Najdi forum

Iščem kombušo

Pozdravljeni.
Potrebovala bi gobo kombušo (ali kombuso) za pripravo napitka. Če jo kdo ima, mi naj prosim piše na moj mail: [email protected]
Se zahvaljujem, Zoja

Zoja, od kod si in koliko vas je, ki bi rade to gobo?
Jaz vem, kje jo dobiti (no, upam, da se še da) in sem zasledila v zadnjem času neko silno povpraševanje.

V glavnem me jutri ni na računalniku, bom pa (vsaj upam, da ne pozabim) poklicala človeka, ki to načeloma ima, pa bom vedela, če vam zares lahko pomagam.

Se beremo v sredo! Aja, sem iz Ljubljane.

lp

Pipika, super si, hvala.
Sem iz Maribora, pa ni problem priti v Ljubljano (ravno v četrtek imam namen iti tja).
Zaenkrat sem samo jaz interesent (kolikor vem), sem pa pisala na različne forume.
Se pa goba po (cca) enem tednu razmnoži in staro odstraniš, z novo pa delaš naprej. Tako ni problema, če je še več interesentov. Tudi “stara” goba deluje in se jo še da uporabiti.

lahko noč, Zoja

Ojla Zoja, gobo dobim šele v petek, tako da sporoči še kak termin, ko prideš v Ljubljano.

lp

Pipika živijo,

jaz pa sem iz Ljubljane, pa bi tudi rada gobo. Ko se je na sosednjem forumu (prehrana) pojavil post o njej, sem si jo zaželela, ker jo je imela moja mama pred štiridesetimi leti ali še več in sem imela ta napitek zelo rada. Potem je pa kar nekam poniknila in nihče več je ni imel. Zelo bi ti bila hvaležna, če bi mi jo lahko “zrihtala”.

Lep pozdrav,
Astra

Pipika, najlepša hvala za ponudbo. Za v četrtek sem se zmenila že za dve gobi, tako da se ti res iz srca zahvaljujem za ponujeno gobo. In kot vidim, je že Asta zainteresirana, tako da bo goba porabljena.

Tukaj je link o gobi, ki sem ga prejela:

Na zdravje :), Zoja

Ojla Astra, se ti javim na mail. Kot rečeno, dobim jo v petek.Zdaj ob vsem tem je še mene prijelo, da bi jo začela uporabljat :), tako da bi potem tebi dala gobo, ko se namnoži. Mogoče jih pa dobim več. V soboto bo vse bolj jasno in jaz bom spet na računalniku pa se ti javim na mail.

lp

Glavno, da si jo dobila. Pa še mene ste sprovocirale, da jo bom začela uživat…mogoče je pa to tudi za kaj dobro :)))

ja, na zdravje :))

Zoja, zdravo!
Te bom lahko čez čas, ko se bo tebi kombuša razrasla, prosila za “seme”?
Sem tudi iz MB in me je to tvoje iskanje spomnilo na ta napitek( izpred 20 let).
Mi lahko rečeš, kdaj cca te naj prosim za košček gobe?
Hvala!
Alenka

Alenka!
Javi se na moj mail ([email protected]) pa ti javim, ko bom imela gobo.
lp Zoja

Ah, saj nimaš objavljenega maila. Ko vidim podčrtano ime, mislim, da se za njim skriva e -naslov.
Sicer pa gobe včeraj nisem dobila, baje naslednji teden. Ko jo bom imela, jo ponudim tu gor.

lp

Hojla dekleta!
Dobila sem kombušo in jo že veselo pijem. Če bo katera zainteresirana, jo bom z veseljem odstopila, ko bo malo zrasla.

Hvala in lep pozdrav
Astra

Pozdravljena, astra,
imaš še kakšno kombušo za oddajo?
Prosim javi se mi na [email protected] (seveda velja tudi za ostale, ki imate kombušo ;))

lp
bina

New Report

Close