Najdi forum

ISIS : Glasilo zdravniške zbornice Slovenije

V januarski številki tega glasila je tudi članek Ko spregovori žalost.
Govori o izgubi otroka med nosečnostjo ali kmalu po porodu, o težavah s katerimi se srečujemo žalujoči starši že v porodnišnici in kasneje v življenju, o knjigi, društvu..

Rada bi se zahvalila tudi na tem forumu gospe Elizabeti Bobnar Najžer – vodji oddelka za stike z javnostmi, za posluh in pomoč
in žalujoči mamici Tadeji, ki je vzpostavila stik med gospo Elizabeto in Solzicam.
Še enkrat velika HVALA z upanjem, da bodo članek prebrali ” pravi ” ljudje, ki jim ni vseeno za bolečino sočloveka.

lp,

Iskrena hvala tudi z moje strani. Saj se stvari odvijajo, le ogromno moramo govoriti o njih. Status tabu teme počasi, a vztrajno izginja!

Lep pozdrav in topel objem zate 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Petra in ostale pozdravljene!

Rada bi povedala, da mi je Petra zelo pomagala prebroditi eno najhujšo krizo svojega življenja, in da gre zahvala predvsem njej. Za vso ljubezen, ki jo razdaja okoli, za vso sočutje in vse tople besede.
Še enkrat hvala Petra.

Lep dan, Tadeja

Draga tadeja,
z veseljem in toplino v srcu sem ti prisluhnila in vesela sem, če sem ti lahko vsaj malo olajšala pot po kateri stopaš tako pogumno in pokončno.

Veliko poguma in svetlobe še naprej, tudi tebi bo uspelo.
Sva na vezi,

vsem pa veliko, veliko moči, poguma in toplih objemov.
Petra

Petra dela “cudeze” za nas,
stroka se osvesca in izobrazuje, nam pa je pri srcu laze, ko vemo, da bo nesrecnim starsem prihranjena marsikatera dodatna bolecina.

Veseli me tudi, da se nam Spelin@ spet oglasa s svojo super pozitivno energijo.

Po nekaj letih brezpogojne zalosti, si le upam pomisliti, da pocasi dobiva tudi izguba moje male angelcice nek smisel.
Zal, si je moj razum hitreje opomogel kot moje srce…., spoznala sem tudi, da se pocasi dalec pride.

Topel objem vsem,

A.M.

Če bi katera želela prebrati članek…

stran 39

Lp,Natalija

New Report

Close