Išče se zabaven skeč-odgovor za MICO
No, pa boš le dočakala odgovor, upam da ne prepozno :-))
Kot sem opisala že v prejšnjem postu, se steklenico, mislim da je bila 1,5 literska, odreže v višini 10-15 cm (višina skupaj z grlom) in jo pokonci (vrat obrnjen navzgor) postavi v posodo. Gor se natakne kondom. Pod steklenico se postavi 3-4 kalcijeve šumeče tablete, okrog steklenice se nasuje kamenje, na vrh vsega pa na rahlo zemljo (tisto, recimo, ki se jo rabi za presajanje in je ‘puhlasta’) – steklenica in kondom morata biti kompletno pokrita.
Vodo se počasi doliva pri strani – ob robu posode. Počasi zato, da tablete začno delovati, nakar dvigajo kondom.
Pa najprej poskusi doma, da boš videla, kako stvar sploh dela. Hja, pa da vas kakšen gušt ne prime, ko zagledate kondom :-)))
Lp, in upam, da bo uspelo.
Brigita
ojla.
mogoce mam eno iddejo, k sem jo glih zdej prebrala pri mojmu bratrancu in se mi je zdela zanimiva.
povabiš k sebi pač ne vem 10 moških in 10 žensk. naj ne bodo možje in žene, no sej razumes, pač tako naredi pare, da niso skupaj uni, k so že v
življenji skupaj.
in pol jim dej 3 minute al pa manj ali več, da se gledajo-edn druzga.
in pol naj se obrnejo s hrbtom eden proti drugemu in ti zastavljaj vprašanja:
naprimer najprej ženski:
kakšne barve oči ima, ali mu izza srajce štrli ljubavni tepih, ali je sveže obrit, ima zalisice, koliko prstanov ima na roki, ima uro na roki…
in pol sprašuješ še moškega podobna vprašanja.
in tista dva k se najbolje poznata zmagata in jima date za nagrado “za štos” da ne bo pomote, tko sprehod v dvoje. da gresta lahko skupaj malo ven na sprehod:))
ta se mi je zdel tak simpatičen!
al pa mam še nekej idej, ki pa so že tko no, dostkrat sem slišala za njih…
spet narediš pare…moški naj se vsede na stol in naj med noge da napihnjen balon. ženska pa naj skače po balonu toliko časa da ta ne poči.
al pa isti štos, sam da nej obadva stojita pa je ženska obrnjena proč od moškega tko da mu kaže hrbet, on pa njo gleda v hrbet in daš v višino njegovega bogastva balon in mora on toliko časa butat v balon da ta poči.
al pa da moški sedi na stolu, pa mu daš med noge olupljeno banano pa jo more ženska pojest pa zraven kakšne krike zadovoljstva morata dajat od sebe:))
ma sej jih je še full…. če ti od teh ni noben prov všeč povej, pa ti napišem še kakšnega.ali pa kdo drug.
čau
Brigita i Tehtnica, živjo. Obema prav lepa hvala za ideje, vse bom uporabila. Najprej pa kondom, ker bodo na praznovanju 60. letnice same ženske. Ostalo pa kasneje v mešani družbi. Ne zamerita, ker je tolikočasa trajalo, da sem opazila vajin odgovor. Bila sem precej zasedena s pevskimi vajami, nastopi, konferenco itd. Še enkra hvala za lepe ideje. Lep pozdrav Mica.
:-)) hej. Ideja odlično uspela, sprejeli so jo z navdušenjem in velikoooo smeha. Dodali so še lonček s fotko nabildanega moškega, oblečenega v bokserice. Ko v lonček naliješ vročo vodo, si sleče hlačke. Tudi ta ideja je bila sprejeta z velikooo smeha. Imeli smo se fajn, hvala za dobro idejo. Lep pozdrav Mica