Najdi forum

Po 25 letih sem se ločila. Preteklost puščam za sabo, eno leto je kar sem popolnoma prekinila stike z bivšim. Vzrok alkoholizem in drugačni pogledi na življenje. Sedaj pa opažam, da sem problem samo prestavila na drugo lokacijo, nimam pa razčiščenega odnosa, saj ga ne upam poklicati niti sedaj, ko že sedmi mesec ni plačal preživnine. Za razumevanje, odšel je z grožnjo z orožjem, vendar me je takrat rešil samo mir in božja milost.

Ali kdo pozna kakšno dobro skupino za rast samospoštovanja, samozavesti, zavedanja, opuščanja krivde. Čutim, da je to kljub meditacijam odpuščanja, duhovnega izpopolnjevanja in miru v meni, ki je zdaj tukaj, ko je problem drugje. ko pa stare energije zavibrirajo, prevlada nad vsem tem poznavanjem strah.

Zaznamovale so vas slabe izkušnje, verjetno že v mladosti pa vse do danes. Zato vas je strah in se ne zmorete postaviti za lastne interese in interese vaše hčerke. Mnogo odraslih ima podobne težave kot vi, nekateri pa so jih tudi presegli in se strahu znebili. Vse take prosim, naj vam posredujejo svojo izkušnjo. Seveda bi vam pomagala tudi ustrezna skupina. Želim vam, da bi dobili odgovore na svoja vprašanja. Kljub vsemu mislim, da ste na pravi poti in da se za svoj napredek že marsikaj naredili. Poskusite zbrati moč in poklicati bivšega moža zaradi preživnine. Na pogovor se temeljito pripravite. Napišite si kaj boste možu rekli. Nekajkrat preberite glasno. Potrudite se, da bo vaš glas odločen. Ko boste telefonirali naj bo ob vas oseba, ki ji zaupate. Lažje vam bo. Zaupajte vase in uspelo vam bo. Videli boste kako dober občutek o sebi vas bo preplavil, ko vam bo to uspelo in boste sebi dokazali, da zmorete. Verjemite v to.

Alenka B

New Report

Close