Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? IŠČEM ZAPOSLITEV ALI KAJ PODOBNEGA!!

IŠČEM ZAPOSLITEV ALI KAJ PODOBNEGA!!

Iščem zaposlitev za delo v administraciji ali kaj podobnega.
Zelo dobro obvladam desetprstno slepo tipkanje in delo z računalnikom:

– Microsoft Windows
– Word
– Excel
– Access
– PowerPoint
– Internet
– Elektronska pošta
– MS Project

Sem vestna, natančna, inovativna in komunikativna oseba.
Zelo rada bi se zaposlila in delala z resnimi in zanesljivimi ljudmi!
Lahko tudi kakšno drugo delo!!

Lep pozdrav,
Jana

Pozdravljena, kakšno izobrazbo pa imate? Lahko mi pošljete podatke tudi na moj mejl. Še najbolje pa bi bilo, če mi pošljete kakšen CV, iz katerega bi bilo razvidno kaj več o vas. Lep pozdrav!

iščem delo v murski soboti,bakovcih….rada delam v gostinstvu trgovini ali kot čistilka….
v gostinstvu že imam nekaj izkušenj…sem iz ms… zelo rada bi se zaposlila… če se najde kaj me pokličite na telefonsko številko 040-342-325…za nadalnje se zahvaljujem…
lep pozdrav

Lep pozdrav Jana
Če oglas še vedno velj in so reference navedene v oglasu točne, kar ne sumim,potem me pokličite na 041 466179 da se dogovorimo za termin za osebni pogovor
Lep pozdrav in korajžno v 2010 Boris

Spoštovana Jana!

Ali ste kdaj razmišljala o delu v direktni prodaji?
Izdelek ki ga potrebuje vsaka ženska in ima pozitivne učinke na zdravje in počutje.
Veliko si lahko pomagate tudi z računalnikom in internetom.
Lep pozdrav!
Kontakt:
[email protected] ali tel. 051 423 346 Zvone

zvone in umek – mal datume morda pogledat, 5 let je že minilo…

Iščem delo v M.Soboti.Po poklicu sem cvetličarka, rada pa bi delala v trgovini.Rada delam z ljudmi, sem prijazna, ubogljiva, iznajdliva, hitro učljiva in komunikativna.Delala bi tudi usposablanje preko zavoda, da bi si pridobila še več izkušenj.
Kontakt: [email protected]
Lep pozdrav !

New Report

Close