Najdi forum

iščem starejšo gospo +35

Lahko na privatno 😉

…a starejše gospe se začnejo pri 35h? Kaj je s tabo? Sama jih imam skoraj 37 pa zgledam, kot ena frajla…haha…starejša gospa….kr neki…ja, edino, če jih maš 14!!

Kaj ima to zveze, kako ženska zgleda po 35. letu, se je pač nerodno izrazil. Vsekakor pa je mlajši od 35 in išče eno nad 35. Moral bi postavit še zgornjo mejo, da vidimo kakšne starine ima v resnici v mislih, takšne kot je Katarina Čas ali takšne kot je Miša Molk. 🙂

Fantina jih šteje 20 in pravi, da mu občudovalk ne manjka. Tko da ja, se je v bistvu kar prav izrazil glede na svoja rosna leta.
Glede na to, kakšne piše, bo pa moral še kar precej žgancev pojest, da bo kos zrelim damam.

za 27-letnega si že stara baburina.

Ja, ker me nisi videl, ma prav Miško si! 🙂

za 27-letnega si že stara baburina.[/quote]

Meni se recimo dogaja, da kdaj najstniki, ki se zbirajo ob enem igrišču, na poti do moje službe, žvižgajo za mano, ali pa dajo kakšen kompliment, po katerem mi je v bistvu nerodno, da me imajo za ful mlajšo kot sem v resnici.

Ta mularija nima pojma kako zgledajo 35-letnice in ženske približno te starosti. Mlajše generacije se vse soočajo s problemi debelosti, današnje še ne tridesetletnice pa imajo bistveno več problemov s kilogrami kot ženske, ki so recimo stare 35. In z vsako novo generacijo je samo slabše. Tudi uradna tstiranja med srednješolci so to pokazala, da so današnje srednješolke v ful slabšem fizičnem stanju kot so bile v njihovih letih ženske, ki so danes stare recimo 35.
Je priešl enkrat en sodelavc zgrožen v službo, rekoč, da je videl maturantke plesat četvorko sredi Ljubljane. Pa nismo mogli razumet nad čim je tako šokiran, pa potem reče: “Pa to je vse en sam debelajs!”

Amen! 🙂

New Report

Close