Najdi forum

Iščete lektorja? Našli ste ga!

Spoštovani,

po izobrazbi sem mag. prof. slovenistike in pedagoginja. V okviru podjetja Jezikovni sloved delam kot lektorica in inštruktorica slovenščine.

Z lektoriranjem se ukvarjam že več let in imam veliko jezikoslovnega znanja. Lektoriram vse vrste besedil – strokovna, publicistična, leposlovna itd. Delo opravim kakovostno, zanesljivo in dosledno. Vsaki stranki pošljem dve lektorirani verziji – eno z vidnimi spremembami, kjer si lahko ogleda vse popravke, in drugo s sprejetimi popravki. Poleg priložim tudi jezikovne napotke.

Cena je odvisna od obsega in zahtevnosti besedil. Za konkretno ponudbo mi pišite in se bomo dogovorili.

Če želite, vam pošljem tudi svoje reference, kjer si lahko preberete pohvale mojih strank.

Če iščete lektorja ali poznate koga, ki ga potrebuje, bom vesela, če se mi oglasite po e-pošti na naslov [email protected].
Lahko mi pišete tudi na številko 041 883 894 ali me poiščete na Facebooku, kjer me boste našli v iskalniku, če boste vtipkali Jezikovni sloved.

Jezikovni sloved, lektoriranje in izobraževanje, Sanja Berend, s. p.

Vse do konca julija nudi Jezikovni sloved 10-odstotni POPUST NA LEKTORIRANJE. Izkoristite ga!

Sicer ponujamo tudi oblikovanje nalog, prevajanje povzetkov iz angleščine v slovenščino, pomoč pri izdelavi predstavitev za zagovor, pomoč pri pisanju itd.

Všečkajte stran Vaš link in spremljajte dnevne objave z jezikovnimi napotki. Lahko pišite tudi na [email protected].

Jezikovni vseved vam bo pomagal, da boste postali jezikovno samozavestni!

New Report

Close