stopila na skupno pot in si ustvarila družino.
Poskusila sem v agencijah, tudi spletni portali mi niso tuji, a če sem poštena in iskrena, je takšno iskanje podobno kot bi iskal iglo v kopici sena. Ogromno pisem, mnogo besed, a slejkoprej ugotoviš, da z večino ne moreš potegniti niti vzporednice, kajšele, da bi stopil na skupno pot. In tako si spet na začetku, a opeharjen upanja in volje.
Morda moje besede zvenijo obupano in morda lahko celo priznam, da nekaj obupa v njih tudi je, a Vas vseeno prosim za pomoč. Morda je prav v Vaši bližini nekdo, ki tako kot jaz išče in za katerega veste, da hrepeni po sorodni duši, a je ne more najti. Morda poznate sodelavca, soseda ali sorodnika, ki je pošten, delaven in izobražen ter tako kot jaz hrepeni po družinskem življenju. Če je v Vaši moči, mu posredujte moj mail: [email protected]
Tako se morda vendarle najdeva, izmenjava nekaj besed in verjamem, da bova hitro ugotovila, koliko bi lahko najini poti sovpadali in prešli v skupno pot.
Poskusite nama pomagati, da se najdeva!
Hvala z pomoč in vse dobro želim!

New Report

Close